BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

11 lata 9 miesiąc temu #898253 przez munkki
po malinach, zjadlam reszte laysow... i teraz siedze i dumam co dalej....

malvi no chlopak sie pochwalil ;)

aneczka u nas tez upal, dlatego ja nie wychodze do wieczora z mojej pieczary ocienionej;) tylko jedzenie moglby ktos donosic hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #898269 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #898279 przez jagodzianka44
Aneciak Tak masz racje z duzymi rozmiarami, my do H&M sie później przeniesiemy;). A co to TOG to mojej znajomej wykryli cukrzyce ciążową w 30tyg :).

wgl to sie zdenerwowałam... lekarka w szpitalu mi mówiła ze sie delikatnie szyjka skróciła,a ordynator ze szyjka zachowana, czytałam właśnie to znaczy i pisze tak :To znaczy, że jej długość i struktura są prawidłowe. Jest to skrótowa forma slangu medycznego opisująca aparat szyjkowy zamykający jajo płodowe w macicy jako prawidłowy, w normie. Pozdrawiam"

i uj wie co mam myśleć! w sumie ta baba co mnie badała to sie uczy dopiero..

11 lata 9 miesiąc temu #898286 przez aneczka25
munkki ja nie lubię w domu siedzieć :lol: wolę poleżeć plackiem w cieniu, ale fakt że zjadłabym loda :whistle:
anetka a dziękuję :) ja też lubię takie połączenia, meble narazie wstawione do naszego pokoju ale jak będziemy wykańczać strych to dzidek będzie miał swój pokój u góry a my obok sypialnie :cheer: i tam je wtedy wstawimy.....tylko brak mi tej naklejki żyrafowej

ciekawe jak moja szyjka ?????? Coraz częściej o tym myślę...

11 lata 9 miesiąc temu #898288 przez agniesia1604
A u nas dosc cieplo. Stas spi na balkonie a ja szykuje obiad.
Hihi
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #898292 przez munkki
aneczka ja raczej tez nie typem domowym jestem, ale w taki upal to na nic innego nie mam ochoty... siedze w domku i slucham sobie muzyki, zaczal sie sezon festiwalowy, musialam tym razem odpuscic, wiec nadrabiam w domu sluchaniem... mam nadzieje ze Stasiowi podoba sie muzyka:)

agniesia ale slodko spi :D:D:D

11 lata 9 miesiąc temu #898293 przez jagodzianka44
Aneczka co masz nie tak z szyjką?
Agniesia Jaki słooodki ! :)

11 lata 9 miesiąc temu #898303 przez Ania86
Aneczka, śliczna szafa i komoda, też by mi się takie przydały ale na razie brak miejsca :) Łóżeczko będziemy miały takie samo ;)
Munkki, ja też nie miałam jeszcze badanej glukozy. Idę w poniedziałek do lekarza i liczę że da mi skierowanie a jak nie to się upomnę. Właśnie on jest taki rozkojarzony że jemu z tą płcią to do końca bym nie wierzyła. Zwłaszcza że nigdy mi nie powiedział na 100% że córeczka tylko teksty typu "nic między nóżkami nie widać" :/ ale na tym 3D co byłam to lekarz kompetentny.
Agniesia, kochany ten Twój Staś :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #898304 przez malvi
Agniesia słodki Staś :D

Jagodzianka ja też nie wiem co z moją szyjką, bo oczywiście Gin nie powiedziała mi nic więcej oprócz tego, że jest infekcja....

Poprasowałam część ciuszków i się zmachałam :P Teraz odpoczywam chwilkę i biorę się za naukę.... Ale mi się nie chce :S :S
Chyba zamówię Krzysiowi takiego misia :) allegro.pl/przytulanka-dla-maluszka-zami...mis-i4307594602.html

11 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #898310 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #898311 przez jagodzianka44
Malvi ja infekcje raz złapałam, w szpitalu i od tamtej chwili spokoj, mocz wychodzi idealnie:)

11 lata 9 miesiąc temu #898313 przez munkki
malvi , super mis! podobne "przytulanki" widziaam w H&M - sa rozne:) ja poki co przytulanek nie kupuje... mama go bedzie przytulac:) mysle o takiej sowce co to imituje oddech i bicie serca, ale nie wiem czy to juz nie jest [przesadzony gadzet na kupowanie hehe:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #898315 przez malvi
Jagodzianka widzę, że suwaczek zmieniłaś :D
Mi mocz ostatnio też wyszedł idealnie, a jednak infekcja....

munkki a ja się chyba skuszę na tego misia, nie jest drogi a strasznie mi się podoba, a poza tym chcę kupić coś Krzysiowi z okazji moich imienin haha :woohoo:
Te interaktywne sówki i inne zwierzęta oglądałam w Smyku kiedyś i są super, ale cena mnie przeraziła :blink:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #898319 przez aneczka25
jagodzianka z moją szyjką właśnie nie wiem nic bo ostatnio u lekarza byłam ponad miesiąc temu i się martwię czy wszystko ok bo ciągle te infekcje
munkki a ja bym chciała nad morzeeeeeeee ....a tu się trzeba kisić :(
Ania no za wszystkie meble wyszło mi 1000zł z łóżeczkiem a na stronie dużo mniejsze(np komoda z przewijakiem60x60-gdzie tu się schylać do przewijania?!) są za ok 1800 zł :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Myślę o takiej karuzeli na łóżeczko
allegro.pl/fisher-price-karuzela-zyrafa-i4214419026.html

11 lata 9 miesiąc temu #898323 przez Kinga2424
Ja w Pepco od czasu do czasu coś kupuję dla Paulinki. Ale też uważam, że nie są to zbyt trwałe rzeczy. Bluzeczki mam chyba w większości pokrzywione, choć były tylko kilka razy prane. Ale jak coś mi się spodoba, to i tak biorę:)

aneczka25 Och tylko problemem jest, że moje Laleczki sa tak poskładane w brzuszku, że ciężko było wczoraj lekarzowi znaleźć która jest która. Kilka razy sprawdzał, czy te nogi, to napewno od tej, czy od drugiej. Zuzi juz nie umiał zobaczyć twarzyczki. Przy Paulince na porodówce wszyscy się zastanawiali jak takie wielkie dziecko się we mnie zmieściło. Śmiali się, że była nieźle poskładana:)

jagodzianka44 Ja chyba tylko raz w życiu widziałam mojego męża płaczącego. Raz w życiu. Na porodówce to ja beczałam i całowałam mojego skrzatka całego brudnego z krwi i reszty.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka