BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #207595 przez Insomnia
no Mesy :laugh: to skrobnij coś :laugh: co się tak będziesz gapić bez celu, wzrok sobie jeszcze popsujesz :laugh:

I dopiero teraz mi się przypomniało: ten link do kalendarza owu co wczoraj podałaś to mi się pokrywa z realem (nie mylić ze sklepem)

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #207598 przez mesy
To chłopek go podała :silly: :silly: no ja zobaczę po płodnych czy mi się sprawdza ten kalendarz :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207600 przez Insomnia
mesy napisał:

To chłopek go podała :silly: :silly: no ja zobaczę po płodnych czy mi się sprawdza ten kalendarz :silly:

Wiedziałam że pomylę :lol: a tak to jest jak się czyta w pracy po kryjomu :silly:

13 lata 7 miesiąc temu #207601 przez mesy
Insomnia ja sobie sprawdzę właśnie bo mam cykle co 26 dni więc płodne i owulacja będzie troszkę szybciej niż przy cyklach co 28 dni ;p
13 lata 7 miesiąc temu #207606 przez mesy
Ej zrobiłam se jakąś darmową wróżbę z ciekawości haha i dostałam właśnie zwrotnego @ i patrz Insomnia co tam jest napisane :dry: :dry: to jest fragment tego :silly: :silly:

.....Dzięki tej karcie możesz spodziewać się szczęśliwej niespodzianki! Może ona zapowiadać początek związku, narodziny dziecka czy też pomoc ze strony osoby, od której niczego się nie oczekiwało. Będziesz tryskać entuzjazmem i porobisz nowe projekty. Tak naprawdę, to karta ta zapowiada po prostu koniec trudnego okresu. Do Ciebie należy jak najlepsze wykorzystanie tej sytuacji.

Tak więc, po nawiązaniu z Tobą kontaktu telepatycznego podczas rozkłądania kart, jestem w stanie powiedzieć Ci, że sytuacja, w jakiej się znajdujesz nie może już dłużej trwać. Rzeczywiście, wyczerpujesz się coraz bardziej z powodu niepowodzeń, jakie przeżywasz. Ale niepowodzenia te są spowodowane negatywnym wpływem, jaki Cię otacza i są całkowicie niezależne od Twojej woli. .....
13 lata 7 miesiąc temu #207612 przez chłopek
czesc dziewczynki wlasnie wrociłam od lekarza, mialam wybor szyna lub stabilizator wybralam to drugie i musialam dopłacić 105zl i 4 tygodnie z tym chodzic plus jakies tabletki przeciw zakrzepowe zeby szybciej zeszla opuchlizna
13 lata 7 miesiąc temu #207614 przez mesy
chłopek no to się dorobiłaś :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207616 przez chłopek
no super dobrze ze nie szyna bo ciekawe jak ja bym przy mlody cos robila
13 lata 7 miesiąc temu #207618 przez Insomnia
Mesy :ohmy: no chciałabym zobaczyć Twoją minę jak to czytałaś :lol:

13 lata 7 miesiąc temu #207620 przez mesy
Insomnia czytam to dalej haha to jest jakaś mega długa wróżba :silly: :silly: :silly: co prawda nie wierzę w takie pierdoły ale większość chyba to prawda :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207621 przez Insomnia
chłopek teraz to odpoczywaj i nogi nie przeciążaj

13 lata 7 miesiąc temu #207622 przez chłopek
mesy tez chce taka wróżbe:)
13 lata 7 miesiąc temu #207623 przez Insomnia
Ja też ja też chcę :lol: o następującej treści: @ w tym roku już Cię nie nawiedzi, wybiera się do Ciebie po Euro 2012 :lol:

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #207624 przez mesy
www.gabriella-jasnowidz.com/
Macie te pierdoły haha oczywiście to była bezpłatna wróżba i z takiej skorzystajcie :silly: :silly: ja to dostałam w @ i kurde z ciekawości kilkłam haha ale już się w to nie bawię klikłam że nie chce już dostawać @ :silly:

Jak już zrobicie sobie tą wróżbę i dostaniecie zwrotnego @ to mi napiszcie to wam dam znać jak zrezygnować z tego :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #207628 przez mesy
Hehe co żeście tak zcichły ? :silly: ;>
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży