- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Hej Wam.
Ja dzisiaj jakoś dziwnie zalatana jestem, to tu , to tam a dla siebie nie mam czasu,. Ale byłam u mamy i poratowała mnie obiadem

Prezenty na mikołaja prawie dla wszystkich mam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Byłam u Przyjaciółki dopiero wróciłam... Nie rozmawiałam dosłownie o depresji starałam się jakoś zgrabnie ujać temat ...ale ona zaprzecza żeby cokolwiek się działo a przecież to widać że nie jest tą samą osobą! Jutro o7 rano znowu się do niej wybieram aby sama nie była widziałam że mój przyjazd bardzo poprawił jej humor!
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi

Mi od odtatniego zdjecia jakie wam przesłałam troche sie powiekszył nawet wczoraj m,ój maz powiedziała ale masz brzuszek jak juz widac

danusiaBiedna ta twoja kolezanka ale dobrze ze ma chociaz ciebie spedzajcie jak najwiecej czasu mysle z jej to bardzo pomoze i z czasem sie bardziej otworzy i zacznie mówic o swoich problemach
Ja dzis od 13 lepiłam pierogi moja kochana babcia mi pmagała,ciesze sie bardzo bo mam juz zgłowy,teras tylko wystygma zamroze i beda na sw.Powiem wam ze troche mnie to zmeczyło teras leze sobie ale cos spanie mnie bierze.
- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
bylam u poloznej, wyniki krwi super, moczu tez, nawet cisnienie mi sie unormowalo, wiec wszystko gra i buczy

agnieszka23 - ja rowniez wszystko przeczytalam

Ja mam poduszke w ksztalcie litery V i kocham ja najbardziej na swiecie!
Usia - w takim badz razie rozumiem, dlaczego masz dola, biedna

No i sliczny brzusio

Danusia - rozumiem Cie doskonale, ja tez caly dzien jestem w biegu, wstaje rano, szykuje sie do pracy, odprowadzam moja przyszywana corke do szkoly, potem biegne na pociag do pracy, wracam do domu, to jest 19,
od razu do kuchni robic obiad, zjemy jest 20:00, mloda do lozka, posprzatac, robi sie 22, prysznic, troche posiedze i znowu trzeba isc spac i tak w kolko hehe.
Biedna ty niezle musialas sie najesc strachu, jak Ci meza badano, nawet sobie tego nie wyobrazam

Wlasnie przeczytalam, ze juz bylas u niech, oj jak sie ciesze, ze jej Twoja wizyta pomogla

Sela - USG bedziesz miala przez brzuch. A dlaczego nie kupowac ubranek za wczesnie? W Anglii sa przeceny w styczniu po swietach, wiec ja na pewno bede latac po sklepach

Ja sobie kupilam dzisiaj pierogi z miesem i nie objadlam!
Sylwia - ja kupowalam moja poduszke na Ebayu, nie wiem, czy jestes zainteresowana?
Marcynia - ja tez dzisiaj dalabym sie pokroic za mandarynki. W pracy nam przynosza owoce we wtorki i czwartki i wszyscy mi oddawali swoje mandarynki w zamian za inne owoce hehehe

Czy ktoras z Was wie co sie dzieje z Biedroneczka? Nie widzialam jej na forum od jakis dwoch dni!
No nic, musze posprzatac domek, jutro do pracy, a weekend jedziemy do znajomych, wiec moze mnie nie byc na forum.
Milego wieczorku

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nie było mnie bo zalatana jestem od poniedziałku. Co dzień coś się dzieje no I walczę z bólami głowy.
Dziś miałam siedzieć w domku to mnie koleżanka na pazurki wyrwała I tyle z planów. Jutro miałam zamiar odpoczywać I muszę jechać do miasta po paczkę bo niestety kurier zawitał jak mnie w domu nie było. I tak codziennie coś. Już mi kręgosłup wysiada.
Dziewczyny brzuszki malutkie ale ślicznie. Co do podusi to ja mam taką 1, 90 cm I już bez niej spania sobie nie wyobrażam. Moja jest wypełniona czymś takim jak jest w poduszkach

A oto ja

- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

usiaojj to miło bardzo

Agnieszka23to dobrze że to się tak skończyło:) i udało Ci się jednak zajść w ciąży

Becia my mieliśmy brać kościelny w czerwcu i przełożyliśmy ze względu na poród (koniec maja) na 8 listopada

Uśmiechniętaojj tam ojjj tam bez przesadzy z tymi dwoma kawałkami czekolady;p;p ja już też tak strasznie czekam na ślub, w styczniu zarezerwowaliśmy salę na czerwiec, ale że termin porodu mam na koniec maja, to przełożyliśmy na listopad...a to jeszcze tyleeee czasu

Danusiazazdroszczę stażu

Biedroneczkaale ślicznie wyglądasz

a u mnie dzień jak co dzień

- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
marcynia pierożki mroze juz ugotowane i wystudznone

paradise pytam o te ubrania bo kazdy gada mi zebym tak wczesnie nie kupowała,pewnie to znowu jakieś głupie zabobony.Ale masz racje ja tez po sw zaczne kupowac moja mama mieszka w londynie i nie moze sie doczekac az ruszy na shoping

- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5