BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #247000 przez Insomnia
A piłyście redds'a żurawinowego??
Pyyyychaaaa :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #247009 przez Lacrijka
Moze być pólwytrawne.. Ja pije nawet połslodkie tzn piłam póki nie wypiłam butelki zamiast lampki i teraz mam traume hahahaha
13 lata 5 miesiąc temu #247010 przez ilona
Dziewczyny nie za dużo tych orzechów do w ciąży tez trzeba zajadać :laugh: i Wam sie przejedzą :laugh:
Ja w ciąży właśnie brazylijskie szamałam, i są o niebo lepsze od włoskich i migdałków tyle tylko że drogie :dry: ale tak kruche, że niebo w gębie
13 lata 5 miesiąc temu #247013 przez monka
Agnesssa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #247018 przez chłopek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

szkoda że ja nie mogę jeść orzechów:( a bardzo je lubię, później mam straszną migrenę
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #247021 przez Insomnia
No jak ja wstanę

Ale zakładam że to normalne :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #247027 przez agnesssa

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu #247031 przez Lacrijka
agnesssa napisał:

Zazdroszcze Ci tej nadzieji :( :( :(
13 lata 5 miesiąc temu #247034 przez mesy
Lacra na etapie wina będę od dziś dopiero hehe szczerze to zapomniałam o tym winie :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #247040 przez emka
agnessa mam tak samo
jak to robicie ze tekst jest niewidoczny dla niezalogowanych?
Ja też chcę gyrosa zrobić bo impreskę andrzejkowa robimy no i mam dylemata, bo ogólnie to jakoś nie przypuszczam by w tym cylku sie udało, bo ominęliśmy te 2 ważne dni i śluzu chyba takiego na owulkę nie miałam.. No ale zawsze jest nadzieja... No i teraz czy powinnam pić alkohol, jak nie wypije to wszyscy zaczną pytać bo raczej nigdy nie odmawiałam... Hmm... chyba będę musiała coś wymyslić...jakieś antybiotyki czy cóś... Jak wy sobie radzicie z takimi sytuacjami? ;)

emilka
@nulka ma całkowitą racje, napisała troszke dosadniej to co ja ci wczoraj chciałam dać do zrozumienia. Szkoda mi ciebie bardzo, ale daj mu poczuć że ty tu rządzisz! :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #247048 przez emka
monka może zrób bete

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #247049 przez monka
Zamierzam dziś posprzątać chatę na błysk, a potem zrobić porządek ze sobą. Trochę żem się ostatnio zapuściła :blush: A popołudniu na imieninkową kawkę, no i winko :lol: do siostry. No i chcę ładnie wyglądać :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #247053 przez monka
Emka już zaczynam delikatnie plamić. Doszłam do wniosku, że jak mam dłuższe cykle, to nie ma sensu robić testu wcześniej, bo niepotrzebnie sobie człowiek humor psuje. Ale za miesiąc pewnie zrobię, żeby ewentualnie zrobić nam prezent pod choinkę :lol:, bo to jakoś w tych dniach wypadnie.
13 lata 5 miesiąc temu #247055 przez Insomnia
Emka jak piszesz to na górze jest taka ikonka z dwoma ludzikami, naciskasz i piszesz pomiędzy nawiasami :blink:

13 lata 5 miesiąc temu #247057 przez monka
Ja to mam tak, że zawsze do dni płodnych piję :lol: a potem już do okresu nie. I zawsze mówię prawdę jak jest, ale tak na dobrą sprawę może lepiej tyle o tym nie myśleć??? Ja przynajmniej nie potrafię, bo zawsze mam nadzieję. Teraz w sobotę byliśmy na weselichu i nie piłam...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia