- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Loca, mąż na pewno się przejął i zmartwił Tobą i maluszkiem i teraz będzie skakał koło Was. Mojemu też by się przydał kubeł zimnej wody na głowy. Ale wolę żeby tak było jak jest teraz niż ma coś się dziać. Fajnie, że masz też towarzystwo, które się nie daje złemu nastrojowi

Właśnie ja tak jak czytałam na wizażu o tych laktatorach, to te wszystkie części są do wysterylizowania, a często te nakładki na piersi można zmienić na nowe. Ja się będę orientowała jak bardzo mi będzie niezbędny laktator. Pala a czemu nie chcesz karmić piersią?
Dziewczynki, czy Wy macie może problem ze stawami? Ostatnio mnie coś kolana bolą. Głównie jak leżę. Dziś w nocy to aż się budziłam. Czytałam, że to przez hormon może być. Trochę mnie wkurzają te kolana. W dodatku wczoraj było mi już ciężko leżeć na plecach, ciężko mi się oddychało. I najlepiej było na lewym boku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja ze spaniem nie mam jeszcze problemu...no moze na brzuchu staram sie nie spac, bo pani dr powiedziala ze dotykanie i masowanie brzucha moze spowodowac skurcze.
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Loca odpoczywaj zbieraj siły czasem dobrze jest tak poleniuchować
Ja mam w planie w przyszłym tygodniu wyprać dywany i kanapę trochę odświeżyć no i może jakieś kafelki w łazience przetrę zobaczę jak się będę czuła....
Moni ja idę do dentysty na fundusz 3.01 i też się boję....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Mnie wczoraj nogi bolaly tak od posladkow do kolan, ale tlumaczylam to sobie tym ze troszke spzatalam i wiecej sie wysilalam jak zwykle, a moze to juz ciezar daje we znaki ? w nastepnym tyg mam wizyte to zobaczymy ile przybylo az strach wchodzic na wage.
Co do spania to niby najlepsza pozycja to na lewym boku...czy wy tak spicie czy zmieniacie pozycje? mi jak na zlosc najlepiej lezy sie na prawym boku.
Jeszcze wracajac do laktatorow to prawda ze moze lepiej poczekac az do porodu, sama nie wiem, bo z Kacprem dlugo to ja nie pokarmilam, 3 tygodnie zaledwie... a dlatego ze pokarm byl nie tresciwy... on wiecznie glodny wisial na cycu, plakal... co sie okazalo to z glodu bo w moich piersiach byla "woda", pozniej plakalam sama ze sluchalam innych "karm piersia i karm piersia" a intuicja mi podpowiadala ze cos jest nie tak. Pewnego wieczoru dalam mu butelke i spal 6 godzin bez przerywy, nie dowierzalam ... (po piersi spal zaledwie 30min i noce nie przespane) na nastepny dzien przyjechalam lekarka i sprawdzila pokarm no i jak juz wczesniej pisalam, bylo go duuuzooo, wykarmilabym cale stado noworodkow ale nie stety bez wartosci odrzywczych.
Mam nadzieje, ze tym razem uda sie karmic piersia ale nie stety nie jest to zalezne od na, jedne mamuski moga drugie niei nie wiem czym to pisane. A nie stety kiedy same bedziemy w domu to nie raz nie bedziemy mialy czasu sie najesc. Mysle ze mamy juz z dziecmi moga to potwierdzic.
Moni moj maz mamode mlaskania i tez mnie trzesie, taki nerw mi sie zalancza ze moglaby zdzielic przez glowe

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja z laktatorem sie poki co wstrzymam

Ja spie przede wszystkim na prawym boku, bo jak leze na lewym to mnie tak skora piec zaczyna ze wytrzymac nie moge, a jak zasne to juz spie w kazdej pozycji oprocz na brzuchu i plecach...chyba we znie juz maluszek zaczyna mi przeszkadzac.
W ogole ja dzisiaj mam studniowke

- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Czy któraś z Was może miewa "kolki" lekkie kłucie z jednej strony brzucha kiedy np. za szybko idzie albo za dużo ruchu ma albo przez dłuższy czas jest w jednej pozycji ? Czy tylko ja coś takowego mam... ?

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja wczoraj miałam awanti z moim. Usunęłam dopiero o 3.
Dzisiaj cały dzień się do niego nie odzywałam.
Odnośnie spania go ja praktycznie tylko na bokach. Biodra mnie strasznie bolą bo ja w sumie 90% doby spędzam w pozycji leżącej. Czasami położę się na plecach ale też mi się ciężko oddycha.
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jak tam nastawienie dzisiejsze do życia? My idziemy do przedszkola , chociaż mała ma katarek i kaszelek i chyba już tak całą zimę będzie
A co do spania ta tak jak wspominałam wcześniej strasznie mnie bolą biodra na bokach jak śpię chyba że leżę na poduchach i tak się staram spać , prawidłowo śpi się na lewym boku ale kto to wytrzyma ....nie raz śpię na wprost to znowu małemu nie pasuje bo zauważyłam, że strasznie kopie
Miłego Dnia

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- faza56
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
annlu ja też miewam takie kolki jak się zmęczę albo za szybko idę. Wtedy muszę stanąć na chwilkę i odsapnąć.

Co do spania to ja narazie nie mam problemów ze snem (odpukać

Ja dziś mam przypływ energii, mimo że pogoda nie nastraja do życia więc lecę to wykorzystać.

Miłego dnia