BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #208954 przez chłopek
insomnia dla mnie ustne to tez porazka, wolałam pisać zaliczenia, moze sie wszystko wyjasni z tym warunkiem, ja bym poszła do dziekana i sie dowiedziała najbardziej wiarygodne źródło
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #208955 przez eash
czesc dziewczyny, ale dawno tu nie pisalam - zagladam prawie codziennie, tylko czasu nie mam, zeby cos napisac :( sluchajcie, mam prosbe: wyslalam fotke Hani na taki konkurs w lokalnej gazecie, oddacie na nia glos? podaje link do jej zdjecia, pod spodem jest mozliwosc zaglosowania. mozna oddac jeden glos z jednego komputera. z góry dzięki!

panorama.media.pl/coppermine/displayimag...rated&cat=-349&pos=0
13 lata 7 miesiąc temu #208957 przez chłopek
eash głosik oddany :)
13 lata 7 miesiąc temu #208961 przez mesy
eash głos oddany ;) ;) ;)
13 lata 7 miesiąc temu #208962 przez Insomnia
Mesy jak ja Ci zazdroszczę że nie musisz chodzić do szkoły :silly:

Chłopek pewnie to będzie tak że formalnie będę na drugim roku ale wszystkie przedmioty z trzeciego będę zaliczać awansem. Jak zaliczę ten jeden przedmiot z warunku to mi automatycznie zaliczą drugi i trzeci rok. No ale oczywiście to się wiąże z dodatkową opłatą

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #208969 przez mesy
Insomnia nie wiem co by się musiało stać żebym poszła do szkoły hehe chociaż kręci mnie projektowanie ciuszków .. ale to taka szkoła w sumie dla samej siebie tylko :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #208977 przez agnesssa
Hej dziewczyny :lol: No i czego się tak rozpisały, że od rana to tylko nadrabiam :silly: Qrczę to ile mamy tych spóźnionych @ bo się pogubiłam... @nulka no co ty jak to bez testu po terminie @ :unsure: :silly: Nie bądź taka bo nas ciekawość zżera :lol: Bibol wg tego kalendarza, to jest czas na ewentualne zagnieżdżenie to też może wywołać kłucie i lekkie krwawienie :silly: Insomnia dobre podejście co ma być to będzie :lol: Czy kogoś pominęłam :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #208979 przez Insomnia
No zaczęlam to muszę skończyć tą edukacje bo za dużo kasy w to wpakowałam żeby się teraz poddać. Ale mam dość.

Ale co tam Was będę zanudzać :lol:

Już sporo czasu minęło od kiedy się tu ostatnio fasolka pojawiła no nie?

No dziewczyny brać się do roboty :lol:

Ja nie mogę bo to tak nieładnie :woohoo: muszę wam ustąpić, bo jak to tak? Ledwie się pojawiła i już fasolka :lol: :lol: :lol:

13 lata 7 miesiąc temu #208980 przez chłopek
aha no juz wiem o co chodzi:P
13 lata 7 miesiąc temu #208981 przez mesy
Insomnia haha ej dzięki że nam miejsce zostawiłaś superrrrrr jesteś wiesz :lol: :lol: :lol: :lol: wariatka :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #208989 przez Lacrijka
Eash - na głownym zdjęciu z tego linka to jakas Nadia sie pojawia nie Hania...Głosowac na Nadie ????
13 lata 7 miesiąc temu #208991 przez Insomnia
Mesy nie będę się wpychać, poczekam grzecznie na swoją kolejkę :lol:

13 lata 7 miesiąc temu #208994 przez mesy
Insomnia dobraaaaa to ja też nie będę taka haha i odstąpię komuś miejsce haha
13 lata 7 miesiąc temu #208997 przez agnesssa
Insomnia co ty za farmazony wypisujesz :silly: Przecież tu nie ma żadnej kolejki :silly: :lol: Am mnie ucieszy każda informacja o dwóch kreseczkach, to zawsze jakieś pocieszenie, że chociaż komuś sie udało :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #208998 przez eash
dzięki za głosy, czekam na kolejne :)

a ja lubię się uczyć :) po studiach magisterskich zrobiłam dwie podyplomówki - wszystko w kierunku pedagogicznym - a teraz marzy mi się prawo pracy i prawo socjalne we Wrocławiu, ale ze względów finansowych się wstrzymuję. jednak dokończenie pokoju dla Hanki, wyprawka dla Maleństwa czy prezent urodzinowy dla męża są dla mnie ważniejsze. o tym prawie myślę, bo chcę się nieco przekwalifikować - w szkole pewno zatrudnienia i tak nie dostane, a obecną pracę po macierzyńskim pewnie stracę (już mam zapowiedziane, że jednostka do dzierżawy w ciągu najbliższego roku pójdzie), więc niedługo stanę przed dylematem "co dalej?". A że jako pracodawca trochę tego prawa pracy liznęłam, chciałabym się dokształcić w tym kierunku. myślałam też o bibliotekarstwie, bo kierownik naszej gminnej biblioteki za kilka lat przejdzie na emeryturę i na pewno będzie wakat. gdyby jakimś cudem się udało, miałabym spokojną ciepłą posadkę, stałą pensję i do pracy rzut beretem ;) no, pomarzyć zawsze można, nie? ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia