- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*

tak właśnie myślę, że skoro pójdę do kosmetyczki to zrobię francuski a do torby spakuje waciki i zmywacz

sabina weź nie strasz, ja też mam miesniaka ale od dawna mam nadzieje, ze mi się macica dobrze obkurczy... Ej a mogą mi go od razu wyciąć przy okazji cc?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Poza tym dzień minął bardzo szybko, byliśmy jeszcze na ostatnich zakupach w tesco, później u rodziców, obiad i tak zleciało o i jeszcze prawie 2 godziny Was nadrabiałam. Teraz odpoczywamy bo jednak po tylu godzinach i w samochodzie bo na uczelnie mam 80 km w jedną stronę to czuję się padnięta. W nocy spać nie mogłam z bardzo bo się trochę denerwowałam i ta obroną i tym USG wczorajszym.
wiolcia1004 miałaś robione USG dzisiaj może znasz wymiary ? Zgadza Ci się wszytko jak na wiek ciąży ?
misiana trzymaj się tam w tym szpitalu i nie martw najważniejsze że będziecie pod opieką i w razie czego szybko ci pomogą
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja dzisiaj poszlam kupic biustonosz do karmienia z odpinanymi miseczkami, w sklepie nie ma jak przymierzyc wzielam do domu i jutro zwroce. Masakra jakas!!!!! Chyba wogole nie bede kupywala zadnego bo to jakies nieporozumieńie, ja mam biust spory a w tym staniku cycki wygladaja gorzej nize bez:/ wogole nie trzyma tylko wisza:/ a chcialam teraz nosic bo mam same usztywniane ale przeszkadzaja mi bo druty mnie uwieraja w brzuch:/ jestem taka zla ze nie wiem ja ze stanikami zawsze mialam problem jakas niewymiarowa jestem nawet nie zamierzam przez internet zamawiac bo to juz calkiem nie dobiore a jak juz w sklepie znajde to ostatnio placilam 50 euro za jeden bo tylko jeden na mnie pasowal:/
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Dziewczyny, ja dzisiaj też mam strasznie przymulony dzień. Chyba przez tę pogodę

Generalnie, to poza zakupami na bazarku i w sklepie nic konkretnego nie zrobiłam....a miałam ambitny plan posprzątać dzisiaj, żeby jutro już mieć to z głowy/ No i nie wyszło

Ale szczerze mówiąc jakoś mnie brzuch dzisiaj ciągnie i pobolewa na dole...więc chyba też przez to jestem taka bez życia. Nawet nie mam apetytu i na kolację zjadłam tylko truskawki z jogurtem....ech
Co do malowania paznokci, to na pewno ani u nóg ani u rąk nie wolno mieć pomalowanych. I to bez znaczenia, czy CC czy PN. Ja tam nie pamiętam kiedy widziałam paznokcie u rąk niepomalowane

- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A na kiedy masz termin porodu?
Misiana jakoś wytrzymasz w tym szpitalu. Ale pomyśl pod jaką kontrolą będziesz

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Sabinka tez mi przykro ze sie nie dostalas do tego domu narodzin, pierwszy raz o tym slysze nawet nieiwem o co chodzi moze ktos mi objasni??
- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Mam wrażenie, że w moim przypadku ws kwalifikacji do domu narodzin wylano przysłowiowe dziecko z kąpielą. Bo to naprawdę jest bardzo teoretyczna możliwość, że z tak usytuowanym mięśniakiem mogą być już po porodzie jakiekolwiek trudności. A jakby co to dom narodzin jest na terenie szpitala, a mi przecież nie grozi krwotok...Poza tym w styczniu w domu narodzin rodziła koleżanka, która rok wcześniej zakończyła leczenie onkologiczne, a dziś (wiem od położnej) urodziła tam kobieta po przeszczepie nerki. Dlatego trochę czuję się rozgoryczona, ale musi mi przejść. Oby na oddziale też można urodzić w swoim rytmie i naturalnie. Ponoć można, jeśli nic się nie dzieje.
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ale mogą tam rodzić tylko kobiety, u których ciąża rozwija się prawidłowo przez cały czas....które nie boją się porodu (bo nie ma tam znieczulenia) i chcą szybko wrócić do domu. Oczywiście przy porodzie różnie może być i gdy są jakieś komplikacje, to od razu taką kobietę przenoszą do szpitala.
No to tak w skrócie

Sabina to się nie spotkamy w szpitalu, bo ja będę 14-15....No i jeśli chodzi o ten szpital, to tam głównie są porody naturalne, no chyba, że zajdzie taka konieczność lub ktoś ma wskazania. Więc nic się nie martw

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Marzenka, GRATULACJE !!!

No to teraz już możesz się spokojnie skupić na maleństwie

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziekuje dziewczyny za mile slowa otuchy, jestescie kochane :*
Dobrej nocy :*
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Marzena, gratki:D
A w teleexpressie mówili, że dziś też pełnia. Zatem strzeżcie się lipcówki:)
Ależ mi wszystko dziś dokucza:( mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Misiana, dobrze, że jesteś pod opieką, ale ja nawet w domu mam problem ze spaniem i znalezieniem dobrej pozycji do spania, a w szpitalu to nie wiem jak miałabym funkcjonować. Ale jak trzeba będzie to trzeba będzie;)
Magdalen, gdzieżeś Ty się podziala?
Pozdrawiam:)