BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 4 miesiąc temu #950135 przez sun333
Dzięki za miłe słowa. Ale widzisz jaka różnica - na tym pierwszym zdjęciu wygląda jakby miał szeroki kartoflany nos a na drugim już ma taki zgrabny normalny jak tata. Dla mnie zawsze będzie najpiękniejszy bo to w końcu mój wymarzony upragniony synek. Chociaż cholernie boję się porodu, połogu i karmienia (generalnie bólu) to nie mogę się doczekać jak już położą mi go takiego ciepłego mokrego na piersi. :)
Jeśli o mnie chodzi to niby zjem słodkie ale szału jakoś nie ma. Nadal nie mam zachcianek na coś konkretnego ale częściej niż wcześniej robię się głodna i nie wiem co jeść w sensie nie wiem na co mam ochotę.
Muszę teraz więcej leżeć bo jak siedzę zgięta to czuję że mu tam ciasno i się rozpycha - lekarka powiedziała że siedzi nisko głową w dół i może przez to.
No i teraz widzę że coraz więcej się rusza. Praktycznie cały dzień go czuję za to na wieczór się uspokaja - mam nadzieję ze mu tak zostanie po porodzie :)
Bo ja lubię wcześnie wstać i wcześnie chodzić spać i póki co on ma mój rytm dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #950140 przez Karolincia
Sun - To tak jak ja się obawiasz porodu, połogu!! Ojj...głowką w dole jest?? :) Szybko sie przekręcił :) Moja siedzi gówką w górze :)
Powiedz mi Kochana w jakim programie Wam filmik na kompie odpalił? Bo mi nie chce odpalić :(

10 lata 4 miesiąc temu #950147 przez monia89
Karolincia piękna Niunia :-)
Sun Adaś cudowny :-)
Co do porodu boli naprawde boli ale wszystko mija jak sie zobaczy swoje Maleństwo! Ja rodziĺam bez znieczulenia i teraz tez tak chce.
co do ubranek to każda firma ma inna rozmiarówke i też na to trzeba patrzeć.
ja mam usg 7.01 ale musze przełożyć na wczesniej bo m wyjeżdża a chemy być razem. A wizyte mam 10.01

10 lata 4 miesiąc temu #950150 przez sun333
No maluch siedzi główką w dół już od jakiegoś czasu.
My też mieliśmy problem z odtworzeniem filmu ale suma sumarum odpaliliśmy go normalnie w Windows Media Player tylko uwaga
1. włóż płytę
2. Poczekaj aż się załaduje lub wejdź w mój komputer i odpal za pomocą Autoodtwarzanie lub otwórz w Windows Media Player
3. i jak już się załaduje kliknij strzałkę w prawo - tak jak bys chciała włączyć następny plik i powinno ci się normalnie wyświetlić - ewentualnie np w połowie nagrania ale wtedy już za pomocą suwaka przesun do początku i powinno być ok. U nas zadziałało

10 lata 4 miesiąc temu #950155 przez Karolincia
Sun - Dziękuję :) Pózniej spróbuję tym Twoim sposobem ;) Też masz takie pragnienie teraz w ciąży?? Ja to normlanie pije straszne ilości płynów :( a to woda,a to sok a to herbatka różne...;)

10 lata 4 miesiąc temu #950158 przez sun333
Też wydaje mi się że trochę więcej piję ale nie jakoś znacznie. Może przez to że jesz dużo słodkiego to masz większe pragnienie :)
Ja właśnie się zastanawiam co by tu zjeśc bo czuję że mnie ssie ale nie mam ochoty na nic konkretnego. Chyba jabłko sobie zjem :P

10 lata 4 miesiąc temu #950160 przez monia89
Ja zjadłam 3 jabxa a teraz pije kakao i jem kanapke z nutella :-)

10 lata 4 miesiąc temu #950162 przez klauduska89
Sliczne zdjecia dzieciatek :)
ja wlasnie zjadlam bulke z szynka i musztarda i pol petka kielbasy :) ale cos slodkiego tez bym chetnie zjadla:)

10 lata 4 miesiąc temu #950164 przez sun333
Hehehe Monia ja po takim zestawie to bym miała rewolucję ;P

10 lata 4 miesiąc temu #950165 przez Karolincia
Sun - Ogólnie mnie suszy strasznie :P w nocy wypijam duzą szklankę wody, jak sie budze to suche usta mam jakbym nic od kilku dni nie piła i wypijam znow np szkolanke soku ;) Jutro mam wizyte u ginekolog to spytam czy to normlane :P Czy troche sie ograniczyć, żeby wody mi sie nie zatrzymywały w organizmie :(
Hehehe...a zjedz sobie jabłuszko :) Ja właśnie 2 pomarańcze zjadłam :) i zaparzyłam sobie mięte :)

Monia - SMacznego :) :)

Klauduśka - Dziękuje :) Smacznego :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #950180 przez agania123
No to ja już po. Obrona śmiechu warte, ale ważne, że mam to za sobą. Teraz mogę na dyrektora startować

10 lata 4 miesiąc temu #950181 przez agania123
No to ja już po

10 lata 4 miesiąc temu #950187 przez Karolincia
Agania - GRATULUJĘ !! ;)

10 lata 4 miesiąc temu #950215 przez Karolincia
Witajcie Mamuśki :)

Dziś mam wizyte o 9:30 u ginekolog !! :) Wcześniej u połoznej musze się pokazać ;)

Miłego poranka Wam życzę!! :*

10 lata 4 miesiąc temu #950226 przez klauduska89
Agania123 gratuluję!
karolincia daj znac jak po wizycie.ja mam dopiero po nowym roku

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka