BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

11 lata 10 miesiąc temu #942059 przez mesy
princesssa piastki Patryk tez ma zacisniete i to zaciska tak ze az biale paluszki mu sie robia....nie ma tak caly czas ale no zaciska tak mocno....

dla mnie tj wyszukiwanie sie u dziecka czegos czego nie ma...jedna lekarka mowi ze z nim jest ok druga po 10 dniach ze juz cos nie tak....sama bym cos zauwazyla...ona ma chyba slabe napiecie miesniowe w majtkach :P
no ale pojde z ciekawosci zobaczyc co mi tam pokaza jak go cwiczyc...fakt ciezko ma podniesc glowke jak.lezy na brzuszku , ale jak bierzemy go do odbicia to" sadzamy "na rece i on ladnie kreci glowka raz w prawo raz w lewo...z tym , ze musimy mu ja podtrzymywac delikatnie jeszcze ....ale to chyba naturalne u dziecka 2 miesiecznego...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #942060 przez lynka80
Ulżyło mi ,że to trądzik ,a nie alergia ;)
Z tym ,że u nas to już drugi tydzień jest :/przecieram buźkę przegotowaną wodą, krochmalem i nie widzę poprawy. Duże nadzieje w tym kremie pokładam ;)

Mesy, to napisz później jakie ćwiczenia zalecają ;) bo my w kółko ćwiczenia na brzuszku/ turlanie i już się to Misi nudzi :laugh:
A waga Patryka :woohoo: Kawał faceta!

Rośnij nam zdrowo!

11 lata 10 miesiąc temu #942067 przez Princessa27
Lynka myszata ja tez bylam w szoku jak nam to powiedziala ze mam jesc wszystko a moj m to juz w ogole bo on mnie bardzo pilnowal z jedzeniem i nie raz mnie winil jak maly plakal ze sobie na budyn pozwolilam czy kawalek sernika. Ona dla mnie jest guru jesli o laktacje chodzi a lekarze to w sumie skad maja o laktacji i zywieniu w trakcíe cos wiedziec jak to nie ich dzialka tak na prawde.

Princessa27

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #942069 przez mesy
my tez turlamy patryka ;) na brzuchu mniej chetnis przebywa...a jak zapytalismy co mozemy z nim robic to dala to skierowanie ...sama do konca chyba nie wiedziala

lynka tradzik generalnie do 3 miesiaca moze sie utrzymywac.... i moze powoli schodzic...czasem jest tak ze nic na dziala nie podziala i musi po.orostu minąć ;)

11 lata 10 miesiąc temu #942071 przez Miki
Kamka niestety za często mamy takie dni... obawiam się, że w końcu wszystko się posypie :(

Mesy ale ładna waga :woohoo:
Słyszałam, że często lekarze przesadzają z tym napięciem mięśniowym dlatego też bym się nie przejmowała ;) Podziel się później z nami ćwiczeniami ;)

11 lata 10 miesiąc temu #942073 przez mesy
miki no nie przejmuje sie ;) jak bym widziala ze serio cos jest z nim nie tak to wtedy bym sama cisla babke o takie skierowanie ;)

11 lata 10 miesiąc temu #942143 przez Myszata
to ja mam odwrotność mój M walczy żebym ją dla wszystko.Miki a z jakiego powodu masz te ciche dni??my zostajemy w szpitalu kupki lepsze ale katar i kaszel ma wiki ode mnie....ma inhalacje...

11 lata 10 miesiąc temu #942286 przez Myszata
i znowu posty się nie dodają wkurza mnie coraz bardziej to forum!!!

11 lata 10 miesiąc temu #942327 przez żana
Miki super waga! Moja tez będzie coś koło tego. a długa ostatnio na 62 była.

Miki szkoda ze znów u Was cisza. a może właśnie jakiejś porządnej rozmowy potrzeba ?

Kamka ja też często czytam ale nie mam siły albo czasu odpisać. Tak to już jest z malutkim dzieckiem. ciekawe co to będzie jak zaczną raczkowac a potem chodzić.

Mam pytanko. Moja Amka od pewnego czasu non stop wpycha lapki do buzi i nie idzie jej przekabacic na nic innego. tzn smoka tez lubi, ale jak ma ochotę na lapki to koniec świata. Wasze tez tak maja ?

11 lata 10 miesiąc temu #942331 przez Myszata
moja wiki językiem jeździ podziaslach przygryzacmoj sutek i jeździ po nim dziaslami i się slini raczek nie pcha do budzi SSA palec po ma musi:D wczoraj zasypiala i trzymala mnie za nos hihi

11 lata 10 miesiąc temu #942338 przez mesy
zana u nas raczki sa the best :P a nawet cała piesc :P

11 lata 10 miesiąc temu #942346 przez Myszata
Kinga i reszta dziewczyn jak u was jak wasze malenstwa:-)

11 lata 10 miesiąc temu #942348 przez Myszata
naprodukowalam się i jeden wpis się tylko dodal wrrr czy administrator nie może ogarnąć tego forum

11 lata 10 miesiąc temu #942360 przez żana
Czyli rączki w buzi to normalka. tak też myślałam :)

Mesy a ile Twój Patryk je ze taka pokaźna waga ? Bo moja tez ostatnio 6kg juz miała a wcale nie je dużo.

11 lata 10 miesiąc temu #942361 przez mesy
zana 180 co 3 godziny....jak spi to idzie go przeciagnac na 4 godziny ale budzi sie i od razu wola meeee

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka