BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #196404 przez Aguska23
Mesy zrobię i wszystko będzie jasne
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #196405 przez mesy
Zrób zrób już pal licho że stracisz na tym ale będziesz wiedziała czy to ciąża czy co innego bo tak w nie pewności tyle żyć to też masakra;p a może akurat wyjdzie że jesteś .... wiesz testy ciążowe też nie zawsze szybko wykrywają ciąże bo może być tak że masz za małe stężenie HCG w moczu i dlatego nie wychodzi ... wiesz nie chcę cię nakręcać ale :silly: :silly: :silly: ile Ci się już @ spóźnia ?
13 lata 7 miesiąc temu #196407 przez Aguska23
około 2 tygodni
13 lata 7 miesiąc temu #196408 przez mesy
Jezzzzzuuuuuuniu to już długo :silly: :silly: zwariowała bym chyba na twoim miejscu :lol: :lol: :lol: zasuwaj jutro zrobić betę albo po prostu idź do lekarza z NFZ to będziesz wiedziała co jest tego przyczyną :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #196411 przez Aguska23
Miesiąc temu miałam podobnie, w końcu @ przyszła. Jutro pójdę na betę a swoją drogą umówię się do lekarza tylko innego niż byłam może i niech on się wypowie, bo ten u którego byłam ostatnio, że wszystko jest ok że nie musi być co 28 dni ;p
13 lata 7 miesiąc temu #196419 przez mesy
Aguska masz rację idź do innego lekarza bo Ci lekarze to normalnie porażka - ja też chodziłam do jednego i też twierdzi że wszystko jest ok że jak od stycznia robimy bobo to jeszcze mamy czas ok rozumie ale na jakiej podstawie on stwierdził że wszystko jest ok jak mi nie robił żadnych badań ?? straciłam już do niego cierpliwość dlatego też 7 października idę do innego i zobaczę co on ma do powiedzenia na ten temat :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #196421 przez Aguska23
Ja mam wrażenie, że on to zbagatelizował, bo powiedział, że jak po roku nam się nie uda zajść w ciążę to wtedy dopiero się martwić a nie histeryzować wcześniej. Nieregularne okresy też zbagatelizował
13 lata 7 miesiąc temu #196422 przez mesy
No bo to są właśnie lekarze ale dla mnie też bez sensu że do roku to norma ... po pierwsze nawet jak coś się dzieję to można zacząć robić badania już po pół roku starań i wtedy to leczyć jak coś jest nie tak a nie czekać rok tracić czas nerwy i nadzieję na ciążę .... A nieregularne @ to też problem z hormonami też powinno się to leczyć... wyregulować
13 lata 7 miesiąc temu #196426 przez Aguska23
Według niego wszystko ok
13 lata 7 miesiąc temu #196430 przez mesy
No aż brak słów na nich :lol: :lol: :lol: ale co zrobić oni są mądrzejsi :silly: :silly: :silly: :silly: a ty ile się już starasz o bobo ?
13 lata 7 miesiąc temu #196437 przez Aguska23
około pół roku,ale taki to starania jak nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie mąż tylko w weekendy :(
13 lata 7 miesiąc temu #196438 przez mesy
Rozumie Cię doskonale my od stycznia ale tak do lipca na chybił trafił :P :P :P nie liczyłam tych płodnych ani nic a teraz od sierpnia ostro nad tym pracujemy metoda dzień w dzień nie zadziałała to teraz próbujemy co 2 -3 dni :)
13 lata 7 miesiąc temu #196448 przez Aguska23
Niesprawiedliwe to jest..jedni starają się, chcą a inni mają bo raz się zapomnieli..moja koleżanka zaszła w ciążę nic nie planując tydzień po ślubie
13 lata 7 miesiąc temu #196452 przez mesy
No znam ten ból moja znajoma też rach ciach ciach i ciąża jest :P :P aż dziwne :P :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #196459 przez Aguska23
Niektórzy mają chyba szczęście po prostu...pewnie ta moja beta jutro też na nic...
w końcu się jednak załamię chyba...
lecę na jazdę, może tym zajmę myśli na trochę albo będzie tak jak tydzień temu zamiast skupić się na jeździe myślałam o tej drugiej kresce, która się pojawiła...i jak się okazuje oszukała :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia