BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #207728 przez chłopek
zabrałam się za robienie łobiadu :) bo mąż nie długo przyjedzie, Ksawcio spi wymęczony kilku godzinnym siedzeniem w aucie
musze sobie kawę zrobić bo zasne
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #207735 przez agnesssa
Ejjjj co mi się wydaje że @ mnie szybciej nawiedzi, bo coś mnie brzuch zaczął boleć i w zasadzie nie byłoby to dziwne, skoro owulację miałam szybciej. No to niech szybko przychodzi co by się raz dwa skończyła i nowy cykl będzie mój :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #207736 przez mesy
och agnesssa agnesssa :lol: :lol: a u mnie się też coś dzieje bo mnie prawe jajko boli :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207739 przez chłopek
no a mnie wczoraj bolało :P
13 lata 7 miesiąc temu #207740 przez mesy
chłopek ale ty jesteś przed :lol: a ja dopiero co po hehe albo to prze nogę :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #207745 przez julana27
U mnie dalej nie widać @ ale testu dziś nie zrobiłam :laugh: nawet aptekę omijałam z daleka. Już myśłam,że dziś coś będzie bo rano w śluzie była taka mała strózka jakby krwi bądź brązowego śluzu ale cisza całe popołudnie. Już głupieję, wogóle strasznie nerwowoy dzionek mam dziś, w pracy nie idzie jak trzeba, mąż się na mnie wkurza bo chodzę podminowa. A ja chcę tylko wiedzieć na czym stoję :( Jak nie ma fasolki to chcę się dalej starać a nie czekać na @!!!!
Powiedzcie co myślicie o tej stróżce krwi a potem nic?Zawsze jak dostawałam okresu to wiadomo było,że to małpa bo szła dużą ilością :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207747 przez mesy
julana ja Ci nie powiem ale ja jak dostałam teraz w piątek to o dziwo chodziłam bez tampo tak skąpo ze mnie leciało .... dopiero w sobotę miałam powódź i w niedziele już końcówa więc nie wiem :silly: :silly: poczekaj do jutra jak nic nie będzie leć po testa :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #207750 przez chłopek
juliana ja tez miałam tak ostatni, @ sie spózniała i tak jak u ciebie strózka krwi, a na drugi dzien to juz poleciało i tak 7 dni:(
13 lata 7 miesiąc temu #207754 przez agnesssa
Julana Ta srużka może oznaczać wszystko i nic :huh: Więc zrób tak jak Mesy podpowiada :blink:

13 lata 7 miesiąc temu #207756 przez julana27
To nawet nie strużka tylko takie coś brązowego w śluzie wielkości główki od szpilki, taka malusia kropeczka ;) Ale test i tak dziś zrobię, właśnie dzwoniła psióła i powiedziała,że mi przyniesie testy bo na allegro za 1 zeta kilka kupiła, więc i tak się nie powstrzymam :silly: Dobrze,że mąż na nockę pojechał to chociaż jego to ominie hahhahaha
13 lata 7 miesiąc temu #207771 przez chłopek
julana jak zrobisz to szybko pisz co i jak
13 lata 7 miesiąc temu #207779 przez julana27
Pochwalę się na pewno :laugh: Ale nie wiem czy chcę jescze dziś się denerwować, może dotrwam do jutra a no i z rana test pewniejszy :silly: Troszkę się boję znów I kreseczki :( Ależ ze mnie panikara!!!! chyba idę jakąś kolację sobie sprawić dobrą póki mały u babci :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #207782 przez gorla
mesy ja od poniedziałku się obijam i tyż nie mam pracy :( ale jezdze codziennie do miasta z Oliwką do zerówki, siedze u mamy w hurtowni, potem na zakupy, po Oliwię i do domu

eeejj a ja nie oglądałam czarodziejek bo już chyba za duża byłam wtedy bo nie pamiętam :laugh: :laugh:

julana daj znac jak poszło z testami

mesy też wysłałam wróżbę :laugh: :laugh: lubię takie pierdoły
13 lata 7 miesiąc temu #207784 przez gorla
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #207795 przez agnesssa
Chyba mnie coś rozkłada, wróciłam przed chwilą do domu i mam temperaturę :dry: Nie chcę być chora :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka