BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 7 miesiąc temu #756891 przez kasiek21
w.monia
kutreczka jest rewelacyjna... ja tez chce taka :D
ale ja mam wielki cyc.. wiec ehh u mnie ciezko jest z doborem dobrej kurtki... i niestety z allego nie moge sobie zamowic :( jestem niewymiarowa :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #756912 przez aska27
Monia też szukam na allegro... moze coś i dla mnie się znajdzie :blink:

ale obiadek ekstra miałas!!!!

Kasiu no tak, drogie sa ciuchy..szok, własnie dlatego tez szukam jakiejś okazji, nawet używanego,a co!
A wymiarowa to Ty jestes... tylko niestety nie wszystkie babki mają takie cyce godne pozazdroszczenia no i teraz jeszcze rosnący brzuszek... ja tez mam wiekszy biust i musze się dobrze zmierzyc,albo przymierzyć ciuch.
Jak w biuście jest ok, to u dołu odstaje,jak u dołu ok, to na cycach się rozchodzi,a teraz to i tu i tu :)

11 lata 7 miesiąc temu #756924 przez kasiek21
oj asia doskonale znam twoj problem :-D
dlatego tez nigdy nie moge dostac dla siebie dobrego stroju kompielowego :-D bo jak gora dobra to dol wielki jak nie wiem dla kogo, a jak dol dobry to gora za malenka :-/ i tak o.
a kurtki. eh na allegro jak ogladalam i mierzylam sie centymetrem z ich podana rozmiarowka to sie wsciekalam. bo w cycach ok w ramionach wielka a brzuch lada moment za maly :-D a jak brzuch ok to reszta jak dla 2 tonowego slonia :-D esz no coz.

11 lata 7 miesiąc temu #756953 przez aska27
ach Kasiu skad ja to znam!!

Dziewczyny nie miałam podgrzewacza,ale nad tym się poważnie zastanawiam:

allegro.pl/nowosc-2014-podgrzewacz-butel...dom-i3582641704.html

na wyjazdach wodę w termosie woziłam,zeby była ciepła do mleczka,a ten podgrzewacz nie jest drogi i własnie mozna zabrac go w trasę.

11 lata 7 miesiąc temu #756975 przez zosiaxvx
aska27 napisał:

a ja za naleśnikami nie przepadam, chętnie zjem serek i banana .. czyli jak coś zostało to z Zosią się podzielimy :silly:

:lol: :lol: :lol:

ja musze zakupić kurtke bo nie mam WOGÓLE tylko taka wiosenna skórkowa ale juz z ledwoscia brzuch do niej chowam :S a w zimie przeciez nie bede w takiej chodzic :huh:
monia kurtka cud miód i malina :side: ładna :)
Asia podgrzewacz fajny i tani :) ja mam po pierwszym dziecku to nie kupuje ,ale gdybym nie miala to bym kupiła go :silly:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 7 miesiąc temu #756978 przez kasiek21
asia
pogrzewacz rewelacjia.
jesli sie przyda to mysle ze warto. u nas sie nie sprawdzi bo ani ja ani moj G nie mamy prawka a co dopiero auto. a poza tym mam zamiar karmic piersia tak dlugo jak sie da. a wiec teraz nie kupuje nic co mi sie moze nie przydac. chce isc po najmniejszej lini oporu. a jesli cos bedzie trzeba to dokupie po porodzie :-)

11 lata 7 miesiąc temu #757041 przez zosiaxvx
dzien dobry :)
jak tam? wyspane? :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 7 miesiąc temu #757044 przez w.monia
Dzień dobry :)

My wyspani :) chociaż obudziłam się koło 2 w nocy i myślałam, że już 6 :D

Pozdrawiam Was :)
i zabieram się za pracę :)

buziaki

...a co do podgrzewacza to bardzo mi się podoba, bo my z mężem na co dzień to w odległości 70 km od siebie i po porodzie to pewno trochę czasu u tatusia będziemy spędzać :) więc przydałby się :)

W Rzeszowie zaczyna się robić jesienno :) a pewno najbliższy weekend spędzimy z Filipkiem u męża w Rymanowie, więc jak namówię Łukasza na jakiś spacer po Bieszczadach to wrzucę fotki :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #757068 przez aska27
Zosia ja za bardzo chyba.. ale to się często nie zdarza ;) Mikołaj jeszcze śpi,za to Maluda w brzuszku wierci się na całego!

Monia my mieslimy pobudkę o 3-4 :) Synuś jeszcze śpi :blink:

podobno Bieszczady są piekne, jak bedziesz miała zdjecia pokaz.
Spokojnej pracy!

Kasiu
dobre podejście,oby Ci się udało.

11 lata 7 miesiąc temu #757074 przez Edi28
Dzień Dobry Kobietki :)
Kasiu Ty to masz nosa do okazji :)
Asiu podgrzewacz fajny, cena też, ale tak się zastanawiam, czy jest konieczny, na razie się wstrzymam, jak uznam po porodzie (przeraża mnie to słowo :D), że jest potrzebny, to może wtedy zakupię :)
Monia kurtka świetna, ja pójdę po najmniejszej linii oporu i pożyczę kurtkę zimową od Mamy :) ma jeszcze taką całkiem zwyczajną i sporą, której nie nosi, bo odkąd jest na diecie jest na nią za dużo :P więc dla mnie w sam raz :)

Wczoraj odebrałam wyniki z morfologii i jestem lekko zaniepokojona, z wyników wychodzi, że mam anemię, przynajmniej ja tak interpretuję te wyniki, i już się stresuję, dzwoniłam do położnej, stwierdziła, że skoro mam wizytę za tydzień, to mam spokojnie czekać, lekarz zinterpretuje wyniki. Miałam może tak któraś? I mogłaby mnie uspokoić?
Miłego dnia :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #757181 przez issska1986
Edi28 napisał:

Dzień Dobry Kobietki :)
Kasiu Ty to masz nosa do okazji :)
Asiu podgrzewacz fajny, cena też, ale tak się zastanawiam, czy jest konieczny, na razie się wstrzymam, jak uznam po porodzie (przeraża mnie to słowo :D), że jest potrzebny, to może wtedy zakupię :)
Monia kurtka świetna, ja pójdę po najmniejszej linii oporu i pożyczę kurtkę zimową od Mamy :) ma jeszcze taką całkiem zwyczajną i sporą, której nie nosi, bo odkąd jest na diecie jest na nią za dużo :P więc dla mnie w sam raz :)

Wczoraj odebrałam wyniki z morfologii i jestem lekko zaniepokojona, z wyników wychodzi, że mam anemię, przynajmniej ja tak interpretuję te wyniki, i już się stresuję, dzwoniłam do położnej, stwierdziła, że skoro mam wizytę za tydzień, to mam spokojnie czekać, lekarz zinterpretuje wyniki. Miałam może tak któraś? I mogłaby mnie uspokoić?
Miłego dnia :)

Witam,

Edi nie martw się, ja tez mam anemię,będziesz musiała łykać zelazo , ja mam Biofer Folik 2x1 tabl., podobno nie ma się po nim zaparć... ja łykam już 4 dni i nic mi nie dolega, normalnie się wypróżniam :) aktualnie wszystkich do kupy biorę 9 tabletek dziennie :S a i jeść duzo czerwonego mięsa, wątróbki, kaszanki i burasów :side:

edit: a i co do tych różnych urzadzeń to tez się wstrzymuję narazie, bo moze będę karmić piersią to będzie nie potrzebne to wszystko... A karmić zamierzam (jeżeli będe mogła) do roku bo pótem chcę wrócić do pracy... :side:

11 lata 7 miesiąc temu #757427 przez tweety1992
Witam Panie ;) Ja dowiedziałam się w miesiąc po moim ślubie że będę mamusią. Termin potwierdzony na ost USG 1.10.2013 to 28 luty.

11 lata 7 miesiąc temu #757433 przez w.monia
tweety1992 witamy Cię kochana serdecznie :) i rozgość się u Nas :)

Ja po pracy :) pogoda śpiąca, ale Filipek nie śpi :D piję herbatkę żurawinową i będę się zbierać na gimnastykę :D

Zapisałam się dzisiaj na kurs :D i od następnego tygodnia po pracy dwa razy w tygodniu zasuwam na zajęcia :laugh: powiem Wam, że czasem sama się zastanawiam skąd ja biorę na to siłę :D

:side:

Miłego popołudnia Wam życzymy :)

11 lata 7 miesiąc temu #757465 przez aska27
tweety gratuluję! i witaj wśród nas :)

Monia oby tak dalej

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #757524 przez wola82
Czesc dziewczyny, ja dopiero teraz bo jakos mi tak szybko czas zlecial, przez tdn kurs, ale ciesze sie ze tam pojechalam bo odskocznia niedamowita i po niemiecku gadam, bo z moim mezem jakos niepotrafie bo go strasznie bawi moja wymowa.
Edi to by tez wyjasnialo te dusznosci, ja tez mam anemie biore zelazo i staram sie jesc warzywa ktore zawieraja go jeszcze sie musze tylko do miesa przekonac, a poza tym to ciagle zmeczenie dobija.

Tweety witaj u nas i gratulacje, a wiesz juz co bedzie chlopczyk czy dziewczynka. :unsure:

Mi podgrzewacz teg raczej nie bedzie potrzebny bo zamierzam karmic, ale ten jest bRdzo fajny i zgrabny :)

Monia ty korzystaj z tej energii jak tylko mozesz, wszystko wyjasnia tez to ze masz ynusia pod serduszkiem i pierwsza ciaza :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka