BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 4 miesiąc temu #802690 przez usia
Danusia - na twoim miejscu to bym się cieszyła z takich włosów. Ja miałam prawie do pasa i gęste a jak zaczęły wychodzić tak nie chcą przestać. Teraz to mam ich tak mało że płakać mi się chcę. Ciężko coś z nimi zrobić. Co z tego ze rok czasu jeździłam po doktorach i robiłam badania. Miesiąc nie wypadały i znowu zaczęły. To mój problem. Wyniki dobre i tak wypadają. Na szczęście mam pełno odrostów to nie olysieje.
Nie wiem co ci kochana poradzić. Biedna ta twoja koleżanka. Rozmowa na pewno pomoże choć łatwa nie będzie. Odwagi dla ciebie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #802755 przez Gosia27
Hej kochane,wstałam dziś z katarem ale leczę się lekami Zojki,i póki co jest dobrze. choć opryszczka nie schodzi i czuję się z nią obrzydliwie :dry:
Wczoraj wieczorem złapałam znowu doła,wiem,wiem...że tak nie mozna ale to czasem silniejsze ode mnie :dry: chciałabym już mieć maluszka przy sobie i wiedzieć że wszytsko jest dobrze, a tu od paru dni,nic mi nie dolega,wiem,wiem powinnam się cieszyć ale nawet piersi nie są takie duże,nie bolą,brzuch tez nie,nie mam apetytu,nawet zachcianek.

Dziś muszę podejść na drobne zakupy,bo jutro Mikołajki,więc muszę koniecznie upiec pierwsze pierniczki świąteczne,Zojka będzie moją pomocnicą,zobaczymy jak nam pójdzie

Paradise zdaj relację z wizyty u położnej
Danusia rozmową zawsze dużo zdziałasz i na pewno przyjaciółce będzie odrobinę lżej jak ktoś będzie stał przy niej pomocnym ramieniem

11 lata 4 miesiąc temu #802765 przez sela
HEJ DZIEWCZYNY
nie odzwywałam sie bo troszke byłam zalatana ale podczytywałam co sie tu dzieje wiec jestem na bierzonco :) Moj maluch conjakis czas daje o sobie znac czasami mnie wystraszy hahahha bo nie spodziewam sie a tu nagle puk puk.Zastanawiam sie tylko czy jak bede miała teras usg to czy dopochwoe czy juz przez brzuch jak myslicie?????

11 lata 4 miesiąc temu #802768 przez Gosia27
sela napisał:

HEJ DZIEWCZYNY
nie odzwywałam sie bo troszke byłam zalatana ale podczytywałam co sie tu dzieje wiec jestem na bierzonco :) Moj maluch conjakis czas daje o sobie znac czasami mnie wystraszy hahahha bo nie spodziewam sie a tu nagle puk puk.Zastanawiam sie tylko czy jak bede miała teras usg to czy dopochwoe czy juz przez brzuch jak myslicie?????

przez brzuch

11 lata 4 miesiąc temu #802799 przez sela
DZIEKI :)
gosia-głowa do góry nie mozesz sie tak załamywac wiem ze to ciezkie,ale jeszcze troszke i maluch bedzie z toba na pewno wszystko jest wporzadku nie martw sie kochana :kiss:
Powiec jak przeziebienie jak sie czujesz??/

11 lata 4 miesiąc temu #802800 przez Gosia27
sela napisał:

DZIEKI :)
gosia-głowa do góry nie mozesz sie tak załamywac wiem ze to ciezkie,ale jeszcze troszke i maluch bedzie z toba na pewno wszystko jest wporzadku nie martw sie kochana :kiss:
Powiec jak przeziebienie jak sie czujesz??/

tylko katar meczy,nic po za tym

11 lata 4 miesiąc temu #802809 przez sela
To dbaj o siebie.Ja ostatnio jestem jakas strasznie ospała ciegle bym spała i spała a dzis mam lepic pierogi:) musze sie troche ocknąć.Wczoraj byłam na zakupach wstapiłam do sklepu z ubrankami dla dzieci nie pamietam co to był za kąkretny ale tam było tak drogo ze sie przeraziłam.Co prawda ubranka były boskie ale mega drogie,po św chyba sie wybiore na 1 zakupy dla malucha jak myslicie czy nie za wczesnie???Bo nie którzy mówia zeby nie kupcować tak wczesnie

11 lata 4 miesiąc temu #802813 przez Uśmiechnięta86
Danusiu- Jedyne co możesz to dać jej swoje wsparcie i możliwość wygadania się. Nich dzwoni lub pisze e-mail jak jej źle. A może tez upominek mały na pocieszenie jej dasz?
Albo bombkę na święta albo aniołka na choinkę lub kolczyki, łańcuszek , albo kwiatek w doniczce. Coś co będzie jej przypominało że o niej myślisz i że ma w Tobie wsparcie :D
A może coś jej ugotuj?
I powodzenia dla Ciebie bo pocieszanie depresanta to udręka... wszystko widzi w czarnych kolorach i nie sposób pomalować mu świata na siłę...

Usia- Ja czekam z utęsknieniem na poduchę... bo wygniatanie pościeli w rulon jest męczące :P
Kup duzą, będzie pod głowe i na brzuch i miedzy nogi a potem dla dzidzi jako kojec lub pomoc przy siadaniu :P :D
Kryminały to nie..:p Lepiej fantasy, erotyki lub powieści. Ostatnio czytałam Quo Vadis nie jest radosne ale dobre. A może też przygody PL boya??-ponoć dobre:P
Zazdroszczę rodziców pomocnych:P To wspaniale że mogą wam pomóc...a nie na odwrót...
Ciekawe czy u mnie w h&m cos znajde dla dzieci, i siebie- przejde i zobaczę :D
Włosy ponoć wypadają przy karmieniu bardzo;/ Ja jutro na farbe idę bezamoniaku. Potrzebuje delikatnej zmiany. Ciemny rudy tym razem !

Gosia 27- a ja na opryszczę chodzę do kosmetyczki (nie może być rozdrapana). Wtedy prądem przypala ją DANSONVAL to urządzenie się nazywa. ( czy w ciaży go wolno robić ? Nie pytałam to tylko prąd miejscowo więc raczej można-ale może zapytaj) Zabieg kosztuje 10 zł - trzeba z 3 zrobić w ciągu tygodnia. i nie ma bąbla:D Ewentualnie jak jest pierwszy dzień bąbel, to po kosmetyczce jeszcze plasterek compeed przyklejam. I wtedy nie boli , nie swędzi i znika szybciutko. W ciąży już miałam liszaja na nosie (podobne do opryszczki tylko takie rozległe bardzo) ale to były początki ciąży , i na nosie i w nosie więc maść cynkowa smarowałam i maść do oka miałam na nos. z ustna jest łatwiej zdecydowanie !

sela- na pewno przez brzucho, bo już dzidzie super widać :D

11 lata 4 miesiąc temu #802821 przez sela
usmiechnieta- a ty juz cos kupowałas dla maluszka??

11 lata 4 miesiąc temu #802835 przez usia
Sela- ja ostatnie usg w 14 tygodniu miałam przez brzuch i wcześniejsze w 11 tygodniu też przez brzuch i było wszystko ładnie widać. :)

11 lata 4 miesiąc temu #802863 przez sela
Kurcze to fajowo mam tylko nadzieje ze mój mąż zdąży z pracy i bedzie uczestniczył w usg :)
Troszke sie denerwuje bo mam nadzieje ze wszytko w porządku i dziecko rozwija sie prawidłowo,ostatnio mnie nachodzą myśli do kogo bedzie podobne :laugh:.A tak wogóle to powiedzcie mi czy te ruchy beda sie z kazdym tygodniem nasilac czy ona rac\ej sa takie jednostajne a dopiero później później sie nasila???

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #802875 przez usia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #802916 przez Uśmiechnięta86
sela- nic nie kupowałam jeszcze. (akcesoria podstawowe typu wózek , łóżeczko, kołyska , nosidełko i ciuszki mam od rodziny używane) ale za 7 dni jak poznam płeć na usg , to kupię 2 ręczniczki z kapturkiem i czapeczkę i kocyk :P I zamówiłam poduchę to do karmienia się przyda :P

11 lata 4 miesiąc temu #802920 przez Uśmiechnięta86
usia- jaki super zgrabny brzuszek :D Uroczo!!!

11 lata 4 miesiąc temu #802990 przez SYLWIA
Dziewczyny jakie Wy macie te poduszki ja też chce kupić,ale nie wiem na jaką się zdecydować. Podajcie jakieś linki ze stronami sklepów.

[url=http://www.su

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka