BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 6 miesiąc temu #775878 przez biedroneczka39
Kurcze Wy to już badania, USG a ja? :unsure: Czekam kurczę. Krew oddałam tylko I mocz. Pewnie gdyby było coś nie tak to by dali znać co nie? Bo już tydzień minął od badań. Mogliby chociaż przysłać list z terminem na ten scan to bynajmniej bym sobie dni odliczała. Tętna detektorem nadal nie znalazłam ale nadal mnie mdli I jestem zmęczona więc chyba wszystko gra :laugh:
Swoja drogą jeśli chodzi o sex to może ze dwa razy coś tam dorabialiśmy dzidzi I oczywiście bez prezerwatywy. Jakoś nie mam chęci na zbliżenia :S
A mi tam nie przeszkadza ta szybka szarówka :woohoo:

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #775908 przez Paradise1982
Nati - opowiedz nam jak bylo jutro!

Biedroneczka - jeszcze troche kochana i tez bedziesz widziala dzidziusia! :) Jak sie po tygodniu nie odezwali, to na pewno wszysko w porzadku i zapewnie niedlugo dostaniesz list kochana!

Ja mam za to takie libido, ze moglabym z lozka nie wychodzic, hehehe, moj sie bardzo cieszy, chociaz my oboje zawsze bardzo lubilismy sex, a od kiedy jestem w ciazy moje ograzmy sa tak cudowne, ze wow!!! :cheer: Sorry, ze tak bezposrednio.

Jeszcze chwila i koncze prace. Uff!

11 lata 6 miesiąc temu #775917 przez nati.olsztyn
Paradise - Pewnie że dam znać jak było:-) Ja takie libido miałam całą poprzednią ciążę:-D

11 lata 6 miesiąc temu #775920 przez Paradise1982
Hehe, czyli ze mna wszystko w porzadku ;-)

11 lata 6 miesiąc temu #775927 przez karla2102
Hey dziewczynki:) bylam.wczoraj u lekarza z dzidzia wszystko wporzadku za dwa tyg mam usg genetyczne... Bo tej przeziernosci jeszcze nie bylo widac. a myslalam ze juz bedzie... Kazda z was miala takie usg genetyczne? Bo nie wiem czy sie martwic czy to wszyskim robia. jak to jest dziewczyny?

11 lata 6 miesiąc temu #775930 przez Paradise1982
Hej Karla, ja mialam wczoraj, plus oddanie krwi. Tutaj w Anglii robia wszystkim :) Nic sie nie martw x

11 lata 6 miesiąc temu #775938 przez karla2102
Pardise :laugh: dzieki za wsparcie:) nie wiem moze ona tak chce to robic bo byylam prywarnie teraz i tak dba. ale dziwne ze jeszcze tej przeziernosci nie bylo widac. nie wiem sama myslec....

11 lata 6 miesiąc temu #775940 przez biedroneczka39
Paradise to twój chłop ma dobrze he he. Się uśmiałam ale fajnie że tak baraszkujecie. Mój w tych sprawach jest biedny he ale nie narzeka. Ja się trochę boję chyba przez to ostatnie poronienie. A w ogóle to mnie podbrzusze boli po sexie.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 6 miesiąc temu #775943 przez biedroneczka39
karla2102 napisał:

Pardise :laugh: dzieki za wsparcie:) nie wiem moze ona tak chce to robic bo byylam prywarnie teraz i tak dba. ale dziwne ze jeszcze tej przeziernosci nie bylo widac. nie wiem sama myslec....

Mówią że przyzierność sprawdza się między 12 a 14 tygodniem więc nie panikuj kochana. Masz jeszcze troszku czasu.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 6 miesiąc temu #775948 przez karla2102

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #775955 przez Paradise1982
Biedroneczka - to niech trochę delikatniej sie Tobą zajmuje ;-) ja tez poroniłam ostatnią ciążę, ale ta jest nowa i tak trzeba na to patrzeć! :)

Karla - może dzidzia sie źle ułożyła, moja skakała jak szalona, więc koleś musial zrobić chyba z milion zdjeć, żeby ująć tą przezierność, ale tez sprzęt miał, że wow!!!! Tak, ze naprawdę nie ma sie czym przejmować, absolutnie kochana :)

Dziewczyny ja dzisiaj robię gołąbki na jutro na obiad. Nawet udało mi sie kupić w miarę dużą kapustę, co w Anglii graniczy z cudem hehehe!! Narazie mi sie chce je robić, zobaczymy czy dalej mi sie bedzie chciało , jak wrócę do domu Lol

11 lata 6 miesiąc temu #776035 przez agnieszka_23
hej :)

Dziewczyny przepraszam Was za moje humory.. jakoś powoli staram się ogarnąć.to jest naprawdę bardzo ciężki czas dla mnie. Współczuję wszystkim samotnym matkom.. Ale już niedługo.. tyle wytrzymałam to i resztę wytrzymam..

Paradise- co do libido.. to sądzę, że jak już mój wróci to to libido będę miała na najwyższym poziomie ;) a ja mam taką ochotę na gołąbki.. dzisiaj cały dzień łaziłam z takim smakiem na nie.. poszłam w 2 miejsca, gdzie zawsze można było je ze smakiem zjeść a tam dupa:( brakło :( miałam takiego nerwa :angry:

dziś jakieś 10 godzin łaziłam (mega zakupy) no i wróciłam z takim bólem w dole brzucha, że aż się poryczałam :( totalnie nie wiem już co robić. Złapało mnie nagle.. a podczas chodzenia wszystko było ok, dlatego tyle godzin sobie pozwoliłam poszaleć

11 lata 6 miesiąc temu #776052 przez nati.olsztyn
Agnieszka - Weź Kochana nospe jak masz w domku i poloz się na lewym boku z ugietymi nogami i troszkę powinno powoli puścić. :-) odpocznij:-) A co fajnego kupiłaś?

11 lata 6 miesiąc temu #776069 przez agnieszka_23
Zaraz się kładę spać.. może puści.. boję się, że coś się stało- dlatego tak boli.
Promocja -40% na kosmetyki do makijażu skusiła mnie do zakupu całego zapasu ulubionych kosmetyków ;) Poza tym kupiłam jakąś tam bieliznę (przygotowuję się na powrót mojego), tunikę, sukienkę.. masę jakiś drobiazgów.. Ale generalnie to pojechałam po kurtkę, buty, czapkę - i oczywiście nie kupiłam.. kurtki same takie, że za miesiąc się nie dopnę w nie :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #776076 przez danusia87
Moje Najwspanialsze Najukochańsze Forumowiczki!!!!!!!

Bardzo mi przykro że Was ostatnio zaniedbuje, ale mam tyle na głowie że sama się zastanawiam po co mi to wszystko!
Ogólnie wszystko ok ale moja dziecina Olivia złapała ode mnie silne zapalenie górnych i dolnych dróg oddechowych i mamy mały sajgon w domu. Jak nie ja się budzę w nocy to Olivia i tak na zmianę biedna tak płacze godzinamiiiiiiii ale tylko w nocy ehhhhhhhhhhh mam dość od kilku dni jak noc nie przespana bo samą mnie kaszel męczył tak następnego dnia Olivia....i tak w koło ale cóż taki już nasz los, w dodatku mój Mężuś mówi że coś go zaczyna brać....;(

Bardzo was przepraszam za ta moja niedyspozycje ostatnio. Mam nadzieję że uda nam się o tym zapomnieć ;)

Dzisiaj byłam na zakupach ..... uwaga prezent na 2urodziny dla córci oraz mikołaja i pod choinkę ...dobre co!? Już tak dalekobierzne prezenty ale to dlatego że Olivia uwielbia ostatnio Lego Duplo a że była świetna promocja pojechałam i kupiłam 2 komplety w cenie 1. ;) za 2 zaplacilabym 150€ a że były w promocji zapłaciłam tylko 69.90€ :D i akcesoria dla lalki bo ostatnio udaje że ma dzidziusia karmi ja i przewija ....;) slodkie to wswszystko. Już się cieszę na nasze malenstwo!!!!
Prenatalne badanie mam 12.11.....trochę się martwię

Pozdrawiam i do jutra :kiss:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka