BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #209347 przez mesy
chłopek no nie źle ;) ;) ale przecież gumki gumkami ona może brać tabletki albo plastry co a problem :silly: :silly: :silly:

A ja mam pomysł :lol: :lol: :lol: jak już chcecie tak testować to kupicie sobie 10 szt. testów za 1 zł na allegro hehe i wyniesie was to tyle samo co test w aptece :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #209352 przez chłopek
ona anty nie bedzie brała
13 lata 7 miesiąc temu #209354 przez mesy
chłopek a czemu jej nie na rękę żebyś ty też była w ciąży ? nie rozumie trochę tego .... :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #209358 przez Lacrijka
Ja Wam powiem ze tez jestem przerazona tym co sie dzieje wśród dzieci..Pamietam jakies dwa lata temu moja bratanica pojechała na zielona szkole.. To miała wtedy 11 lat.. I miała w klasie takie dziewczyny które uważały sie za klasowa ELYTE.. No i Pani rozdzielała je po pokojach i moją bratanice Pani przydzieliła do pokoju z dwiema z nich.. a te zaraz zaczęły sie wydzierac ze ona nie moze z nimi w pokoju byc bo ona jest biedna, ze jej tata nie pracuje za granica itd itd.. Bidula sie wtedy popłakała bo u nas tez zawsze kasa nigdy nie była najwazniejsza.. A teraz role sie odwróciły..Moj brat załozył swoja firme i tatus jednej z nich wrócił zza tej granicy i pracuje dla mojego brata :) :) :) I teraz ta smarkule łazi za moja bratanica i na siłe chce sie z nia przyjaźnic.. Na szczescie juz jest w gimnazjum i nie ma kontaktu z tamta ELYTA.. Ale sam fakt tego co sie teraz podziało wsród dzieci to mi mrozi krew w zyłach.. Mam nadzieje ze moja Adula nie bedzie taka.. Gimnazjum to juz inne obyczaje i inna mentalnosc "dzieci" ale co ma sie w głowie to juz chyba "zostaje".Oby....
13 lata 7 miesiąc temu #209359 przez Insomnia
Mesy ja zrozumiałam że siostrze jest nie na rękę że ona zaszła.
A @ ma być jutro jak nie będzie to w niedziele testa machnę :lol: sasasa :lol: a gdyby coś to jak mam tak z czystym sumieniem dziś piwo pić?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #209365 przez mesy
Insomnia teraz to nie wiem :silly: :silly: :silly: najwyżej bezalkoholowe sobie walniesz :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #209373 przez agnesssa
Hmmm Insomnia, nie wiem co Ci powiedzieć, ja nie piłam alkoholu 2tyg przed @ i do czasu jak już nie przyszła w razie co :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #209374 przez agnesssa
No właśnie, wlanij sobie bezalkoholowe

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #209375 przez mesy
Lacrijka no masakra z tymi dziećmi .... ja mam znajomą co ma synka prawie 4 lata ma i ostatniego grosza włoży żeby mu kupić buty np z adidasa itp bluzy kurtki i resztę garderoby też .... rozumie kilka rzeczy można takich mieć ale bez przesady dziecko i tak przecież nie rozumie że to metka... a co dopiero jak będzie starsze... dopiero będą zgrzytać zębami bo ich stać nie będzie wiadome czy większe dziecko tym droższe ciuszki ... fakt dziecko ma wyglądać ale jest teraz na rynku tyle ciuszków fajnych że nie ma co wymyślać z jakimiś tam markami i wkładaniem ostatniego grosza akurat w tą rzecz a jeszcze dodam że ona ma 26 lat jej mąż 28 i mieszkają dalej z rodzicami ... :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #209381 przez chłopek
mesy mojej siostrze nie na ręke zeby ona w cizy byla, :)
13 lata 7 miesiąc temu #209385 przez mesy
chłopek no teraz rozumie ;) ;) ;) no sorry memory mogła się zabezpieczać :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #209389 przez chłopek
to samo jej poweidzialam, no ale jak narazie to ona tylko gada ze zaszla bo testa nie robiła, no ale jak sie przy pierwszym nie zabezpieczyla to co sie teraz bedzie
13 lata 7 miesiąc temu #209390 przez Insomnia
To sobie przy soczku posiedzę najwyżej :lol: i witaminek sobie dostarczę na zapas :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #209393 przez mesy
chłopek nic nie poradzisz - mogła wcześniej myśleć a nie teraz wymyślać :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #209395 przez chłopek
no ale tak to juz jest ty chcesz i nie mozesz a ktos nie chce i sobie zaraz wpadnie to mnie wkurza
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia