BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #207801 przez mesy
gorla daj znać co Ci w wróżbie wyszło :lol: :lol: :lol: ogólnie podejrzewam że będziesz miała dużo czytania :silly: :silly: :silly:

julana również czekam na info co tam teścik pokazał ;) ;) ;) ;)

agnesssa a ty herbatkę z cytryną i do wyra a to już :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #207803 przez agnesssa
Najpierw zjem pyszną zupkę pomidorową, bo mi mąż obiadek zrobił :lol: a później obiecuje iść do wyra :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #207805 przez mesy
No to smacznego :lol: :lol: ja spadam do męża :lol: :lol: :lol: :lol: do jutra :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #207815 przez julana27
Ano zrobiłam ten nieszczęsny teścik i ano tak jak myslałam I grubachna krecha :( No i o co chodzi :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 7 miesiąc temu #207823 przez julana27
Oooooo zapomniałam,że dziś mój ulubiony programik w TV to się odstresuję :lol: :lol: :lol: Jedyna dobra wiadomość :P
13 lata 7 miesiąc temu #207887 przez bidol
chłopek napisał:

agnessa ja tak mam juz bylam w ciazy jak mnie zatrudnili tylko ze dopiero tydzien wiedzilam ze jestem:)
musisz oplacac chyba 4 miesiace ja pozniej poszlam na chorobowe

chłopek nie wiem czy się przepisy nie zmieniły - teraz chyba pracodawca miesiąc tylko opłaca, ale pewna nie jestem ;)
13 lata 7 miesiąc temu #207901 przez bidol
agnesssa napisał:

chłopek napisał:

agnesa no ja tez w grudniu koncze 25:)

Chłopek nie chce Cię martwic, ale ty 26 kończysz kochana :silly:

no dobre :silly: :lol:
a już się zmartwiłam że liczyć nie umiem i ucieszyłam że taka młoda d***a ze mnie
też jestem 85 :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #207905 przez hoborr
Dziewczyny teraz wystarczy miesiąc przepracować i można iść na chorobowe.
:kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #207910 przez Aguska23
julana27 napisał:

Ano zrobiłam ten nieszczęsny teścik i ano tak jak myslałam I grubachna krecha :( No i o co chodzi :unsure: :unsure: :unsure:

u mnie było dokładnie to samo..
tyle, że cykl się wydłużył...pms zaczyna dokuczać i te powiększone i obolałe cycki aż żyłki niebieskie widać :(
13 lata 7 miesiąc temu #207913 przez magduska
a mnie dziewczyny jakies chorubsko zbiera niestety :( :( :( leze na lozku i nie mam sily na nic :dry: :dry: cholernaa jesien,piekna jest,ale nienawidze chorowac
13 lata 7 miesiąc temu #207918 przez @nulka
Magduska :kiss:
a może "to" teraz i stąd te dziwne objawy? B)
13 lata 7 miesiąc temu #207938 przez bidol
ojjj
bidulki z Was ;) ;)
życzę zdrówka :kiss: :kiss:
ja mam @ mieć ok 15.10, ale mam nadzieję że nie przyjdzie, Staram się o tym nie myśleć tak jak byśmy wcale nie starali się o dziecko. Mam wrażenie że jak zacznę myśleć to los zróbi mi na złość. ;)
dziś mam jeszcze płodne (w sumie już jakieś 15 dni - nieźle nie?) to może - dobijemy klina jak to mawiacie. :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207951 przez gorla
magdusku oby cie nie rozłożyło!! ja się wybroniłam herbatą z cytryn i rutinoskorbinem, a już ostro mnie brało

aguska nabrzmiałe cycki z żyłkami ?? to mi raczej na co innego wygląda niż pms :P ale z objawami to róznie jest

mesy jestem pod wrażaniem wróżby!!!!!!! jak w mordę strzelił zgadza się jak nic :laugh: :laugh: napisała mi nawet że z praca u mnie teraz ciężko ale już niedługo poprawa i założę nawet własną firmę :laugh: :laugh: a za kilka dni mam wejśc w nowy cykl życia, zdarzy się coś szczęśliwego co prawi mnie w stan euforii a karta która się ukazała oznacza "narodziny"..nooo i kupe innych fakt dużo do czytania, a i napisane było, że mam dużo żalu i smutku w sobie że ktoś mnie strasznie rozczarował i zdarzenia z przeszłości wpływaja negatywnie na teraźniejszość. Muszę zostawić je za sobą inaczej szczęścia nie zobaczę, a je mam...hmmm ciekawe
13 lata 7 miesiąc temu #207959 przez gosiak
gorla a byłaś w urzędzie o dotacje się pytać? ja dziś byłam i wiesz co babka mi powiedziała? że dają tylko na to na co ja mam kwalifikacje :ohmy: myślałam że obojętnie co będę prowadzić i że wystarczy że np. zatrudnię osobę mającą kwalifikacje a tu dupa, więc np. tych bram nie mogła bym robić, bądź przykładowo salonu fryzjerskiego bym nie mogła otworzyć bo nie jestem fryzjerką :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #207965 przez gorla
gosiak spozniłam się z wnioskiem o tydzień :angry: :angry: ale mam patrzeć na BIP ie czy komunikat o wznowieniu będzie. Telefonicznie pytałam o składanie wniosków, o resztę nie jeszcze. Ale Marek właśnie jest u kumpla, który na krusie cośkombinował i 30 000 tys. mozna wyciągnąć. Jak wróci to mi powie co i jak, no i na mnie musiałby to kombinować
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia