BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

11 lata 3 miesiąc temu #855312 przez Gosia 2712
Aggi sama bym tez juz z checia zaczela kupowac :P ale jak tylko sie okaze ze z dzidzia jest wszystko dobrze i dowiem sie kto w brzuszku siedzi to hehe ruszam na zakupy :p juz ostatnio moj M. stwierdzil ze az sie tego boi :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #855315 przez aggi
Gosia no dokładnie całkiem gdzie indziej :) a szkoda :P my mamy pieniądze odłożone więc póki co się fajnie kupuje :P ale nic ponadprogramowego tylko same potrzebne rzeczy :S

missyy hahahah ja tylko śmiechałam :blush: no ale serio ja tu na wariatkę wyjdę niedługo :D Wy takie spokojne ułożone cichutkie :D mmmmmmmm truskawy :ohmy: smaka narobiłaś :blush: a w tesco byłam no :S bo te trampki sama rozumiesz musiałam.. :S :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #855381 przez Gosia 2712
Aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A w tesco kiedys widzialam takie sliczne trampusie dla dzidzi B) hehe i tez je kupie jak beda oczywiscie :silly: (byly dla chlopca i dziewczynki)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 3 miesiąc temu #855388 przez katsi87
hej dziewczynki:D witam słonecznie:)
Ja z dzidziusiami wybrałam się dziś na mega spacerki i zakupy: tym razem dla mnie nie dla bobasków:)nakupiłam legginsów bluzeczek baletek: uwielbiam!!! kwiatowy motyw rządzi w mojej szafie w tym sezonie:)
byłyśmy z przyjaciółką od rana: Ja kupowałam a ona kochana targała moje zakupy:)
nakupowałyśmy też zieleninki różnej i do poniedziałku na zielono jjemy:)
mam też truskawki dla bobasków:D
Robiłam dziś badania: morfologię i mocz: dalej mam odrobinkę odbiegający od normy hematokryt(za mało) i spadła mi teraz hemoglobinka troszkę. Jutro lekarz i mierzenie dzidziusiów więc pewnie coś mi lekarz zaleci na te nieprawidłowości. Wstałam dziś po siódmej rano: zrobiłam pranie pościeli i ubrań: wszystko na balkonie pięknie wyschło: pościel dalej się wietrzy: uwielbiam takie dni! Słońce podobno ma zniknąć na 2 dni a od poniedziałku znowu wiosna: cudownie, akurat na wolne mojego B:)
Mi brzuszek rośnie codzień: waga natomiast jak stanęła tak stoi. Jutro się zważę u lekarza: zobaczymy:)
Dzisiaj idziemy z koleżanką na Drogę Krzyżową a potem zaczynam akcję: ogarnianie szaf: zanim się przeprowadzimy chcę poprzeglądać wszystkie ubrania: co się da to na sprzedasz, co lubię to dla mnie a czego nie założę to już do kontenerów na odzież. Postanowiłam, że do nowego domu nie będę przenosić tych pełnych szaf:D

Modlę się codzień o ten dom dziewczynki, żeby coś się trafiło fajnego: to taka presja, żeby zdążyć przed szpitalem:(
Całuskiiiiiiii

11 lata 3 miesiąc temu #855416 przez ann-sunshine
Gosia to ladnie nazbieraliscie :-). A ty u nas goscinnie czy dopisac cie do listy?

Katsi pewnie zelazo i witaminki dostaniesz. Nie zazdroszcze ci akcji z domem. My mieszkanie w poprzedniej ciazy kupowalismy i stres byl duzy. Trzymam kciuki aby sie udalo.

11 lata 3 miesiąc temu #855423 przez Gosia 2712
Ann jak moge to goscinnie :) wiesz zalozylam wrzesniowki to je musze jakos podtrzymywac i nie moge od nich uciekac tym bardziej ze nas jak narazie malo jest :P Wiec jak nie macie nic przeciwko to do Was tez bede zagladac :) :?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 3 miesiąc temu #855474 przez ann-sunshine
Gosia pewnie ze mozesz, milo nam ze zagladasz i sie udzielasz. Tak z grzecznosci zapytalam :laugh:

Juz jestem pewna ze od srodka dzidzia mnie kopie. Nie czuje tego jeszcze jak przyloze reke ale w srodku tak :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #855542 przez asienka87
[/b]Ann[/b] a ja znów, co do wagi, to mieszcze sie w normie :) niestety w tej wyższej :P super, ze czujesz juz kopniaczki :laugh:

Suzanna oo, to pięknie schudłaś :)gratulacje :) ja tez schudłam jakieś 2 lata temu 10 kg, ale do tej pory utrzymywałam wage :) a teraz aż sie boję, co to będzie :P ale nic sie nie martw, raz udalo sie schudnąć, to drugi raz też sie uda ;)
a ja mam zamiar niedługo wybrac sie do fryzjera, zarówno ściąc włosy jak i zafarfbowac :P ja nawet pytałam gina czy mozna farbowac i powiedział, ze nie ma przeciwwskazań :) że farby teraz takie sa , ze nie szkodza :) i nawet powiedział, ze nie rozumie tych twierdzeń bez potwierdzenia wypisywanych w necie :)

Gosia aha, rozumiem, no tak, lepiej dmuchac na zimne i sprawdzać :) ale na pewno będzie wszystko dobrze :) tylko sie tego upewnisz :) też byliśmy w Katowicach, ale na badaniu pappa :) ja jestem z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

Aggi widzę, ze zakupy wrzą :D ja dziś byłam z teściową w castoramie i kupiła mi zestaw naklejek piankowych Kubusia Puchatka nad łóżeczko ;) takie cuś
ale to nie jest całosć, każdy element można ułożyć dowolnie , jak Wam sie podobają takie ozdoby :)? www.zapytajpolozna.pl/components/com_kun...oticons/laughing.png
co do ZOO, to też byłam, ale juz kilka lat temu :) moze wybierzemy sie na wiosne :)
w ogóle fajnie byłoby sie może spotkać :S ? mamy chyba najbliżej do siebie :laugh:

missy też mnie ciągnie na slodkie :blush: choć owoce wcinam chętnie :) ale na truskawy też czekam :laugh:

Katsi ale intensywny dzień miałas:) poszalałaś na zakupkach :laugh: a wyniki na pewno sie poprawią, wazne ze z maluszkami wszystko dobrze :)

11 lata 3 miesiąc temu #855571 przez ann-sunshine
Bry. Moja corcia wczoraj nie chciala isc na drzemke, w rezultacie padla przed 17 i nie dala juz sie dobudzic. Rezultat pobudka o 5 rano :dry:

A naklejki takie sa super, mielismy przed remontem ale od podlogi tak zeby dziecko moglo je dotykac i spedzalysmy przy nich duzo czasu uczac sie morskich zwierzatek :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #855603 przez missyy
witam z rańca ;)

Ann Młoda nie dała pospać w sobotę co? :P
Super, jak już kopie, to nie ma co się zastanawiać. To jest to, maluszek zapukał do mamy B) ;)

Też chce takie naklejki, już kilka opcji z allegro wybrałam. Ale zczaiłam się, że nie wiem czy jest sens. Bo jak wczoraj spisałam sobie wymiary mebli, bo z każdej strony po kawałku mi zostanie gołej ściany :blush: Ale jeszcze coś wykombinuje :lol:

Lecę do laboratorium oddać krew :woohoo:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 3 miesiąc temu #855622 przez serduszko20
witam:)

ja od jakiegoś czasu czułam delikatne kopnięcia,ale stwierdziłam że chyba mi się wydawało bo były tylko pojedyncze i tylko jeden na cały dzień a wczoraj chyba sześć pod rząd i teraz już wiem że to były przedtem też kopniaki czyli będzie ich coraz więcej:)

w środę mam wizytę u gina a w czwartek pierwsza przymiarka sukienki zobaczymy jak się zmieszcze z brzuszkiem ale wiedzą że jestem w ciąży i ma być zapas zrobiony:)

u mnie pogoda już odpuściła chmury i straszny wiatr:( oby słoneczko szybko wróciło:)
lubiłam wyjść przed dom i czytać książkę wczoraj jedną skończyłam tak mnie wciągnęła, że nie mogłam się od niej oderwać polecam Lustrzane odbicie:)piękna książka:)

pozdrawiam miłego weekendu:)

11 lata 3 miesiąc temu #855632 przez Gosia 2712
Witam :)
heh no i im sie pogoda sprawdzila :S wieje i leje od rana :S nawet z lozka mi sie nie chcialo wychodzic :S

Ann dziekuje :) i bede tu zagladac :) Gratuluje ruchow dziecko :)

Serduszko Tobie tez gratuluje pierwszych ruchow :)

Asienka to tez nie daleko :) a gdzie w Katowicach ten test robilas? Ja tez mialam robiony w Centrum Sadowski :) A co do naklejek to tez je kiedys juz ogladalam i tez mam zamiar takie kupic nad lozeczko :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 3 miesiąc temu #855663 przez nataliaa87
Cześć :)

Ann współczuję pobudki :) Ja dzisiaj spałam do 7.00 i bylam szczęśliwa, że tak długo mi się udało :D Fajnie, że maluszek dał w końcu o sobie znać. Mój synuś już porządnie kopie :) Czuję go już często jak przykładam rękę. Tylko kiedy chcę pokazać mężowi, to dziecko jak na zawołanie przestaje się ruszać :D

W ogóle dopiero wczoraj wyczytałam, że duży wpływ na to czy czujemy ruchy ma ułożenie łożyska. Ja mam na tylnej ścianie, więc może dlatego czuję szkraba tak intensywnie. Nie wiem.

serduszko gratuluję pierwszych ruchów :) Pogoda chyba taka sama w całej Polsce. Nawet nie chce się z domu wychodzić. Widok za oknem przeraża :)

Asieńka śliczne te naklejki. Nawet nie myślałam o niczym takim wcześniej, ale takie bajkowe postacie i kolory w pokoiku dziecka to bardzo fajny pomysł :)

A ja wczoraj nie byłam w ogóle do życia. Głowa mi pękała cały dzień. Chyba przez to zwiększenie dawki hormonów tarczycowych. Dziś już trochę lepiej, ale jeszcze energią nie tryskam.
Miłego dnia dziewczynki :)

11 lata 3 miesiąc temu #855691 przez Milka
Hej jestem z Styczniówek 2013 , a lutową mamusią mam na sprzedaż po córci ciuszki i nosidełko firmy cybex w dobrej cenie które można używac od 1 dni życia maluszka gdyby któras mama była chętna to proszę napisac prywatna wiadomość , jeśli pozwolicie wzuce linka do allegro ( tam mam tylko kilka ubranek i nosidło wystawione ) i link do gogle z
zdjęciami ciuszków oczywiście nie wszystkich . Jestem z Zawiercia ale często bywam w Katowicach gdyby któras mama czegos potrzebowała do skompletowania wyprawki mogę się umówic i podjechać ( napewno będę początkiem kwietnia ) Mogę również wysłąc poczta paczuszke.
mam również podgrzewacz do butelek firmy Avent jeszcze na gwarancji myśle ze w okolicach sierpnia będę mogła już go spokojnie sprzedać

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20499977

plus.google.com/104909633524112039967/posts/fGq8q1mhPWn

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #855708 przez aggi
Witam się :kiss:

Mam trochę do sprzątania, a później jedziemy z emkiem na urodziny.
Chyba same wiecie jak tam mi się chce jechać :dry:
Jeszcze nie mam się w co ubrać.. Grr

No i pogoda się popsuła - od rana leje i wieje ;/
U was też?

Gosia

z 2 i 5zł :ohmy: szał :D

katsija już nie szaleję z moimi rzeczami, aż dziwne bo zawsze moja szafa była 'namber łan' a teraz zupełnie się to nie liczy :P przeszłam przemianę :D Wiadomo że czasem kusi aleee na jesień sobie kupię coś fajnego jak w nic się nie zmieszczę :S :silly: Trzymam kciuki za ten dom!!

Ann gratuluje kopniaczków :kiss: ja póki co nadal nic :dry: kurde.. niepokoję się :dry: ooo pomysł z naklejkami od podłogi jest dobry :S

asienka jaaaaaaacie cudowne :blush: a my mamy pościel z kubusiem do malucha :D Bo ja jak byłam młodsza to uwielbiałam kubusia puchatka :P taką: genfoto.org/images/czaraognia/wththd43el.jpg Mi się naklejki podobają i nawet mój mąż chciał kupować ale tam gdzie będzie stało łóżeczko to akurat wisi obraz :S

missyy oddaj też trochę za mnie :P

serduszko najlepsze są suknie wiązane z tyłu wtedy tego zapasu jest duuużo i można regulować :)

Udanego weekendu !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka