- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ewelka miałam na myśli że płaciła bym tylko za posiew i peser w ogólę. No bo posiew tak czy inaczej jutro u niej zrobię prywatnie żeby jak najszybciej go mieć, nawet gdybym do szpitala szła. Na karowej robili mi w środę ale co z tego jak wyniki za 2 tygodnie, do tej pory już ona mi założy.
Tak skumałam, że pacjentki chodzące z krążkiem zazwyczaj rodzą po jego wyjęciu, a zaleca się nosić do 36 tc. Czyżbym miała rodzić tak szybko... cholerka.
Dostałam zapas mleka z konkursu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
no i kolejny kwietniowy chłopak:-)fajnie kwiecień rośnie w siłe
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama

Ja tez lubię H&M, ale do tej pory kupowałam tylko ciuchy dla siebie. Na dziecięce raczej nie patrzyłam, no i dziś weszłam na stronę żeby zobaczyc czy mają jakies fajne sukienki w dziale MAMA i oczywiście na bobaski musiałam wejść

Wyskoczyłam przed chwilą na miasto coś załatwić i oczywiście szybko, szybko i jak mnie ukuło w dole brzucha to aż się zwinęłam! To z pewnością nie był kopniak od małego tylko coś innego. Od razu przypomniała mi sie nasza dzisiejsza rozmowa o bólach brzucha. Do tego zaczęłam odczuwać ból tam na dole, w kościach. Któraś z Was mówiła że też to ma. Co się nacierpimy to nasze, ale za to jaka nagroda nas czeka

A widziałyście to:
- Zuza_204
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- surenka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
cud-narodzin.pl/hipnoza-do-porodu/
mega pomocne jest to krótkie nagranie audio pomaga odstresować się

babyonline.pl/cwiczenia-oddechowe-dla-ci...artykul,2576,r1.html
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tolad ja dziś dostałam przelew wynagrodzenia. Cieszyłam się do czasu aż wyliczyłam, że niestety nie mam czym szaleć. Biustonosze kupię po następnej wypłacie,a teraz chyba tylko koszule sobie zakupię i nie wiem czy czasem nie jedną tylko... Ku......wa wszystko takie drogie, a pensje nie rosną
gabi słodki ten maluch. Do schrupania.
- pomelo
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
* Brzuszek w awatarze faktycznie mój - jestem z niego bardzo dumna

* A za śpiworek dałam 35 zł, 50% rabatu.
mila ja też ruszam się jak mucha w smole i nie wyobrażam sobie że jeszcze tyle czasu przed nami, z resztą już tak strasznie chciałabym żeby synuś był już z nami. a tu jeszcze trzeba tyle czekać...
- Aga77
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

a miałam poczytać o tym mleku i mi uleciało

pamelo śliczny ten śpiworek

Renata kasa rozchodzi się bardzo szybko często są wydatki nieplanowane tak jak ma to tola MASAKRA

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
No Pomelo widzę, że pępek już na lewą strone masz

Ja ciuszków nawet nie oglądam teraz, mam tego tyle że wole się nie podkuszać do kupienia nowego

Dziś z rana TYLKO -12

No i dzięki za słowa otuchy

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja tak po kilku dniach bo generalnie to troszkę zamieszania u mnie w życiu.. Takie tam problemy w małżeństwie, w rodzinie.. a nie chciałam Wam zawracać głowy.. Każda ma swoje ała..
W każdym bądź razie czekam teraz na męża i będziemy jechać na całodobówkę z synkiem bo od wczoraj ma biegunkę biduś taką że nawet w nocy przez sen mu poszło.. Boli go brzuszek już kilka dobrych dni a ja wolę jechać to sprawdzić..
Tyle co cały tydz siedział w domu bo przeziębiony( oczywiście katar jak miał tak ma) i znów coś... Ehh Co to będzie przy dwójce..
Ja mam wizytę w środę więc będę wiedziała coś więcej na temat młodszego. Czy może się obrócił, ile waży itd.. Za tydzień w sobotę jedziemy na dni otwarte do szpitala w którym zamierzam rodzić, i jak pomyśle o tym to ciarki mi idą..
Zastanawiałam się nad szkołą rodzenia. U mnie jest to koszt 200zł minimum + dojazdy. I zrezygnowałam. Zastanawiałam się tylko dlatego że 1 synka rodziłam za granicą i chciałam się przekonać czy są jakieś różnice. No ale zrezygnowałam. Zobaczę co będzie na tych dniach otwartych.
A czuję się różnie, raz lepiej raz gorzej.
Pisałyście o rozstępach.. To ja po pierwszej ciąży mam zsiekany brzuch.. Teraz jak rośnie to te już stare się naciągają i czasami czuję jak się pruję bardziej, aż się boję jak to będzie wyglądało po wszystkim..
Piersi póki co poszły w górę jeden rozmiar i tak się utrzymują. Miska C. Ja w 1 ciąży nie miałam w ogóle pokarmu i po też nic nie wyprodukowałam niestety. Tak więc zobaczę jak to będzie tym razem.
Pisałyście o tych wkładach, gąbkach i leżaczkach do wanienek. Pamiętam że ja to miałam za pierwszym razem. Ale tylko do 1 kąpieli. Po czym mama i położna odradziły , zaleciły kłaść pieluszkę tetrową na dnie wanienki i podtrzymywać dzidziusia. Ja małego nie kąpałam i tak też pewnie będzie tym razem że będzie to brocha męża

Ahhh, no i witam Pomelo

Tolad, trzymaj się kochana. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Życzę wszystkim miłego weekendu. Mam nadzieję że i mój taki się okaże. Buziaki.
Ahhh, dodam jeszcze, że u mnie dziś +5 st na termometrze ale pochmurnie. Mam nadzieję że to koniec zimy...
- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agulka901
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

A mamą się nie przejmuj...nie warto tym sobie głowy zawracać. Ja właśnie usłyszałam od teścia że NIE MOGĘ MYĆ USZU NOWORODKOWI bo będzie płakał w nocy ;/? Co to za teoria dziwna ;P?