- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196989 przez mesy
Cześć chłopek pogoda paskudna
byłam w sklepie i się nigdzie już dzisiaj nie wybieram
ale w biedronce są fajne talerzyki i kubki dla maluchów
kupiłam jeden zestaw dla małego od mojej znajomej - przynajmniej będzie szczęśliwy

Insomnia jak już chcesz inwestować w te testy owu.... proponuje zainwestować w te LH TEST .... parę stron wstecz wkleiłam zdjęcie jaka jest różnica między tymi z allegro a 1 zł a tymi LH .......

Insomnia jak już chcesz inwestować w te testy owu.... proponuje zainwestować w te LH TEST .... parę stron wstecz wkleiłam zdjęcie jaka jest różnica między tymi z allegro a 1 zł a tymi LH .......
Temat został zablokowany.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #196994 przez gorla
Insomnia witaj!!! tez gratuluję zaślubin 
mesy u ciebie widzę płodne na suwaku?? a co tam z testami owu
Agnessa pewnie ,ze prawko jest super!!! dupkę sobie wszędzie wozisz, szczególnie zimą
u mnie jest wtedy hardcore, polne drogi zasypane po kolana, ciemno jak wracam z pracy, jade środkiem ulicy wyjeżdżonym pasem i z modlitą na ustach "oby nic nie jechało z naprzeciwka bo będę musiała zjechać na swój pas"
nie jak to zadupie
Lacra się nie odzywa coś?? opiła sie frugo czy jak ?

gosiak nie mam pojęcia gdzie po te papiery, ale z tego co kojarzę, to w szkole nauki jazdy u nas odbierali zanim doszli do egzaminu, jak już papiery w wordzie złożone to pewnie do WORDu musisz dryndnąć i zapytać, a gdzie zdawałaś?
MagdaM rzadko kiedy widzi sie kobietę egzaminatorkę
za pierwszym razem jechałam z takim obleiem starym bleee, jeszcze na koniec mnie po udzie poklepał pederasta jeden

mesy u ciebie widzę płodne na suwaku?? a co tam z testami owu
Agnessa pewnie ,ze prawko jest super!!! dupkę sobie wszędzie wozisz, szczególnie zimą

u mnie jest wtedy hardcore, polne drogi zasypane po kolana, ciemno jak wracam z pracy, jade środkiem ulicy wyjeżdżonym pasem i z modlitą na ustach "oby nic nie jechało z naprzeciwka bo będę musiała zjechać na swój pas"

Lacra się nie odzywa coś?? opiła sie frugo czy jak ?

gosiak nie mam pojęcia gdzie po te papiery, ale z tego co kojarzę, to w szkole nauki jazdy u nas odbierali zanim doszli do egzaminu, jak już papiery w wordzie złożone to pewnie do WORDu musisz dryndnąć i zapytać, a gdzie zdawałaś?
MagdaM rzadko kiedy widzi sie kobietę egzaminatorkę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gorla.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #196996 przez agnesssa
Z tym, że muszę odliczyć jakieś 5 m-cy (ciąże i czas po poronieniu). Ale nie zmienia to faktu, że już tak bardzo bym chciała, że nawet nocami mi się dzieci śnią. A jak słyszę, że wszyscy znajomi dookoła wpadają to mnie szlak jasny trafia
Już nie mówiąc o tym, że mój mąż czasami boi mi się powiedzieć, że znowu ktoś jest w ciąży bo od razu beczę

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #196998 przez mesy
agnesssa nie ma co się dołować kiedyś na pewno wyjdzie - grunt to pozytywne myślenie a raczej nie myślenie o ciąży ..... wiem wiem ciężko
sama to przerabiam

gorla no jesteś

A więc wczoraj robiłam testa i oczywiście wyszedł już negatywny
Strzelę sobie jeszcze dzisiaj tak żebym miała pewność że już wychodzą negatywne no i czekam na następne płodne
już się doczekać nie umie hahaha
A brzuch dalej mnie pobolewa
nie wiem co to może być

Owulacja....
przecież robiłam test i chyba przez 4 albo 5 dni wychodziły tak samo
a mało tego wczoraj miałam stan podgorączkowy 37 ...
ale dziś mi już chyba przeszło.... tylko ten brzuch

gorla a ty za nie długo zaczynasz walczyć z teścikami owu....

gorla no jesteś

A więc wczoraj robiłam testa i oczywiście wyszedł już negatywny

A brzuch dalej mnie pobolewa

Owulacja....

gorla a ty za nie długo zaczynasz walczyć z teścikami owu....

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez mesy.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 7 miesiąc temu #197002 przez Insomnia
Agnesssa teraz jest drugi miesiąc bez tabletek. Boje się że będą duże problemy z zajściem w ciążę po 3 latach faszerowania się, a po drugie to były tabletki tzw. II generacji...Ale jak ja za nimi tęsknie strasznie...Nie w sensie antykoncepcji, tylko za tym że mnie nic nie bolało, PMSa nie było @ króciutka i skąpa... a teraz to cały miesiąc mnie coś boli.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #197005 przez gorla
mesy ja ci dam obiboku!!!!!! ja tu ciężko haruję, a ile sie namęcze żeby wyglądało że pracuję
no a jakieś 2 dni zacznę , może dziś sprawdzę czy cos sie zaczyna, jak narazie sama jedna krecha była jak sprawdzałm
a u mnie ładnie jest słoneczko , podobno po weekendzie 28 st??? coś mi sie nie chce wierzyć, miały być przymrozki
no a jakieś 2 dni zacznę , może dziś sprawdzę czy cos sie zaczyna, jak narazie sama jedna krecha była jak sprawdzałm
a u mnie ładnie jest słoneczko , podobno po weekendzie 28 st??? coś mi sie nie chce wierzyć, miały być przymrozki
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #197007 przez agnesssa
Mesy tylko się poprzytulajcie dzisiaj skoro wczoraj wyższą temp miałaś, ma pewno nie zaszkodzi, a przyjemności przyniesie 
Mi się wczoraj @ skończyła, nie miałam wyjścia jak się pomiziać, bo od ostatniej owulki posucha była, a mój mąż to taki sexoholik
Teraz czekam na dni płodne
Dziewczyny ten cykl musi być nasz - DO BOJU

Mi się wczoraj @ skończyła, nie miałam wyjścia jak się pomiziać, bo od ostatniej owulki posucha była, a mój mąż to taki sexoholik

Teraz czekam na dni płodne

Dziewczyny ten cykl musi być nasz - DO BOJU

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #197008 przez mesy
gorla nie krzycz po mnie cooo bo się zablokuje hahahaha
A i oddawaj tą pogodę

Hehe też mi się wierzyć nie chce że po week ma być tak ciepło chociaż z naszą Polska pogodą to wszystko jest możliwe
tak jak śnieg na majówkę

agnesssa oczywiście że się poprzytulam
tylko ja tą temp miałam ciała a nie w piczce
dziś rano mierzyłam w piczce to miałam 37.3 ... ale to pewnie taki stan po owulacji
A i oddawaj tą pogodę

Hehe też mi się wierzyć nie chce że po week ma być tak ciepło chociaż z naszą Polska pogodą to wszystko jest możliwe

agnesssa oczywiście że się poprzytulam

- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #197009 przez Insomnia
mesy ja to bym chciała tak do końca roku
I od razu na zwolnienie bo nienawidzę swojej pracy 
A mierzenie temperatury to wydaje mnie sie skomplikowane i trzeba chyba systematycznie co?

A mierzenie temperatury to wydaje mnie sie skomplikowane i trzeba chyba systematycznie co?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Insomnia.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #197010 przez gorla
a moja znajoma odstawiła 2 miechy temu i właśnie okres jej sie spóznia
nie powiem że szlak mnie nie trafia, jak tak każdy ma od razu, a ja tu sie nasapie żeby i tak nic nie wyszło potem 
Agnessa noo do boju!! jak rycerze ks. Natanka, nic nas nie zatrzyma

mój małż nie am aż takeigo temperamentu starczy mu 2 -3 razy w tygodniu, a jak ma full parcy to wcale nie myśli o tym( tak twierzi
a ciul go tam wie, czy mi nie kłamie)

Agnessa noo do boju!! jak rycerze ks. Natanka, nic nas nie zatrzyma

mój małż nie am aż takeigo temperamentu starczy mu 2 -3 razy w tygodniu, a jak ma full parcy to wcale nie myśli o tym( tak twierzi

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #197013 przez agnesssa
A z tymi tabsami to bardzo różnie jest, znak dziewczyny, które od razu zachodziły w ciążę po odstawieniu
A jak ciągle Cię coś boli to znak, że organizm pracuje 
Ale generalnie dobrze jest sobie zrobić badania na te podstawowe hormony. Ja po pół roku starania dopiero dostałam prykas od mojej gin, żeby zrobić badania na prolaktynę, i się okazało, że było jej dużooooo za dużo, a co za tym idzie praktycznie przez te pół roku nie miałam szans na zajście w ciążę, dopiero po kuracji tak jak gin powiedziała, po 3 miesiącach powinna pani zajść w ciążę i tak było

Ale generalnie dobrze jest sobie zrobić badania na te podstawowe hormony. Ja po pół roku starania dopiero dostałam prykas od mojej gin, żeby zrobić badania na prolaktynę, i się okazało, że było jej dużooooo za dużo, a co za tym idzie praktycznie przez te pół roku nie miałam szans na zajście w ciążę, dopiero po kuracji tak jak gin powiedziała, po 3 miesiącach powinna pani zajść w ciążę i tak było

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej