BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

12 lata 10 miesiąc temu #785796 przez tweety1992
Dlatego faceci bez kobiet nie umieją żyć. Bo nie ma kto się nimi zajmować i martwić ciuciać i wgl.
ALe zgrywają twardzieli żeby nie było że są słabi. A jak przychodzi co do czego np. przeziębienie to POMOCY kochanie.
Więc trzeba się przyzwyczaić najwyrażniej do tego.

U mnie są kłótnie raz się rozstaliśmy wyprowadziłam i miał to byc już definitywny koniec. On mi mówi że : Ja sobie bez Cb radę dam nie chce cię znać. 3 dni nie umiał wytrzymać beze mnie. Płakał pisał upijał się z żalu. Musiałam wrócić bo mi zal go było.
Jest wkur ... ale bym go nie oddała.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #785810 przez moni91
:) :) :) Nio widzisz to jest ta nasza słabość do nich:) z nimi nam źle ale bez nich jeszcze gorzej :) ale tak czy siak ich kochamy mimo wszystko .

12 lata 10 miesiąc temu #785817 przez roma4
Witam Was :)
Wróciłam z usg i jestem zadowolona doktor powiedział ,że nie widzi żadnych niepokojących sygnałów ,że coś by było nie tak z dzidziusiem, waży 483g i wszystko ma na miejscu i widziałam jego buzkę może nie zbyt wyraznie ale i tak niezłe przeżycie :) :)

Bardzo Wam dziękuje za wsparcie wiecie jak to jest miło jak kogoś interesuje jak poszły badania itd.z kim można o tym samym porozmawiać , naprawdę miłe uczucie jeszcze raz Wam bardzo dziękuję nie będę wypisywać z imion ale dzięki :) :)

A co do wyprawki do szpitala to ja biorę tylko dla siebie podstawowe kosmetyki 2 koszule , szlafrok, ręczniki 2 podpaski majtki jednorazowe i zwykle i kapcie to wszystko a dla dziecka tylko pampersy, nie zgadzają się,żeby brać coś innego no i wezmę na wszelki wypadek smoczek i nic więcej dopiero przy wypisie tatuś przywiezie dla malucha rzeczy :)
Baśka powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

12 lata 10 miesiąc temu #785829 przez roma4
A któraś z Was pisała o problemach z wejściem na stronę forum , mi rano pokazał się komunikat ,że jest jakiś wirus i oczywiście zignorowałam to i nie wiem czy to przypadek i siadł laptop teraz działa mi tylko stacjonarny komputer, normalnie pech :(

12 lata 10 miesiąc temu #785830 przez darmag21
Roma bardzo sie ciesze ze wyniki wyszy super, najwazniejsze ze malenstwo zdrowo rosnie, ma taka wage jak moj :silly: dzieciaczki nam rosna, super kochana.

12 lata 10 miesiąc temu #785833 przez moni91
Ja miałam problem z wejściem na forum Roma :) ale jest już oki :) super że jest dobrze u ciebie Roma :) Powiedzcie kiedy mam iść na następne usg?? jak byłam w 21tc ??

12 lata 10 miesiąc temu #785836 przez darmag21
Moni, lekarz powinien ci wyznaczyc kolejna wizyte, ja chodze raz w miesiacu, ostatnio nie bylam zbytnio zadowolona z jego pracy wiec poszlam do innego lekarza na dodatkowe usg, a teraz mam 25ego wizyte.

12 lata 10 miesiąc temu #785842 przez moni91
nio mi jeszcze nie mówiła ostatnio o usg może 5 Grudnia mi powie :)bo dopiero idę w grudniu do gin :)

12 lata 10 miesiąc temu #785846 przez tweety1992
Ty też na 5 grudnia wizyta ?:p JA mam 28 listopada badania na krzywa cukrowa mocz i morfologie a na 5 grudnia wizyte. Mój już 685 g waży :D

12 lata 10 miesiąc temu #785849 przez moni91
Nio ja też jakoś tak mam krzywą cukrową :) hehe to idziemy łeb w łeb:) pewnie moje maleństwo tyle samo waży albo mniej nie wiem :(

12 lata 10 miesiąc temu #785852 przez tweety1992
Jestes 3 dni za mną więc nie jest zapewne duzo lżejszy. Ile przybrałas przec ciąże? W 25 tyg bedzie juz ok 700 g wazyc takze wiesz :)

12 lata 10 miesiąc temu #785853 przez moni91
ja przybrałam na wadze prawie 7 kg :) a mała ważyła ostatnio 370gale to było w 21tc:)

12 lata 10 miesiąc temu #785855 przez tweety1992
No to tyle co ja przybralas :) takze zapewne bedzie i dziecko wazyc cos kolo mojego :)

12 lata 10 miesiąc temu #785858 przez moni91
nio pewnie tak:):) ale już nie mogę się doczekać następnego usg:) aż zobaczę moją córcie:)

12 lata 10 miesiąc temu #785863 przez agnesss
Dobry wieczór Kochane :kiss:

Witam po weekendzie :) Przeziębienie minęło, malutka kopie, jutro wizyta u lekarza i zobaczę naszą księżniczkę ( jeśli się potwierdzi ,że to księżniczka a nie książę :) ).
Mam nadzieję ,że potrzymacie trochę kciuka za wizytę, bo jak zwykle mam lekkiego stresa, żeby wszystko było dobrze na USG :)

Jeśli chodzi o Kojkę, to leży w szpitalu, i jeszcze trochę tam poleży ( z 2-3 tygodnie).
Z tego co ją zrozumiałam, to chyba usunęła sobie z komórki nasze forum i nie ma jak do nas napisać. Pisała mi wtedy, że czeka ją jeszcze kilka posiewów a potem dopiero krążek na szyjkę.

Jeśli chodzi o leki na przeziębienie lub grypę, to moja lekarka powiedziała, że właśnie tantum verde można brać oraz homeopatyczne leki np.syrop homeopatyczny. No a do nosa psikałam sobie Vicks wodą morską. Wszystko to wiem od mojego kochanego Ł. ,bo sama to bym chyba leżała i zdychała jak długo by szło :)

Całuję :kiss:

Moderatorzy: kasiora, ilona, natmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka