BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

10 lata 10 miesiąc temu #1005581 przez moniab26
Paulina bardzo ładny ten wózek, na taki właśnie choruję.
malutkamilka niezła myśl ze sprzedaniem starego wózka - chyba zrobię tak jak Ty i wystawię swój do sprzedania ;) a domek bardzo fajny a jaka duża działka - będziesz miała pole do popisu przy urządzaniu ogrodu

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1005584 przez PaulinaJ
no kamilka zazdroszczę domku ;-) my narazie na kupię z moimi dziadkami i ojcem. Szału nie ma, ale da się żyć bo w sumie dom duży. Mamy dwa pokoje i łazienkę. Kuchnia wspólna z babciną :) Ale myślę, że za jakieś dwa lata i ja się domkiem pochwalę :D chociaż w PL to nie będzie takie proste bo robią problemy z kredytami na zagraniczne umowy :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #1005588 przez malutkamilka
No my tez kobinowaliśmy z kredytem, ale dalismy rade bo mielismy juz stan surowy otawarty )z dachem ale bez okien i drzwi)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1005591 przez natkka

Malutkamilka piękny domek :) no i cudna działka, tyle przestrzeni :)
Ja nie lubię jak mam za dużo opcji, moja mąż za to potrafi wszystko porównać i wybrać najbardziej optymalne rozwiązanie :) wiec on wybierze model a ja kolor i będzie dobrze :)
Pochwale sie wam moja poduszka ciążowa :D jest cudna ;)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1005602 przez PaulinaJ
Natkka, ale piękny :D i pewnie wygodny

10 lata 10 miesiąc temu #1005606 przez Gosia 2712
Malutkamilka sliczny domek i sliczny brzus :) Moze akurat uda sie sprzedac stary :D

Natkka fajny rogal :D ja tez go planuje kupic, ale to musze sie w koncu wybrac gdzies na zakupy, bo na tym moim zadupiu to jeden sklep na krzyz jest :whistle: :whistle: :angry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 10 miesiąc temu #1005608 przez PaulinaJ
Teściowa o matko...temat rzeka co nie? hahaha moja nam ostatnio dała 1,8 ha ziemi żebyśmy się budowali...NIE MA OPCJI :evil:

10 lata 10 miesiąc temu #1005611 przez Gosia 2712

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #1005612 przez PaulinaJ
Moja nie jest aż taką jędzą haha ale ma zawsze dużo do powiedzenia ;-) i często wie wszystko najlepiej.

10 lata 10 miesiąc temu #1005614 przez natkka
Gosia ja kupiłam od dziewczyny z fb :) mogłam sobie wybrać tkaniny :D i wypełnienie :)

10 lata 10 miesiąc temu #1005616 przez Gosia 2712

Natkka a z czego masz wypelnienie? Duzo dalas jak mozna wiedziec?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #1005637 przez moniab26
Jak tak was słucham to dziękuję Bogu, że do swojej teściowej mam ... zaledwie 450 km :P hehe więc same rozumiecie jak częste możemy mieć kontakty ;)
My mieszkamy z moimi rodzicami na jednym podwórku ale w oddzielnych domach wiec choć trochę swobody mamy ale są momenty, że żałuję, że nie mieszkamy gdzieś dalej, wiecie różnica pokoleń daje o sobie znać. My też robiliśmy remont starego budynku i jak policzyliśmy wszystkie koszty to wystarczyłoby na mały domek, na początku wydaje się, że zaoszczędzi się sporo pieniędzy bo mury już stoją, bo nie trzeba dokumentów, projektów itd. ale w trakcie okazuje się, że to wcale nie takie proste bo co rusz trzeba coś przerabiać, poprawiać albo zmieniać.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

10 lata 10 miesiąc temu #1005655 przez PaulinaJ
Ja do swojej mam 200 :D i tak potrafi namieszać . Dziewczyny od jutra w Kauflandzie rogal do karmienia za 35zł :) ciekawe czy takie duży czy jak.

10 lata 10 miesiąc temu #1005681 przez paulinsien
Laski jakie te wózeczki są sliczniutkie,i ten rolgal swietny, jejku zakochałam się w nich i ja ju chce zeby bylo po swietach i zeby mogla juz cos kupic dla mojego bobo, bo jak narazie to sobie obiecalam ze nici z zakupow i mialam cicha nadzieje ze do samgo porodu nic nie kupie tylko dpoiero jak dzidzia juz bedzie z nami to zamowie szybciutko prze z neta wszystko:D Taka jak pomyslawa jestem, hehehe... A teraz najchetniej juz bym kupila taka fure dla dzidzi:)
Tesciowie... oj to temat rzeka chyba w wiekszoci mlodych par, szczegolnie jesli sa tacy jak moj tesciu tego faceta to na odstrzał! Chciałby sie we wszystko wtracac i na kazdym kroku nas krytykowac... Niestety w ubiegłym roku tak wypadlo ze jesienia okazalo sie ze musimy do maja mieszkac razem z tesciami i to byla masakra dla mojego malzenstwa... Myslelismy bardzo powaznie o rozwodzie dzien w dzien zalewalam sie łzami bo mąz mnie nie wspierał, nie potrafil mnie przed nimi obronić i uwazał ze przeciez tak jest ok a ja jestem jakas dziwna i rozpieszczona.A ja zwyczajnie jestem innego wychowania u mnie w domu rodzice i dzieci sa partnerami i wspolpracuja z nami, jesli trzeba pomagaja ale nigdy nie oceniaja i nie krytykuja...Ale nie oszukujmy sie z nimi pewnie tez nie chceilibysmy mieszkac na stale- w odwiedziny na weekend i do domku:) Skonczyło sie na tym ze mąż został z rodzicami a ja wyprowadzilam sie na 2 miesiace do rodziców, rozpoczelsmy terapie malzenską, czy pomogła? Chyba pomogła bo jestesmy razem i czekamy na dzidzie, ale co przezylismy to nasze i wiem dzis jedno, od "mamusi i tatusia" DALEKO!! :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #1005683 przez natkka
Gosia ja mam wypełnienie jak w standardowej poduszce :) tylko takie naboje. Nie chciałam kulek ani styropianowych ani sylikonowych. Zapłaciłam 90 zł co za to wypełnienie, disajzn i minky nie wydaje mi się jakoś bardzo dużo :) poza tym to siostra mojej przyjaciółki z pracy wiec wolałam jej dać zarobić niż obcym :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka