BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #254392 przez chłopek
inso pisz pisz jak masz wenę, bo ja jak mnie wena dopadła to caly dzien bym pisała pracę, a jak miałam lenia to tak z tydznien nic nie wykleciłam:)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #254395 przez agnesssa
Insomnia pisz, pisz im szybciej napiszesz, tym prędzej będziesz miała z głowy :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek Ksawcio superaśny :kiss: :kiss: :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #254397 przez mesy
chłopek Ksawcio superrr :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #254398 przez chłopek
dziewczyny mam taki problem znaczy sie moja szwagierka, jej córka ma 7 lat i ma zwidy ( w dzien) zawsze mi sie wydawało ze zwidy są w nocy, no np dziecko przezywa to co było przez caly dzien. ostatnio byłam świadkiem jak siostrzenica męża miała te zwidy, przybiegła do kuchni z krzykiem że ma zwidy, szwagierka chciała ja za dłonie chwyić, a ona że nie bo ma duże rece takie wielkie( rano było to samo, dała klapsa młodszej siostrze w tyłek i też jej ręce urosły) ja osobiście uważam że to od czestego ogladania bajek, ale szwagierka twierdzi ze nie ogladaja duzo bajek ( tv włączone cały dzien na kanale z bajkami) dodam że zawsze ma zwidy jak jest ze szwagierka jak pilnuje ich tesciowa nigdy nic takiego nie miało miejsca.
co o tym myślicie?
13 lata 6 miesiąc temu #254400 przez chłopek
fajnie Ksawciow grzywkę obcięłam ? :) troche mi krzywo wyszło
13 lata 6 miesiąc temu #254404 przez Mirella
a to jest pewne że ma te zwidy a nie wygłupia się przy szwagierce? bo to trochę dziwne że tylko przy niej...

która na ochotnika mi zrobi gorącą czekoladę?
13 lata 6 miesiąc temu #254407 przez chłopek
no właśnie nie wiem , szwagierka mói że już ma dość jej histerii
13 lata 6 miesiąc temu #254408 przez Insomnia
a zwidy ma zawsze jak cos zbroi? Bo napisałaś że po tym jak dała klapsa młodszej siostrze... Może tak odwraca uwagę Szwagierki od tego co zbroiła?
tyle chciałam napisac i ide pisać o pacjentach... he he he

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #254410 przez Mirella
cieszę się że nie mam kanału z bajkami, mam jakąś kontrolę co Duśka ogląda bo sama jej wybieram ;) mam jeszcze inną teorię, dziecko się w ten sposób dopomina o uwagę, bajki nie zastąpią mamy
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #254412 przez mesy
Dzieci mają wybujałą wyobraźnię ... może po prostu jest na tyle bystra i wie że szwagierka ma dość jej widzi misi i zrobi jej na złość .... albo jej się to po prostu podoba....
13 lata 6 miesiąc temu #254416 przez chłopek
ja jej powiedziałam zeby lepiej poszłą do jakiegoś psychologa dziecięcego,wydaje mi sie ze jej sie to nie podoba bo ona przy tym płakała i to strasznie prawie histerii dostała
13 lata 6 miesiąc temu #254477 przez Insomnia
Skończyłam pisać na dziś...
A gdzie Was wymiotło wszak to juz poniedziałek :lol: juz po weekendzie
:lol:
Ale lubie tą nową reklamę TP :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #254486 przez @nulka
Lacra trąba jesteś nie z tej ziemi, no ebnąć w sam środek łba to mało!!! :angry:
przecie Ci pisałam że to co wysyłam to dietka wstępna i oczyszczająca i ze jak ją zastosujesz to daj cynka to wyślę na następne tygodnie, A TY się oczyszczasz już 2 tydzień???!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: pewnie Ci te jogurty już uszami i nosem bąble puszczają.
Zaraz Ci wyślę na priva następny tydzień a jak Ci się będzie kończ\ył to daj cynka to powiem co dalej.

:)

Chłopek wydaje mi się że mała kombinuje, to żadne zwidy, to raczej sposób na zwrócenie na siebie uwagi. :)

a ja na Mikołajka jadę sobie jutro do kina :)
13 lata 6 miesiąc temu #254498 przez Lacrijka
Ejjj, no cooooooooo ?? Nie dałas mi reszty to wdupiam to co w pierwszym tygodniu.. Fajnie mi, tak lekuśko :laugh: :laugh: :laugh: Dawaj reszte, dawaj..bom głodna :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #254502 przez @nulka
już Ci wysłałam :)
posiłki możesz zamieniać ale w obrębie jednego dnia
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby