BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #196989 przez mesy
Cześć chłopek pogoda paskudna :angry: :angry: byłam w sklepie i się nigdzie już dzisiaj nie wybieram :laugh: :laugh: ale w biedronce są fajne talerzyki i kubki dla maluchów :laugh: kupiłam jeden zestaw dla małego od mojej znajomej - przynajmniej będzie szczęśliwy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Insomnia jak już chcesz inwestować w te testy owu.... proponuje zainwestować w te LH TEST .... parę stron wstecz wkleiłam zdjęcie jaka jest różnica między tymi z allegro a 1 zł a tymi LH .......
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #196990 przez agnesssa
Insomnia gratuluję zamążpójścia :woohoo: A kiedy odstawiłaś hormony? Ja generalnie odstawiłam jakieś... prawie 2 lata temu... Tak sobie teraz myślę że to już 1,5 roku jak o dzidzie się staramy z mężem. Masakra :(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #196992 przez mesy
gorla a ty co tak cicho siedzisz obiboku jeden noooooooo :P :P :P
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #196994 przez gorla
Insomnia witaj!!! tez gratuluję zaślubin :laugh:

mesy u ciebie widzę płodne na suwaku?? a co tam z testami owu

Agnessa pewnie ,ze prawko jest super!!! dupkę sobie wszędzie wozisz, szczególnie zimą :)
u mnie jest wtedy hardcore, polne drogi zasypane po kolana, ciemno jak wracam z pracy, jade środkiem ulicy wyjeżdżonym pasem i z modlitą na ustach "oby nic nie jechało z naprzeciwka bo będę musiała zjechać na swój pas" :laugh: :laugh: nie jak to zadupie

Lacra się nie odzywa coś?? opiła sie frugo czy jak ? ;) ;)

gosiak nie mam pojęcia gdzie po te papiery, ale z tego co kojarzę, to w szkole nauki jazdy u nas odbierali zanim doszli do egzaminu, jak już papiery w wordzie złożone to pewnie do WORDu musisz dryndnąć i zapytać, a gdzie zdawałaś?

MagdaM rzadko kiedy widzi sie kobietę egzaminatorkę ;) za pierwszym razem jechałam z takim obleiem starym bleee, jeszcze na koniec mnie po udzie poklepał pederasta jeden :angry: :angry:
13 lata 7 miesiąc temu #196996 przez agnesssa
Z tym, że muszę odliczyć jakieś 5 m-cy (ciąże i czas po poronieniu). Ale nie zmienia to faktu, że już tak bardzo bym chciała, że nawet nocami mi się dzieci śnią. A jak słyszę, że wszyscy znajomi dookoła wpadają to mnie szlak jasny trafia :angry: Już nie mówiąc o tym, że mój mąż czasami boi mi się powiedzieć, że znowu ktoś jest w ciąży bo od razu beczę :(

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #196998 przez mesy
agnesssa nie ma co się dołować kiedyś na pewno wyjdzie - grunt to pozytywne myślenie a raczej nie myślenie o ciąży ..... wiem wiem ciężko :P :P sama to przerabiam :P :P

gorla no jesteś :laugh: :laugh: :laugh:
A więc wczoraj robiłam testa i oczywiście wyszedł już negatywny :angry: :angry: :angry: Strzelę sobie jeszcze dzisiaj tak żebym miała pewność że już wychodzą negatywne no i czekam na następne płodne :laugh: :laugh: :laugh: już się doczekać nie umie hahaha

A brzuch dalej mnie pobolewa :( nie wiem co to może być :unsure: :unsure:
Owulacja.... :unsure: :unsure: przecież robiłam test i chyba przez 4 albo 5 dni wychodziły tak samo :huh: :huh: :huh: a mało tego wczoraj miałam stan podgorączkowy 37 ... :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale dziś mi już chyba przeszło.... tylko ten brzuch :unsure: :unsure: B)

gorla a ty za nie długo zaczynasz walczyć z teścikami owu.... :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #197002 przez Insomnia
Agnesssa teraz jest drugi miesiąc bez tabletek. Boje się że będą duże problemy z zajściem w ciążę po 3 latach faszerowania się, a po drugie to były tabletki tzw. II generacji...Ale jak ja za nimi tęsknie strasznie...Nie w sensie antykoncepcji, tylko za tym że mnie nic nie bolało, PMSa nie było @ króciutka i skąpa... a teraz to cały miesiąc mnie coś boli.

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #197004 przez mesy
Insomnia siostra od mojego brata też brała tabletki chyba przez 4 lata po odstawieniu zaszła w ciąże w przeciągu pół roku ale wiadome każdy organizm jest inny .....
13 lata 7 miesiąc temu #197005 przez gorla
mesy ja ci dam obiboku!!!!!! ja tu ciężko haruję, a ile sie namęcze żeby wyglądało że pracuję

no a jakieś 2 dni zacznę , może dziś sprawdzę czy cos sie zaczyna, jak narazie sama jedna krecha była jak sprawdzałm

a u mnie ładnie jest słoneczko , podobno po weekendzie 28 st??? coś mi sie nie chce wierzyć, miały być przymrozki
13 lata 7 miesiąc temu #197007 przez agnesssa
Mesy tylko się poprzytulajcie dzisiaj skoro wczoraj wyższą temp miałaś, ma pewno nie zaszkodzi, a przyjemności przyniesie :lol:

Mi się wczoraj @ skończyła, nie miałam wyjścia jak się pomiziać, bo od ostatniej owulki posucha była, a mój mąż to taki sexoholik :silly:

Teraz czekam na dni płodne :lol:

Dziewczyny ten cykl musi być nasz - DO BOJU B)

13 lata 7 miesiąc temu #197008 przez mesy
gorla nie krzycz po mnie cooo bo się zablokuje hahahaha
A i oddawaj tą pogodę :P :P :P :P
Hehe też mi się wierzyć nie chce że po week ma być tak ciepło chociaż z naszą Polska pogodą to wszystko jest możliwe :laugh: :laugh: tak jak śnieg na majówkę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

agnesssa oczywiście że się poprzytulam :laugh: :laugh: :laugh: tylko ja tą temp miałam ciała a nie w piczce :laugh: :laugh: :laugh: dziś rano mierzyłam w piczce to miałam 37.3 ... ale to pewnie taki stan po owulacji :P :P
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197009 przez Insomnia
mesy ja to bym chciała tak do końca roku :laugh: I od razu na zwolnienie bo nienawidzę swojej pracy :lol:

A mierzenie temperatury to wydaje mnie sie skomplikowane i trzeba chyba systematycznie co?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #197010 przez gorla
a moja znajoma odstawiła 2 miechy temu i właśnie okres jej sie spóznia :angry: nie powiem że szlak mnie nie trafia, jak tak każdy ma od razu, a ja tu sie nasapie żeby i tak nic nie wyszło potem :P

Agnessa noo do boju!! jak rycerze ks. Natanka, nic nas nie zatrzyma :laugh: :laugh:

mój małż nie am aż takeigo temperamentu starczy mu 2 -3 razy w tygodniu, a jak ma full parcy to wcale nie myśli o tym( tak twierzi ;) a ciul go tam wie, czy mi nie kłamie)
13 lata 7 miesiąc temu #197013 przez agnesssa
A z tymi tabsami to bardzo różnie jest, znak dziewczyny, które od razu zachodziły w ciążę po odstawieniu :) A jak ciągle Cię coś boli to znak, że organizm pracuje ;)
Ale generalnie dobrze jest sobie zrobić badania na te podstawowe hormony. Ja po pół roku starania dopiero dostałam prykas od mojej gin, żeby zrobić badania na prolaktynę, i się okazało, że było jej dużooooo za dużo, a co za tym idzie praktycznie przez te pół roku nie miałam szans na zajście w ciążę, dopiero po kuracji tak jak gin powiedziała, po 3 miesiącach powinna pani zajść w ciążę i tak było :side:

13 lata 7 miesiąc temu #197021 przez mesy
Insomnia ja sobie też tak dałam czas do końca roku :laugh: :laugh: :laugh: ale co z tego będzie to cholera wie :P :P :P

Tak właśnie gorla pamiętasz my musimy razem :laugh: :laugh: :laugh:
Ale oczywiście innym jak i sobie życzę żeby ten cykl okazał się tym upragnionym :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia