BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #781886 przez danusia87
moniaW Cieszę się ze wszystko dobrze :) Mój mąż przy 1 ciaży i 2 też rozmawiał z brzuszkiem co mnie strasznie śmieszyło teraz podchodzimy do tej ciąży poważniej po stracie 2 i jakoś tak nie powiem ze się nie cieszę ale też mam zmarwienia bo poprzednio na prenatalnych nie było za dobrze a teraz pierwsze mam we wtorek na 13 wieć można powiedzieć że Gosi mówię że bedzie dobrze ale sama o siebie i maleństwo się boje ... :dry:

natiiiiiiii Ty chudzinkooooooooo !!!! Twój brzuszek jest tak słodko malutki a ja jakbym była już w 5 mc...masakra jakaś ... :) hehehehe

Gosiu Kochanie zapewne tak ja przy 2 ciąży wiedziałam że bedzie coś nie tak ale to pewnie spowodowała choroba mojego taty i to że nie dbałam tak o siebie tylko starałam się o nim myśleć i o niego dbać! I szczerze przyznam się że śmierć w 15tc mojego maleństwa aż tak mnie nie przejęła jak śmierć mojego Taty. Owszem jest mi przykro ale nie myślę o Hannah tylko ciągle o Tacie! Być moze podświadomie wmawiam sobie że On się Nią opiekuje tam na górze!?...

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #781890 przez nati.olsztyn
Gosiu Kochana, musisz wymyśleć sobie jakieś zajęcie do tej 17. żeby tak dużo nie myśleć...

11 lata 5 miesiąc temu #781894 przez Gosia27
wiem, nie moge tak myśleć, ale przeszłam tyle w ciązy z Zosią że można książkę napisać i te myśli mi się kotłują w tej małej główce :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #781898 przez danusia87
Gosiu dasz radę trzeba tylko w to wierzyć a będzie dobrze! Wieczorem czekamy na relacje z wizyty :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 5 miesiąc temu #781905 przez nati.olsztyn
Nie dziwię Ci się kochana! Ale musisz starać się być dobrej myśli! Jesteśmy z Tobą!!!:)

11 lata 5 miesiąc temu #781950 przez Kasiunia88
iwonan12 napisał:

Dzięki dziewczyny mi już ręce opadaja gdyby nie mąż to już bym dawno się poddała ,ale zależy mi bo byliśmy teraz w wakacje w Zakopanym i chcieliśmy jechać do Tatralandi na Słowacji z dzieciakami i niestety nie mogliśmy bo córka bez dokumentów nie może Polskie prawo jest do niczego :(

Najbardziej wkurzyła mnie kuratorka jak przyszła i powiedziała że trzeba by coś zrobić by ojciec płacił alimenty bo ona myśli że ja bym nie chciała by płacił normalnie myslałam że się rozpłacze a on siedzi zadowolony w Angli i ma nas głęboko gdzieś

iwonan12 a próbowałaś przez Sąd załatwić jej paszport? tak będzie łatwiej skoro ojciec wszystko utrudnia. Ja swojemu byłemu powiedziałam, że skoro on i tak nie interesuje się dzieckiem i na nie nie płaci, a nie mam jak z niego ściągnąć (nawet komornik jest w kropce)to niech się zrzeknie praw rodzicielskich a ja się zrzeknę alimentów i oczywiście przystał na propozycję, bo jest mu to na rękę, a ja chcę mieć od niego święty spokój. I tak mój mąż utrzymuje małego i zastępuje mu ojca więc chcemy, żeby go przysposobił i dał mu swoje nazwisko

11 lata 5 miesiąc temu #782015 przez nati.olsztyn
Zmieniłam zdjecie na inne;-)

11 lata 5 miesiąc temu #782019 przez usia
Głupio mi że nic się nie udzielam na forum choć czytam go codziennie. Miło jest poczytać że z dzidziusiami wszystko ok. A głupio mi bo wy macie dzieci macie doświadczenie i się wspieracie. Ja nic nie mogę doradzić więc nic nie pisze tylko czytam.
Jestem pod wrażeniem waszych brzuszków. A szczególnie jeden to naprawdę duży. Może to śmieszne ale codziennie przed snem pytam M czy mój brzuszek coś urósł :laugh: A on że nie. Jest malutki.
Naprawdę lubię nasze forum a najbardziej was kochane chociaż was nie znam.

11 lata 5 miesiąc temu #782052 przez karla2102
Hey :) ja troszkę przeziębiona, myślę ze doprawiłam się staniem przy grobie teścia razem z mężem;))) Dzisiaj nigdzie się nie wybieram leże w domku....
Iwonan12 współczuje spraw sądowych, dlaczego to zawsze dzieci muszą cierpieć na wszystkim;(
Gosia trzymam za ciebie kciuki kochana,
ja wizytę mam w sobotę kochane tzn te usg genetyczne, tez się martwię no ale co każdy chce żeby było jak najlepiej i się zamartwia... Zrobiłam zdjęcie brzuszka jak mi się uda zmiejszyc to dodam;)

11 lata 5 miesiąc temu #782061 przez karla2102

11 lata 5 miesiąc temu #782067 przez karla2102
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782071 przez biedroneczka39
usia ktory brzuszek masz na mysli hi hi :laugh:

danusia87 , karla2102 super brzuszki :laugh:

Paradise ,nati sliczne brzuszeczki :woohoo:

Czekamy na wszystkie pozostale bszuszeczki...

usia kochana to nie jest forum dla mam co maja dzieci tylko dla wszystkich ktore sa w ciazy. Pisac tu mozesz o czym tylko chcesz :blink: Nie zawsze przeciez jest powaznie. A tu sie wzajemnie wspieramy i pocieszamy i jest na prawde milo. Po za tym to bedzie moje trzecie dzieciatko ale powiem Ci ze moje panny takie duze ze ja juz tez nie w temacie ciaz i niemowlakow :silly: Tak wiec sie kochana nic nie przejmuj.

iwonan12 widze nie tylko Ty masz klopoty z sadami. Kiedys opowiem Wam moja historie :P

Joanna witaj wsrod nas. Piekna ta Wasza historia. Taka romantyczna jak z harlekina :blink:

Gosiu oczywiscie mocno trzymam kciuki. Wszystko bedzie dobrze. Nie moze byc inaczej :kiss: :kiss: :kiss:

A ja dzis kupilam sobie spodnie z H&M. Kosztowaly mnie 30 funtow :huh: czyli jakies 150 polskich zlotych ale sa swietne,mieciutkie i bardzo wygodne. Starcza na cala ciaze hi hi. Kupilam tez majtki :lol: Jak moj zobaczy to sie chyba posika ze smiechu. Sa bardzo pelne i bardzo wysokie ale najwazniejsze ze mi jest wygodnie no nie :lol: :lol: A wy jakie nosicie gatki? :lol:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782078 przez anulka89
Cześć dziewczyny :) Od jakiś 4 tyg niemalże codziennie czytam Wasze wypowiedzi, jednak zupełnie jak Usia nie miałam odwagi pisać... To moja pierwsza ciąża więc nie mam żadnego doświadczenia, którym mogłabym się z wami podzielić... We wtorek byłam na prenatalnych i póki co dzięki Bogu wszystko ok z Naszym Skarbem... Nie wiem jak Wy ale ja chodzę co 2 tyg do lekarza, rodzina mówi mi że jestem przewrażliwiona i że bynajmniej co 3 tyg powinnam chodzić, też tak uważacie? P.S. Piękne brzuszki już macie, mój też minimalnie już urósł :) Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę :)

11 lata 5 miesiąc temu #782081 przez usia
Właśnie zrobiłam placek Shrek kto ma ochotę? :)

11 lata 5 miesiąc temu #782088 przez biedroneczka39
anulka89 na tym forum nie chodzi przeciez o doswiadczenie kochana. My tu jestesmy dla siebie by razem sie cieszyc, dzielic wiadomosciami, poplotkowac i ponarzekac na mezow czy partnerow :silly: Tak wiec nic sie nie boj. My cie tu rozkminimy he he tylko zagladaj do nas czesciej. Na poczatek proponuje napisac jak sie czujesz i co dobrego dzis serwujesz na obiad :lol:
Jesli chodzi o Twoje przewrazliwienie to ja uwazam ze wizyty co 4 tygodnie to jest taka opcja wystarczajaca kochana. My tu w anglii mamy wizyty co 6 do 8 tygodni i musimy z tym zyc :laugh: Uwazam jednak ze skoro pojdziesz co dwa tygodnie i lekarz przyjmuje cie bez problemu a ty przez to jestes spokojniejsza to czemu nie :) A rodzina? Hmyy ludzie zawsze beda gadac. Ja juz sie do tego przyzwyczailam. Ty rob tak jak czujesz :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka