- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

missyy hahahah ja tylko śmiechałam

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A w tesco kiedys widzialam takie sliczne trampusie dla dzidzi

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja z dzidziusiami wybrałam się dziś na mega spacerki i zakupy: tym razem dla mnie nie dla bobasków:)nakupiłam legginsów bluzeczek baletek: uwielbiam!!! kwiatowy motyw rządzi w mojej szafie w tym sezonie:)
byłyśmy z przyjaciółką od rana: Ja kupowałam a ona kochana targała moje zakupy:)
nakupowałyśmy też zieleninki różnej i do poniedziałku na zielono jjemy:)
mam też truskawki dla bobasków:D
Robiłam dziś badania: morfologię i mocz: dalej mam odrobinkę odbiegający od normy hematokryt(za mało) i spadła mi teraz hemoglobinka troszkę. Jutro lekarz i mierzenie dzidziusiów więc pewnie coś mi lekarz zaleci na te nieprawidłowości. Wstałam dziś po siódmej rano: zrobiłam pranie pościeli i ubrań: wszystko na balkonie pięknie wyschło: pościel dalej się wietrzy: uwielbiam takie dni! Słońce podobno ma zniknąć na 2 dni a od poniedziałku znowu wiosna: cudownie, akurat na wolne mojego B:)
Mi brzuszek rośnie codzień: waga natomiast jak stanęła tak stoi. Jutro się zważę u lekarza: zobaczymy:)
Dzisiaj idziemy z koleżanką na Drogę Krzyżową a potem zaczynam akcję: ogarnianie szaf: zanim się przeprowadzimy chcę poprzeglądać wszystkie ubrania: co się da to na sprzedasz, co lubię to dla mnie a czego nie założę to już do kontenerów na odzież. Postanowiłam, że do nowego domu nie będę przenosić tych pełnych szaf:D
Modlę się codzień o ten dom dziewczynki, żeby coś się trafiło fajnego: to taka presja, żeby zdążyć przed szpitalem:(
Całuskiiiiiiii
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Katsi pewnie zelazo i witaminki dostaniesz. Nie zazdroszcze ci akcji z domem. My mieszkanie w poprzedniej ciazy kupowalismy i stres byl duzy. Trzymam kciuki aby sie udalo.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Juz jestem pewna ze od srodka dzidzia mnie kopie. Nie czuje tego jeszcze jak przyloze reke ale w srodku tak

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Suzanna oo, to pięknie schudłaś :)gratulacje

a ja mam zamiar niedługo wybrac sie do fryzjera, zarówno ściąc włosy jak i zafarfbowac

Gosia aha, rozumiem, no tak, lepiej dmuchac na zimne i sprawdzać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi widzę, ze zakupy wrzą

ale to nie jest całosć, każdy element można ułożyć dowolnie , jak Wam sie podobają takie ozdoby

co do ZOO, to też byłam, ale juz kilka lat temu

w ogóle fajnie byłoby sie może spotkać

missy też mnie ciągnie na slodkie

Katsi ale intensywny dzień miałas:) poszalałaś na zakupkach

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

A naklejki takie sa super, mielismy przed remontem ale od podlogi tak zeby dziecko moglo je dotykac i spedzalysmy przy nich duzo czasu uczac sie morskich zwierzatek

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Ann Młoda nie dała pospać w sobotę co?

Super, jak już kopie, to nie ma co się zastanawiać. To jest to, maluszek zapukał do mamy

Też chce takie naklejki, już kilka opcji z allegro wybrałam. Ale zczaiłam się, że nie wiem czy jest sens. Bo jak wczoraj spisałam sobie wymiary mebli, bo z każdej strony po kawałku mi zostanie gołej ściany

Lecę do laboratorium oddać krew

- serduszko20
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
ja od jakiegoś czasu czułam delikatne kopnięcia,ale stwierdziłam że chyba mi się wydawało bo były tylko pojedyncze i tylko jeden na cały dzień a wczoraj chyba sześć pod rząd i teraz już wiem że to były przedtem też kopniaki czyli będzie ich coraz więcej:)
w środę mam wizytę u gina a w czwartek pierwsza przymiarka sukienki zobaczymy jak się zmieszcze z brzuszkiem ale wiedzą że jestem w ciąży i ma być zapas zrobiony:)
u mnie pogoda już odpuściła chmury i straszny wiatr:( oby słoneczko szybko wróciło:)
lubiłam wyjść przed dom i czytać książkę wczoraj jedną skończyłam tak mnie wciągnęła, że nie mogłam się od niej oderwać polecam Lustrzane odbicie:)piękna książka:)
pozdrawiam miłego weekendu:)
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

heh no i im sie pogoda sprawdzila

Ann dziekuje

Serduszko Tobie tez gratuluje pierwszych ruchow

Asienka to tez nie daleko

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Ann współczuję pobudki

W ogóle dopiero wczoraj wyczytałam, że duży wpływ na to czy czujemy ruchy ma ułożenie łożyska. Ja mam na tylnej ścianie, więc może dlatego czuję szkraba tak intensywnie. Nie wiem.
serduszko gratuluję pierwszych ruchów

Asieńka śliczne te naklejki. Nawet nie myślałam o niczym takim wcześniej, ale takie bajkowe postacie i kolory w pokoiku dziecka to bardzo fajny pomysł

A ja wczoraj nie byłam w ogóle do życia. Głowa mi pękała cały dzień. Chyba przez to zwiększenie dawki hormonów tarczycowych. Dziś już trochę lepiej, ale jeszcze energią nie tryskam.
Miłego dnia dziewczynki

- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
zdjęciami ciuszków oczywiście nie wszystkich . Jestem z Zawiercia ale często bywam w Katowicach gdyby któras mama czegos potrzebowała do skompletowania wyprawki mogę się umówic i podjechać ( napewno będę początkiem kwietnia ) Mogę również wysłąc poczta paczuszke.
mam również podgrzewacz do butelek firmy Avent jeszcze na gwarancji myśle ze w okolicach sierpnia będę mogła już go spokojnie sprzedać
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20499977
plus.google.com/104909633524112039967/posts/fGq8q1mhPWn
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Mam trochę do sprzątania, a później jedziemy z emkiem na urodziny.
Chyba same wiecie jak tam mi się chce jechać

Jeszcze nie mam się w co ubrać.. Grr
No i pogoda się popsuła - od rana leje i wieje ;/
U was też?
Gosia
z 2 i 5zł

katsija już nie szaleję z moimi rzeczami, aż dziwne bo zawsze moja szafa była 'namber łan' a teraz zupełnie się to nie liczy

Ann gratuluje kopniaczków

asienka jaaaaaaacie cudowne

missyy oddaj też trochę za mnie

serduszko najlepsze są suknie wiązane z tyłu wtedy tego zapasu jest duuużo i można regulować

Udanego weekendu !