BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #881253 przez sela
Hej dziewczyny jak juz wczesniej was informowałam jersi mam jak kamienie.Trzymam kciuki za wszystkie 2 paki :)szybkiego porodu wam zycze est po porodzie 12.05.2014 o 7 rano przyszedł na swiat Marcel 3.800 58 cm sn.Poród trwał 5 godzin wiec chyba nie tak zle natomias wrazenia nie najlepsze :( Ale dałam rade teraz jestem troszke obolała i zmeczona bo mały nie spi w nocy i musze do niego wstawac co godzinke.Musze tez zaczac sciagac pokarm.Trzymam kciuki za za przyszłe mamy PS; SEX NA PRAWDE PRZYSPIESZA HAHAH :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #881258 przez nati.olsztyn
U mnie naciskali na brzuch żeby sprawdzić czy macica się dobrze obkurcza. I fakt, było to bardzo bolesne. Ale nie mniej niż obkurczanie w trakcie karmienia piersią. Ale, Kochane, gdy ma się Maleństwo przy serduchu to da się znieść wszystko!!!!:-)

10 lata 11 miesiąc temu #881260 przez Paradise1982
Gosia - ciesze sie, ze z dzidzia w porzadku. No coz, juz niedlugo i bedziesz tulila Adasia :)

Sela - no to szybki mialas porod :) Na pewno szybko do siebie dojdziesz :) Niestety mi sex nie przyspiesza ani troche :(

Nati - auuuuuu, to brzmi naprawde bolesnie...

Ja juz powoli dostaje depresji z tego powodu, ze totalnie nic sie nie dzieje. Nawet tych Braxton - Hicks skurczy juz nie miewam. Jakbym w ciazy nie byla normalnie. Dobrze, ze jutro mam o 9:50 polozna, moze mi cos pomoze. Mam dosc budzenia sie co rano i plakania, ze znowu nic. Normalnie sie depresji nabawie. :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #881300 przez miła
iwonantrzymam kciuki :kiss:
biedroneczka Halo Halo !!!!!!! Po paradise jestem ja!!! :silly: :silly: ale zycze szybkiego i latwego rozwiazania :kiss:
Sela caly czas czekalam az sie odezwiesz :) ! jak bedziesz miala troszeczke czasu opisz nam blizej jak to wygladalo :)
gosia najwazniejsze ze z dzidzia wszystko ok :)
nati.olsztyn Dodaj jakies zdjecia maluszka :)

38tydzien

10 lata 11 miesiąc temu #881307 przez OlgosAmigos
Dziewczyny dzięki za odpowiedź na moje pytanie...rozjasnilo mi się trochę;)
Paradise- nie zazdroszczę tego jutrzejszego masażu:/ no ale jeszcze noc przed nami,może coś się ruszy;)
A ja mam problem kolejny:( od wczoraj swedza mnie dłonie!myślałam,ze suche to smarowalam non stop,Ale jest tylko gorzej!szczególnie teraz wieczorem!:( jeszcze coś mnie tknelo i ciśnienie zmierzylam 140-130/80-90 co dla mnie jest wysokie:/ teraz trochę spadło...no i mdli mnie od wczoraj...myślałam że to może poród niedługo ale to wszystko razem wzięte to mi się nie podoba:( zaczekam chyba do jutra i albo pójdę na pobranie krwi albo na IP znowu pojedziemy:( odechciewa mi się wszystkiego jak pomyślę ze znowu mogą mnie na oddział położyć:(

10 lata 11 miesiąc temu #881324 przez danusia87
Olgos uwazaj na cholestaze (chyba tak to sie pisze) ciążowa! !!! Będzie napewno dobrze ja w zesLym tyg mialam atak caly dzień wymiotow drgawek i biegunki myslalam że to juz nawet na porodowce wylondowalam a tu tylko 1cm rozwarcie i do domu bez skurczy wrocilam po godzinie od poweotu znów wymioty skurcze biegunka i drgawki ale następnego dnia bylo juz lepiej... ;)
Daj znac co z tobą jutro ;*

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #881330 przez nati.olsztyn
miła Dla Ciebie!:-) Taaaka jestem wieeeelka!;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #881337 przez oleczka331
nati- jaka ona fajniutka jest!!!

no jutro na stol, boje sie tak bardzo placze i oskarzam sie ze jestem zla matką ehhh straszne hormony i wogole.Nog mi tak lataja ze hej.Jestem druga do cc.Mam sie wstawic na 8 wiec mysle ze do 9 sie zacznie.Odezwe sie jak tylko lepiej sie poczuje.Trzymajcie sie kochane te co juz rozwiazane a te co w calosci to nie ma trzymania wychodzic prosze!!!

10 lata 11 miesiąc temu #881341 przez Gosia27
Ja pier....bezsennosc w ciazy jest mega wqrw.... :angry: nie spi juz grubo 2h :S
Nati mala do schrupania :kiss:
oleczka powodzenia!

10 lata 11 miesiąc temu #881342 przez Paradise1982
No i kolejna bezsenna noc... :angry:

Oleczka - trzymam kciuki. Będzie dobrze :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #881467 przez biedroneczka39
Wkurzające już te modernizacje na tym forum :blink:

<3 Oliwia i Alicja <3

10 lata 11 miesiąc temu #881469 przez danusia87
Nareszcie mamy nasze forum spowrotem :)

10 lata 11 miesiąc temu #881470 przez danusia87
biedroneczko ważne że mamy znowu dostęp ;)

10 lata 11 miesiąc temu #881522 przez Gosia27
Na na nan naana anaana a forum powróciło yeah :D

10 lata 11 miesiąc temu #881534 przez moniaW
no nareszcie działa nasze forum,przez 4 dni w ogóle nie dało się tu wejść :angry:
pewnie urodziły się kolejne maleństwa i jak tylko wszystkie dziewczyny wrócą na forum to usłyszymy dobre wiadomości :lol: :lol:

Paradise myślałam o tobie przez te parę dni że już na pewno tulisz swoją córeczkę ale jak widzę nie śpieszy jej się z wyjściem na świat.pocieszę cię że u mnie też zero objawów a jutro mam termin porodu. pewnie przeciągnie się jak u ciebie ;) pozostaje nam czekać...

moja teściowa dzwoni do mnie parę razy dziennie z zapytaniem jak się czuję i czy już się zaczęło,można oszaleć :silly: :silly: jakbym miała na to jakiś wpływ
jutro kolejna wizyta zobaczymy co doktorek mi powie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka