- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Jak mowi Moni dzisiaj kolejny poniedzialek, moj maz tez juz wyszedl do pracy, zrobilam mu ciepla kawke na droge i wskoczylam znowu do lozeczka:) Dzisiaj i wczoraj nawet nie bylo tak zle ze spaniem:) Tak jak dzisiaj rano zazwyczaj zasypiam jak on juz jest na miejscu, czyli za jakas godzinke mi sie uda:)
Pozdrawiam:) Wroce pozniej:)
Edit: tak jak przewidywalam nie moge spac a w miedzyczasie nawet rozmowe z miska zaliczylam, widze ze tak juz mam i kazdy nowy tydzien od takiej rozmowy musze zaczac:) Sprobuje dalej probowac zasnac mamusie:)
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Jakos dzis nie jestem optymistycznie nastawiona do zycia, jedyne co fajne ze maluszek kopie i zaczal sie nowy kolejny tydzien... w srode zaczynam III trymestr, wiec ciesze sie, mamy juz grudzien, lada chwila beda swieta i zostanie nam styczen i luty, chyba ze jakies mamuski zalapia sie na kwietniowki, bo to roznie.
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

A ja cos ostatnio koszmarnie zmeczona jestem, ciage czuje sie jakbym w ogole nie spala w nocy, prawda jest taka ze coraz gorzej ni sie spi...i budze sie w nocy.
Moj weekend minal pod znakiem, zabawy z dzieciakami brata, moje dziecie momentani tak kopalo, ze z bratowa sie smiakysmy ze maluch chce wyskoczyc z brzucha i po domu pobiegac z chlopakami.
To bylo w sobote, a w nd sluchalam znowu tego czego kobieta w ciazy jesc nie moze... i stwierdzilam ze jesc ani pic nie moze niczego, bo wszystko niezdrowe... najlepej polozyc sie, nic nie jesc i tylko pic wode bo chyba ona jedynie nie szkodzi...

Ide na niezdrowe sniadanie, dzis zjem parowki z chlebem i popije je kawa z mlekiem.
Darmag, to kolejna nasza mamusia wchodzi w 3 trymestr

W ogole czasem mam wrazenie ze brzuszek zaczyna m przeszkadzac, duzy on nie jest ale mimo wszystko, jak chce usiasc tak jak zawsze mialam w zwyczaju zwlazcza w wannie, to mam klopot

Ah ja jutro mam wizyte u gin

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ciekawe jak sobie za miesiac poradze z depilacja, bo juz jest problem, eh... a co myslicie o zaangazowaniu w tym mezow ? pamietam jak z Kacprem na porodowce bylo... polozna ta czynnosc za mnie wykonywala poniewaz ja nie dalam rady w domu sama a meza nie bylo, a krocze musi byc do porodu oczyszczone ze zbednych wloskow zeby przy nacieciu krocza i szyciu ich nie bylo, wiec malo przyjemne bylo to ze polozna musiala to zrobic, i to jeszcze taka maszynka ze pamietam ja do dzis

Loca ja na sniadanie wlasnie zjadlam rybe wedzona ( makrelke ) podobno tez nie mozna, wiec sama nie jestes

- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja weekend przepłakany - musieliśmy oddać naszą Lusi, ponieważ właściciele u których byliśmy tydzień temu się pytac czy nie będzie im przeszkadzał piesek, nie dogadali się , w sobote zrobił nam Facet awanturę , że go nie zrozumieliśmy,że sobie z niego kpimy itp itd i ,że do niedzieli wieczora ( była sobota!) mamy się psa pozbyć albo on się pozbędzie nas....
Przebeczałam każdą minutę soboty, a potem ze zmęczenia zasnęłam. Wczoraj wieczorem przyjechali po nią ludzie, którym niedawno zdechł piesek. Nie potrafię zrozumieć takich ludzi jak właściciel... Nie potrafię i nie będę nawet już tego komentowała...
Jeśli chodzi o temat libido, to u mnie jest większe o 2 razy niż przed ciążą. I korzystamy z tego jak tylko można

Moja malutka tak się wczoraj rozpychała ,że z jednej strony miałam gulę w postaci połówki arbuza..myślałam,że zaraz wypadnie z tego brzucha

Dziewczyny, kupiłam już sukienkę na ślub

http://s1.zmniejszacz.pl/115/102257891_1_1000x700_sukienka-ciazowa-happy-mum-nowa-roz-l-szczecin__88
- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie wiem czy widzialyscie ten filmik
www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/chlo...ze-wideo,375604.html
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Darmag, ja widzialam i sie poryczalam, piekny film

- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja tez zle spie...codziennie potem jestem niewyspana i marudna w ciagu dnia.
Agness nie widac..mize zmniejsz..

Lica, a daczego w takim razie ekarze juz nie sluchaja przez steoskop?

Agness nawet nie wiem co ci powiedzieC,,,co za ludzie wredni. Zeby tak ich ktos wyrzucil z domu..bo to zwierze napewno mialo wiecej rozumu i serca niz oni, czasem nienawidze ludzi...grrrr
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.fronda.pl/a/wazyl-tyle-co-bochenek-c...jacy-film,32197.html .... nie wiarygodne, brakuje mi slow.
Loca, ja wiem jak porod wyglada a sama ogladalam i sn i cc... i tez plakalam.
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

W pracy mi zadali pytanie, czy po urodzeniu dziecka pozbede sie kota... bo oni by sie pozbyli, no bo jak takie male dziecko z kotem... noz kurcze, nie po to bralam zwierze, ktore sie do nas przyzwyczailo, bo jest z nami ponad rok, zeby po urodzeniu dziecka je oddawac, bo jest dziecko, to kot juz jest niepotrzebny.
Agness, tak samo przerazajaca jest historia Twojego pieska, dobrze ze znalezliscie jej domek...ludzie maja w sobie ogromne poklady znieczulicy.
Moim zdaniem zwierzatka sa bardziej ludzkie niz ludzie, moja kotka zawze wyczuje kiedy jest mi zle i zawsze do mnie przyjdzie, zaczyna mruczec i tulic sie.
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jestem zwolenniczka zwierza w domu, alego nie szkodliwego pieska lub kotka, chyba ze arunki na to nie pozwalaja to chomiczek tez spelnia swoja role w wychowywaniu malucha.