BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #780891 przez Gosia27
Dziewczyny czy wy też czasem odczuwacie w dole brzucha takie trzepotanie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #780892 przez agnieszka_23
Gosia- ja ostatnie 3 dni mam okropne bóle brzucha, momentami leże i ryczę .. :( ale uczucia "trzepotania" to chyba nie mam, mam jakieś skurcze jakby, albo taki tępy ból, ew. kłucie..

11 lata 5 miesiąc temu #780898 przez nati.olsztyn
Hej Kochane! Dziekuje Wa wszystkim!:)

Gosia - a może odczuwasz już delikatne ruchy Maleństwa? Podobno tak to można czuć jak właśnie trzepotanie czy tak jakby łaskotanie od środka? Może to szybko ale w drugiej ciąży przeciez może być nawet dużo wcześniej...:)

Danusia- baaardzo Ci współczuje z powodu tego co przeszłaś...Trzymaj sie cieplutko!

agnieszka - Na ból brzucha bierz nospe:)

11 lata 5 miesiąc temu #780924 przez danusia87
Witajcie Kochaniutkie Moje :kiss:
Co u Was? Ja dzisiaj wstalam bez sil ale Nocka jako tako przespana tylko raz wstawalam do Olivii bo oczywiscie nie omieszkala zapomniec o flaszce Mleczka i wolala o 3 : Mami Tati mniam mniam .... :laugh:

Dzisiejszy dzien zapowiada sie spokojnie obiadek mamy od wczoraj dIsiaj tylko blogie lenistwo i zabawa z Oli.

Gosiu27 Kochaniutka ja tak mam nie zawsze ale zazwyczaj jak sie wycisze wieczorem i juz w lozku leze wtedy to czuje .Jest to mozliwe przy kolejnej ciazy u mnie to juz 3 a ruchy zaczelam czuc w pt ;) najwidoczniej nasze malenstwa tak brykaja ze je czujemy ;)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 5 miesiąc temu #780925 przez danusia87
Aguska88 Gratuluje slicznego malenstwa !!!!

nati.olsztyn Kochana z Kolei Tobie zdania egzaminu !!!!!!!!

11 lata 5 miesiąc temu #780945 przez nati.olsztyn
danusia - Dziękuje!:)Strasznie się cieszę, że mam już to za sobą:) A jeśli chodzi o ruchy to ja właśnie w nocy przed egzaminem cos czułam, takie 4 jakby podskoki w dole brzucha, coś tak jakby czkawka u starszego bąbla w brzuchu, tylko oczywiście dużo dużo słabsze...:)

11 lata 5 miesiąc temu #780973 przez Gosia27
Będą z Zosią w ciąży-ruchy poczułam w niespełna 16tyg, byłam szczuplutka więc i szybciej odczuwałam, i też takie trzepotanie

11 lata 5 miesiąc temu #781017 przez nati.olsztyn
Gosia Czyli to na pewno to:) Super! Ja Dawida poczułam w 18 tygodniu.

11 lata 5 miesiąc temu #781259 przez Gosia27
Albo jeszcze laktacja mi się o dziwo utrzymuje po poprzednim porodzie albo znowu się zaczyna! Bo z prawej piersi zaczyna już wydzielać się biała wydzielina. Tak było z Zosią w ciązy, bo już od 12hbd siara się wydzielała! Też tak macie?

11 lata 5 miesiąc temu #781350 przez nati.olsztyn
Gosia - Ja jeszcze e mam mleka.:)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #781415 przez biedroneczka39
A ja też odczuwam trzepotanie I gulkotanie ale mówią że to jelita pracują :laugh: że za szybko na ruchy.
Dziewczyny urosły Wam brzuszki bo mój cholera się jakoś szybko powiększa a należę do szczupłych :P Wstawię zdjęcie ale jak zjem spagetti bom szalenie głodna :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #781445 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

wczoraj na fajerwerkach bylo fajowo :) ale potem moj sie ze mna poklocil, chyba szukal pretekstu do klotni i mu sie udalo.
Wedlug niego nie mialam racji, ze antybiotyk powinno sie brac w takich samych odstepach czasu.
Dokladnie rzecz biorac Jessica (moja przyszywana corka - 4 lata) miala zapalenie ucha i musiala brac antybiotyk trzy razy dziennie, czyli jak dla mnie co 8 godzin.
On powiedzial, ze nie bedzie jej budzil o 23:30 na antybiotyk, bo to jest bez sensu, ja mu powiedzialam, ze nic na to nie poradzi, skoro odstepy musza byc zachowane.
Na to on, ze jego mama powiedziala, ze ona dawala dzieciom antybiotyki przed pojsciem spac, potem po przebudzeniu (czyli 12 godzin pomiedzy dawkami)a potem po poludniu, czyli tym razem jakies 6 godzin.
No i klotnia wyszla taka, ze az ze wscieklosci sie poplakalam :(

No Wy o tym myslicie? Moze sie myle?

Isia - przykro mi slyszec o chorobie Twojego Taty.

Aguska88 - hahaha, ale sie usmialam z tego tekstu 'schlalam sie jak swinia', wybuchlam smiechem :-D Dzidzia sliczna!

Gosia27 - nie przejmuj sie, to hormony, mnie tez bierze wkurw czasami, ze ho ho! Wczoraj rzucilam swoim biednym iphonem i cudem nie rozbilam lustra w szafie, co, ze telefon 'zyje' to tez cud. Przed ciaza nigby bym sie tak nie zachowala.

Oh dziewczyny juz sie nie moge doczekac, kiedy i ja poczuje ruchy dzidzi.

Biedroneczka
- wow, ale masz fajny brzusio! Ponoc jak to nie jest pierwsza ciaza, to brzuszek szybkiej widac, mi niby tez juz cos widac, ale nie za bardzo to kumam, skoro dzidzia taka mala, to dlaczego mam nagle brzuch, myslalam, ze mi sie przytylo!

11 lata 5 miesiąc temu #781458 przez biedroneczka39
Paradise wstawiaj swój brzuch :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 5 miesiąc temu #781480 przez Paradise1982
OK, wroce z pracy, i jak sie z moim pogodze, to poprosze go, zeby mi zdjecie zrobil - w koncu sama nie dam rady hehe ;-)

11 lata 5 miesiąc temu #781482 przez danusia87
biedroneczko39 ja wstawię swój jutro bo u mnie teraz tez coś szybko rośnie, ale sąsiadka stwierdziła ze z każdą kolejną ciążą szybciej widać! a więc Biedroneczko Kochana to nasze 3 ciąże więc teraz MEGA szybko widać :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka