- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja mimo soboty coś nie mogę spać i już obie z małą jesteśmy na nogach
Loca mam nadzieję zę u Ciebie lepiej i że cię wypiszą na niedzielę
Pala mi się też wydaje że dzisiaj jest dla Agness szczęśliwy dzień ale nie jestem pewna w każdym bądz razie życzę Dla Ciebie Agness wszystkiego dobrego

ja też pamiętników nie prowadzę , zresztą nie jestem specjalnie wylewna uczuciowo więc podchodzę do tego faktu że pojawi się nowy dzidziuś jakoś normalnie bez specjalnych emocji oczywiście sie cieszę ale wątpliwości zawsze małe są
Pala nie martw się nie zawsze w ciąży są już jakieś specjalne uczucia na pewno będą jak się dzidzia urodzi , a tym że masz wątpliwości na swój sposób większość kobiet je ma ja jak się dowiedziałam ,że jestem w ciąży płakałam 2 tyg z nikim nie rozmawiałam i mimo że miałam wrócić do pracy i wszystko załatwiłam perspektywa siedzenia w domu następne 2 lata przyprawia mnie o złość ,no ale cóż takie życie nie zawsze jest wszystko tak jak człowiek sobie zaplanuje.......
Sory za ten elaborat z rana .......
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Młody w nocy bez temperatury za to teraz czuję, że teraz robi się coraz bardziej rozpalony.
Moni te stwardnienie brzucha to ćwiczenia macicy do porodu.
Mogą pojawiać się nawet codziennie. Jeżeli są to pojedyncze skurcze to nie ma się czy martwić.
Jak pojawią się regularne skurcze lepiej podjechac do lekarza.
Ja pamiętnika z ciąży nie prowadzę. Nie będę dziecka dolować swoim pesymizmem.
Przyjdzie czas to mu opowiem co czułam.
Dobra idę zrobić śniadanie i dać młodemu leki.
Dobra idę robić śniadanie i paszowa
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kajko dzięki za uspokojenie bo już troszkę zaczęłam się martwić

Agness Też nie dam sobie głowy uciąć czy to twój dzień ale życzę ci wszystkiego dobrego i jak najwięcej pozytywnych myśli:*

Nio to czas ogarniać się do wyjścia na usg mam na 9.40 ale zanim tam dojadę to trochę minie a takiego lenia załapałam że zamiast wstać sobie o 7.30 to jeszcze drzemałam do prawie 8:):)Buziaki dam znać jak wrócimy:*:*:*
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja dalej pisze ze szpitalnego lozka, wczoraj lekarz mnie w koncu zbadal i okazalo sie ze nie tylko infekcje zlapalam ale i mam rozwarcie na 1 cm i skrocona szyjke, dzisiaj podejma decyzje co dalej.
Ja wiedzialam ze tak bedzie, nie wiem jak to jest ale jakis wewnetrzny glos mi mowil zeby drazyc temat szyjki i okazalo sie ze poraz kolejny intuicja mnie nie zawiodla, lekarz powiedzial ze na niedziele wypisza mnie do domu prawdopodobnie, ale musza jeszcze podjac decyzje o zalozeniu krazka....no coz koniec ze spacerkami

Domi, ten Twoj maluch pieknie rosnie, moje dzieciatko cos slabo nabiera na wadze, nie co ponad 600 g mialam nadzieje ze juz tak do 1 kg bedzie dobijal, no mam nadzieje ze zacznie nbierac szybko na wadze, bo cos czuje ze wczesniej sie urodzi.
Moni to czekamy na informacje

Ja tez pamietnika ciazy nie prowadze, jakos nawet nie pomyslalam o tym

Ahh no wlasnie Agness dzis za maz wychodzi

Pozdrawiam mamusie

- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku z Toba:) zobaczysz polezysz, wezmiesz luteine i sytuacja sie unormuje:)
- faza56
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Loca dobrze, że sytuacja się wyjaśniła i zaraz do domu wracasz. Uważaj na siebie, będzie dobrze

No to agness ma dziś swój Wielki Dzień

Jeja zauważyłam, że d paru dni mam kłopoty z pamięcią. Normalnie dziury w głowie mi się robią. Nie pamiętam nazwisk albo czy komuś coś mówiłam czy nie

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A jak masz infekcję to tak od razu krążka nie założą. Musisz infekcji się pozbyć.
Będzie dobrze tylko się teraz oszczędzaj. Dużo leż. Jak najmniej w pozycji siedzącej i stojącej żeby maluch nie uciskał na szyjke.
A wiesz może jak długą masz szyjke czy lekarz Ci nie mówił.
- Ani-ta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dziś odpoczywam po wczorajszym sprzątaniu i po nie przespanej nocy

Dziś jedziemy na imprezę 50 urodziny wuja mojego P, i ma to być dla niego niespodzianka ciekawe czy jego żona się nie wygada

Agnes wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Loca dobrze że trafiłaś do szpitala i szybko się sprawa wyjaśniła

Pozdrawiam
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Tak sie spodziewam ze krazka mi nie zaloza odrazu, tym bardziej ze nawet jakas nadzerke mam, no mowie wam tak sie zawiodlam na tej lekarce mojej, takie rzeczy jak stan zapalny to powinna wychwycic odrazu, tym bardziej ze nadzerka z dnia na dzien sie nie pojawia...musze koniecznie zmienic lekarza.
Pala, pytaj i draz temat, obowiazkiem lekarza jest sprawdzic wyszystko, a jesli dzieje sie cos niepokojacego i mowisz mu o tym musi zareagowac i wszystko sprawdzic dokladnie.
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ponieważ w posiewie z przed półtora miesiąca wyszedł mi gronkowiec nie mogli od razu założyć pessara.
Posiew wyszedł jałowy, zero gronkowca, grzybów, czy jakiejkolwiek infekcji.
Jeszcze tego samego dnia mi założyli krążek. Następnego dnia kontrola czy się dobrze trzyma i puścili do domu.
Biorę teraz luteine 2x2tabletki i co kilka dni macmiror co by nie było zakażenia.
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Wymaz mam miec pobierany, ale nie wiem kiedy, zostane tu ile trzeba, niech mnie wylecza, choc lekarz powedzial ze lezec w domu moge, a po prostu jak sie wylecze to mam wrocic na krazek choc, wcale nie jest powiedziane ze beda musieli go zakladac czekam na decyzje.
Moni, piekna malutka buziulka

- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moni piękne ujęcie ,aż miło popatrzeć twoja dzidzia już duża bo to 30 tydzień zaczynasz super

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- faza56
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-