- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Joanna90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Honka mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i ze noc bedzie spokojna! Daj znać co i jak

Inezka u nas ksiądz był wczoraj

Sander dobrze ze wszystko ok, tak dawno nic nie pisalas ze juz zaczelam sie martwić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

U mnie mężu trzymał synka przy kąpieli, ja myłam, on wyjmował, ja osuszałam, on kremował i zakładał pampka, ja ubierałam, karmiłam i spanko. Teraz wymyśliłam że chłopaków będziemy kąpać na zmianę, jednego dnia starszy, drugiego młodszy i znów podobny podział ról. Nie dawno miałam okazję trzymać miesięcznego bąbla, bałam się strasznie, ale swoje to inaczej niż "cudze". Jejku już się doczekać nie mogę

Joanna nie zależnie ile cm, myślę że każda czuje się jak wieloryb, ja na pewno

Inezka kolęda u mnie była w poniedziałek

- Mena
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Mama ostatnio do mnie mówi ze wyglądam jak dziecko z Kambodży, bo mam chude nogi i duuuzy brzuch

honka mam nadzieje ze będziesz spokojnie w nocy spała
- Inezka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
No, to po kolędzie... księżulek był króciutko, ale za to jak zauważył mój brzuch to udzielił mi specjalnego błogosławieństwa dla dzidziusia. Zawsze to jakiś aniołek w niebie dodatkowo czuwa

Ja to bałam się kąpać mojego Wojtuśka i przez jakiś tydzień codziennie moja mama go kąpała, a ja z boku albo moja mama i moja siostra, która nie ma dzieci

Słyszałyście tą piosenkę?? ja dopiero w te święta na nią trafiłam, cudna jest i te słowa...

- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 67
- Inezka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

A mialyscie Dziewczyny tzw. "baby blues", te które już mają dzieciaczki? Ja trochę ryczałam, bo mąż w pracy i taka samotna się czułam

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tej piosenki nie słyszałam a śliczna
U mnie małych dzieci nie było, moja sis jest ode mnie sporo starsza, jak urodziłą syna ja miałam 14 lat, ona mieszkała na drugim końcu miasta, a ja szalałam za chłopkami, więc tyle tego

- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Honka ty to nie żartuj nawet z tym czopem.
Kejt to już tak niedługo do tego 9.01 super a o umiejętności się nie martw samo przyjdzie . Ja zaraz jak tylko mogłam wstać po CC wszystko już sama robiłam powiem wam ze wtedy jakoś mniej się bałam niż teraz

Sander dobrze ze wyniki ok i nie musisz w szpitalu być.
Dziewczyny brzuszki super i ja załączam swoj .
Ja od 3 dni źle się czułam straszne bóle jak na okres miałam co tego skurcze krzyżowe no i okropny ból bioder miednicy i jak by rwa powróciła 3 noce nie spalam za to dziś tfu tfu odpukac przesłałam cała noc chyba nawet siusiu nie byłam . Co do baby blues chyba nie miałam teraz gorzej się obawiam bo 2 dzieci mąż cały dzień w pracy a ja raczej perfekcjonistka jestem w tym co robię i boję się że nie będę umiała się ogarnąć bo tu mała tu Kuba lekcje treningi a ja sama samiusienka .
- Agutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mój mąż też wziął 2 tyg urlopu od 1.02 bo u nas ferie od 13 .02 się zaczynają Kubę planuje na czas porodu i szpitala zawieźć do babci akurat u nich będą ferie więc z moim bratankiem nie będzie się nudził a małżon będzie mógł dłużej w szpitalu posiedzieć. No chyba że Zośka postanowi s
Wcześniej zawitać to plan bierze w łeb.
- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Honka jak minęła Ci noc?
U nas w nocy tak wiało w okno od sypialni że przeniosłam się ze spaniem do Piotrusia bo u nas co chwila się budziłam

Ważyłam sie dzisiaj rano i jest +9

W poniedziałek mam wizyte
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spokojnie dasz rade z dwujką. Tez się bałam, jak Artek wyszedł ze szpitala M pracował 6 dni w tygodniu po 12 h, a siostra była na urlopie. Dałam rade, po tygodniu miałam porządek w domu i zawsze obiad ugotowany, po 2 tyg nawet placki piekłam

Olcia u nas pewnie niedługo tez się wichury zaczną z tym ze w UK wiatr 'rzuca" śmietnikami i czasami szkoły zamykają bo nie ma jak do nich dojechać

Noc minęła całkiem nie źle, miałam 4 bolesne skurcze. A no i teraz jestem pewna, odchodzi mi czop

- Joanna90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 12

Agutka ja tak mam często... Ładny brzuszek

Honka a jakbyś zadzwoniła do położnej, w UK w ogole nie staraja się opóźniać porodu w zadnych wypadkach? I nie panikuj, lez, też czytalam że czop może długo przed porodem odejść... trzymajcie się z Kubusiem