- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Rewelka ja też mam biustonosz do wymiany, niestety za mały, a jeszcze jak piersi się powiększą przy nawale mlecznym to juz by masakra była. Chyba musiałabym w odpiętym chodzić

Co do paznokci, ja mam niewymalowane. Zresztą ja tam nie szaleje z kolorkami, jak już coś delikatny french, ale rzadko kiedy bo akurat mam takie dziwne paznokcie, że naturalnie mam frencha

Misiana kochana trzymaj się w tym szpitalu! Maleństwo najważniejsze! I pisz co tam u Was

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
A co do ew spotkania w szpitalu to zobaczymy, po cc leży się dłużej, a nasz Kajtek może być chwilę przed terminem. Więc ja bym nie przesądzała z góry, że spotkanie nie jest możliwe.
Zmykam, bo za bardzo wciąga mnie to forum, a dom leży odłogiem. Dzięki wszystkim za wsparcie. Do jutra.
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Mi siara leci od 19 tygodnia i teraz bardzo intensywnie sie to rozkrecilo ale wiem ze nie ma no to regóły także spokojnie:-)
A u mnie zaczynaja sie dni morza ale pewnie pójde tylko jutro o ,24 na pokaz sztucznych ogni bo i tak co roku to samo pełno ludzi statkow i wszystko drogie.
Milej nocki:)
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Marzena25 gratulacje

rewelka1312 to co to za biustonosze dorwalas... kupiłam ostatnio 4 szt w H&M i bardzo mi spasowaly. Wlasnie nie usztywniane tylko miękkie. I pamiętam ze były tez duże rozmiary, takie jak potrzebujesz.
Misiana dobrze ze z Wami wszystko ok. Czyli nie ma zadnej akcji skurczowej, skoro ktg czyste. Może jak jutro zrobia te badania to Cie puszcza do domu? Bądź tam dzielna

Lyanka, tak mnie zainspirowalas tymi dżemami, ze to moje dzisiejsze dzielo

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Moje już w spiżarce czekają na konsumpcję

Jeszcze tylko mam zamiar trochę zamrozić truskawek....i biorę się za kolejne owoce

Sabina w sumie to masz rację z tym terminem...więc może się jeszcze spikniemy na porodówce

Było by fajnie

Dziewczyny, a mi nic nie leci z piersi

Dobra, trzeba powoli się szykować do spania...tylko jakoś nie chce mi się

Buziaki kochane, dobrej nocki i kudłatych snów

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lyanka nic się nie martw, poleci, poleci

Ale robisz fabrykę przetworów i mrożonek

EDIT:
I po meczu... wiec smialo mogę powiedzieć DOBRANOC

I uwaga na pelnie... do zobaczenia jutro w dwupakach!

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
Dzisiaj ja otwieram listw dwupakow

U nas noc spokojna ale zasnac cos nie moglami duszno parno okna zamkniete bo innym chlodno eh. A jak sie o 5 obudzilam to juz koniec spania. Cisnienie zmierzone, krew i mocz do badania oddane, puls malego tez ok. Teraz czekamy na obchod. Potem pol godz ktg, pewnie znowu kroplowka z magnezem i drugi ostatni zastrzyk na plucka dla malego, i mam nadzieje Usg

Milego dnia mimo chmurek na niebie :*
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Dobrze, że możesz posłuchać dzidzi, jak serduszko stuka, to takie słodkie i kojące.
Cania, jak ja kocham dżem truskawkowy

Dziś lepiej się czuję, chociaż w nocy wstawalam chyba ze 4 razy.
Mam kalafiorek i myślę co by tu z niego zrobić?
Buziaki

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Misiana, dobrze że u Was wszystko w porządku

Miałam coś kiepskawą noc - nie mogłam zasnąć a do tego siku wiele razy, zobaczymy o której dzisiaj padnę

Wczoraj napinał mi sie brzuch i coś w nocy poczułam jakby delikatny ból jak miesiączkowy... Zaczęłam myśleć o tej pełni i czuwać, ale niestety...

Miłego, spokojnego dnia Mamusie!

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Jesteśmy i my, w dwupaku oczywiście , noc miałam nie za fajną nie mogłam zasnąć bo naczytałam się głupot.
martyska tak tylko chodzi o to że obwód główki ma być właśnie większy od obwodu brzuszka albo przynajmniej taki sam wtedy jest ok. U mnie jest mniejszy póki co ale pocieszam się tym że gin mówiła że główka jest bardzo nisko i że badanie nie wyszło prawidłowo, sama już nie wiem czy zapisać się do innego gina na USG czy co, martwię się tym i to bardzo wiem ze Wam zanudzam tutaj już kolejny dzień o tym ale jestem przerażona.

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
I ja dalej 2w1. Noc jakaś taka dziwna, szarpana, spać mi się chce jeszcze... mały jakiś niezbyt aktywny od rana, zaraz się wezmę za coś słodkiego, żeby go pobudzić troszkę. Chociaż jakiś tam wygibas już był, także może po prostu moje słoneczko też dziś śpiące jak mama.
Misiana trzymaj się dzielnie w tym szpitalu!
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja też już na nogach....i to od 6 (jak zawsze z resztą).
Zjadłam śniadanko i wzięłam się za sprzątanie łazienki, ale musiałam usiąść na chwilę....bo mam wrażenie, że kręgosłup mi się zaraz rozpadnie na kawałki

Mi nocka jako tako minęła....standardowo wstawanie na siku, picie i kręcenie się

Ale jeszcze trochę.
Misiana współczuję tej szpitalnej duchoty i niewygodnego łóżka, ale już będziesz miała wprawę jak przyjdzie TEN moment. No i fajnie, że ci tak wszystko posprawdzają. Trzymaj się tam i dawaj znać jak maluszek

Marzena25 myślę, że niepotrzebnie się zamartwiasz. Jeśli maluszek rzeczywiście główke ma już nisko, to nic dziwnego, ze nie udało się zrobić dokładnych pomiarów. Na pewno wszystko jest OK i gdyby coś było nie tak, to już na wcześniejszych wizytach czy USG lekarz zwrócił by uwagę. Nie nakręcaj się niepotrzebnie, bo nie ma sensu się denerwować

Staślubania masz dzielnego i pracowitego synka

Dobra, już nie filozofuje

Buziaki laleczki i udanego dzionka życzę

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Marzena ale tez napisalam ze w 31 tygodniu mial brzuszek wiekszy o tydzien niz głowke a na usg tydzien temu bylo ok
Milego dnia dla was i maluszkow
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja również wciąż 2w1, nic się w tej kwestii nie zmienilo:)
od tych wczorajszych rozmow na temat laktacji miałam dziś bardzo dziwny sen. Pojechalam do koleżanki która miała maleńkiego synka. Poprosila mnie zebym go nakarmila, wiec przystawilam małego. Było to baaaardzo dziwne bo jeszcze bylam w ciąży z Julka a miałam najzupełniej w swiecie normalny pokarm

Wstawanie w nocy po 4,5 razy już powoli staje się u mnie norma. Im bliżej porodu tym będzie gorzej heh. Ale coz

Misiana to od rana już niemal wszysko CI zrobili, pracowity poranek

Staślubania działaj z dżemikami

Elmirka wykrakalas sobie bole przepowiadające?

marzena25 nie martw się, często tak się dzieje kiedy maleństwo się już zaczyna nisko układac, ze tej glowki nie da się dobrze zmierzyć. Bądź dobrej myśli, bo zamartwianie się nikomu nie sluzy. Na pewno jest wszystko tak, jak powinno być.