BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

10 lata 6 miesiąc temu #1024042 przez Emilia92
Ja narazie wrocilam do swojej wagi, bo schudlam 3 kg i teraz juz spowrotem.
Dzis jade po wanienke ze stojakiem za 20 zl;))
No ja jak cos sie trafi to kupuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #1024047 przez owieczka1804
Ja od pierwszej wizyty wczoraj schudlam i tak bylo do 3 lub 4 wizyty ze chudlam. Teraz jak bylam u lekarza to bylo plus 1 od ostatniej wizyty

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1024062 przez drzyzgunia
Pokaże wyprawkę jutro :)albo jak już wszystko przyjdzie z allegro :D Pojechaliśmy z M do hurtowni facet był pod wrażeniem bo ja w 15 minut miałam już wszystko kupione :D

Emile ja kupuje mleko modyfikowane różnie bywa z młodym ciężko mi było go karmić a w domu na początku się moim mlekiem nie najadał :) Ale i ja jestem nastawiona na karmienie piersią...oby jak najdłużej :D

Skalarek w czwartek mam wizyte wiec pewnie wtedy dostane skierowanie, już mi położna ostatnio powiedziała, że mnie to czeka :) Skalarek witaj w klubie ja też tyle przytyłam :) widzę że obie bijemy na rekord :) :silly: :silly: :silly:

Owieczka brzuszek piękny :) ja mam większy ale w sumie połowa ciąży +5kg wydaje mi się że jak na moje skłonności to mam super wynik :P przynajmniej się tak pocieszam :D

Maja ja też mam nadwagę oojjjj mam :D chociaż M mi mówi że mnie taka kocha ale i mi te moje kg ciążą obiecałam sobie, że po drugiej ciązy biore się za siebie koniec szukania wytłumaczeń...

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #1024063 przez Skalarek
Drzyzgunia ją się pocieszam tym, że mi gin mówił że 10-12kg moge przytyc z moja waga wyjściową więc nie jest źle póki co :P najgorsze jest to, że przez to lezenie w ogóle nie nam ruchu i to się chyba tez na wadze odbija, bo nie powiem, zebym sobie pozwalała na jakies szaleństwa...

10 lata 6 miesiąc temu #1024066 przez drzyzgunia
Ja to bym nie chciała przytyć w ciąży dużo bo każdy kilogram jest strasznie ciężko zgubić....no też bym chciała przytyć 10-12kg. Z Bartkiem przytyłam 15 więc tez nie było najgorzej po mc wróciłam do spodni z przed ciąży :) no ale efekty jojo zaatakował z dwojoną siła :) I Skalarek ja ze wegledu na ciśnienie i ciągniecie brzucha i blizny też sporo leże :) Ale czego się nie robi dla skarbów, które nosimy pod serduszkiem :D

10 lata 6 miesiąc temu #1024067 przez Skalarek
No powiem Ci, że czasem okropne dołki łapie przez to leżenie... Ale dla małego zaciskam, zęby i leże... I tak dobrze, że mogę być w domu, a nie w szpitalu. Mam nadzieję, zena wizycie usłysze, że jest jakąś poprawa, bo już wiele mi tej szyjki nie zostało :unsure:

10 lata 6 miesiąc temu #1024078 przez drzyzgunia
Nie dziwie Ci się ale faktycznie zawsze lepiej w domu niż w szpitalu tam idzie dostać świra....Ja osobiście mam alergię dlatego w tej ciąży chce zrobić wszystko aby tam się nie znaleźć... :dry: :dry: :dry:

10 lata 6 miesiąc temu #1024081 przez Skalarek
Gdyby to jeszcze ode mnie zależało, to pewnie też bym robiła co w mojej mocy... Pozostaje mi liczyć na to, że dzięki lezeniu moja szyjka postanowi się wydłużyć :unsure:

10 lata 6 miesiąc temu #1024085 przez kacha
Drzyzgunia - jestem z Sulejówka. A Ty? Gdzie planujesz rodzić?

Ja dziś caluteńką noc nie spałam, nie mogłam. Zasnęłam ok 1 na jakieś pół godziny a potem dopiero koło 6. O 8 wstało dziecię i tak to. Czuję się okropnie. To już kolejna noc bezsenna ale najgorsza ze wszystkich. Zrezygnowałam z mojej połówki kawy rano, może to przez nią. Dziś rano to już płakałam ze zmęczenia.... :(

A moja znajoma przed tygodniem urodziła synka w domu w łazience. Nie zdążyła do szpitala. Zaczęła mieć skurcze, ale to drugie dziecko, więc nie myślała, że ma czas, poszła sobie pod prysznic i już nie dała rady wyjść z łazienki. Mąż wezwał pogotowie i po 15 minutach było po sprawie. Chciałabym tak szybko :P

10 lata 6 miesiąc temu #1024086 przez Skalarek
Drzyzgunia ją też mam problemy, że snem ale to chyba dlatego, że non stop prawie leże, niby nie spie, ale zmeczyc się też nie zmecze :( więc też wiem co to bezsenne noce :angry:

10 lata 5 miesiąc temu #1024144 przez martyska
Hej ja mam +3 co do wagi

Odezwe sie na.drzemce Igora
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #1024145 przez miśka23
Martyśka brzuch śliczniutki :kiss: A ten raj zabawkowy to Igorek chyba uwielbia :cheer:

10 lata 5 miesiąc temu #1024148 przez Patikierc
Ja już po wyprawie w góry :woohoo: B) wyluzowana zrelaksowana dziś ruszam do pracy :D

Było cudownie aura,typowo zimowa jakieś 0,5m śniegu mróz w ciągu dnia -14 a w nocy -20 :D kupione kapciochy zostały,i oscypki :D Dotlenienie super :D

Martyska-super brzusio! Malutki domeczek. Fakt kraina zabawek imponująca :D

Wszystkie macie ładne brzuszki zazdrościłam zdjęć i bach :D też zrobiłam ale jak patrzę to ja mam duży w porównaniu do was :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziś się ważyłam apropo waszej dysputy na ten temat :D i w sumie też 5kg jestem do przodu :D Więc myślę że wcale to nie jest zły przyrost wagi,ani za mały ani za duży,zresztą każda z nas będzie inaczej tyła.. jedna mniej druga więcej,na chudszych będzie inaczej wyglądać na średnich i okrąglejszych inaczej grunt to zdrowie! oczywiście naszych dzieciaczków no i nasze :woohoo:

Dziś już nie zapomniałam siknąć do pojemnika :D Jade zawieść badania :D Oooo mnie też czeka pewnie ta krzywa :blink: jutro jak pójdę do lekarza to pewnie skierowanie dostane..

Ja nocki nawet przesypiam,mam fasolkę którą aplikuje miedzy nogi :D i kręgosłup nie daje tak znać.

Ja się zatrzymałam coś z wyprawką :D Nie wiem czemu,kurcze. Mam postanowienie w tym tygodniu muszę kupić wanienkę,kocyk i może smoczki z butelkami :D Taki plan tygodnia :P

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #1024150 przez Patikierc
Kurczę powiem wam że moja Jagoda zrobiła się bardzo leniwa.. Nie wiem czy się martwić ale jak wcześniej ją czułam bardziej teraz czuje ją mniej.. :blink: Chyba troszkę się martwię ale jutro do lekarza zobaczę co powie.

Może teraz reszta niech się pochwali brzusiami ?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 5 miesiąc temu #1024154 przez miśka23
Pati brakowało nam już Ciebie :P Fajnie że odetchnęłaś świeżym powietrzem :) Ty też brzuszek masz śliczny. Mój wydaje mi się ogromny, ale wszyscy twierdzą że mam bardzo malutki. U mnie to chyba będzie duży bo gdzieś to dziecię zmieścić się musi a mam tylko 155 wzrostu :dry: A Jagodą się nie martw. Podobno takie maluszki też mogą mieć np jakiś "śpiący" dzień. Moja malutka kopie niesamowicie. Wczoraj jak położyliśmy się z mężem do łóżka mała zaczęła kopać, więc mąż czuł ją przez 20 min bez przerwy. Czuć nie tylko pojedyncze kopniaczki ale też takie przesuwanie :woohoo:

No i się pochwalę że dziś prawdopodobnie będę mieć kołyskę :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka