BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #285321 przez mesy
gorla no co ty :laugh: on ma wolne od poniedziałku i już do głowy dostaję bo właśnie też przed chwlą siadł i znajdź mi to znajdź mi tamto :angry: do głowy idzie dostać :angry: :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #285333 przez Insomnia
Mesy od ponidziałku M. w domu i tylko jedno "serduszko"?????????
Gorla jak mój pan i władca wraca to ja w ogóle tu nie wchodzę ha ha ha :lol: :lol:

Agnesssa wiesz że jak zobaczyłam to zdjęcie to myślałam że to światełko pośrodku to dzidzia, a to chyba cień jest dzidziokiem prawda?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #285338 przez gorla
Inso ja tez nie wchodzę :lol: mój skrzeczy że znów na necie, o on biedak sam :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Inso i elekty niewchodzenia są, krzyże!!
13 lata 3 miesiąc temu #285340 przez Insomnia
To efekty aerobiku :lol: jak wracam z pracy to słyszę : O ! moja J. Lo wróciła :lol: :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #285343 przez gorla
Insohehe ja dziś miałam bieg przez przeszkody na mieście :P :P

I zostaje na noc u rodziców :lol: hi hi laba jak nic
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285350 przez Insomnia
Gorla bo do dobrego to się człowiek szybko przyzwyczaja... Jak raz poszłam na zakupy pieszo to myślałam że nie wrócę :lol: :silly: Nie wyobrażam, sobie egzystencji bez auta :blush:

13 lata 3 miesiąc temu #285355 przez mesy
Inso tak jedno :P on mnie tak wykańcza psychicznie że potem nawet to już się krzyżyków stawiać nie chce :P :P :P :P :P :P :P

Ja też bez samochodu to ani rusz :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #285377 przez gorla
No czasy bez auta.. :lol: :lol: ja , mała Oliwia, wózek , zakupy i PKS :side: :side: :side: :side: :side: :side: masakra!!! raz jak wyłaziłam z PKSa sie zaklinowałam w drzwiach, Oliwia z prawej , zakupy z lewej i jeszcze wózek.. kierowca sie smiał, pytał czy pomóc :blush: siara jak nic, wkońcu mi wózek wyniósł, a cały PKS sie gapił na ,mnie z okien jak juz wylazłam :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285383 przez agnesssa
Isomnia ten cień to pęcherzyk ciążwy, to jak nazwałaś światełko to właśnie zarodek :lol: A Wy dziewczyny zamiast pisać o krzyżach to działać powinnyście :silly: :silly: :silly: A ja mam kolędę dzisiaj i siedzę jak na igłach bo nie wiem kiedy ksiądz przyjdzie i nie wiem czy mąż zdąży wrócić z pracy... Nie lubię tak siedzieć i czekać, nawet obiadu nie mogę zrobić bo mam salon z aneksem i założę się, że akurat jakbym się rozgrzebała z obiadem to by ministranty wpadli :angry: I siedzę o głodzie :lol: :lol: :silly: :blink:

A ja z tj mojej wiochy, żeby się do Gdańska dostać to też bez auta ani rusz :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #285390 przez Insomnia
Agnesssa dzięki za objaśnienia :silly: A co do krzyży to gadamy bo co? Sama ze sobą nie postawie co nie :lol: :lol:
Kolęda nas ominęła 3 rok z rzędu bo akurat w pracy byliśmy :lol: Nie ubolewamy z tego powodu :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #285394 przez chłopek
agnessa a u nas kolęda jutro, i też bede czekac bo nie wiadomo o której ksiadz do nas dojdzie
13 lata 3 miesiąc temu #285403 przez mesy
A u mnie kolęda już była tylko że ja ich nie wpuściłam :P :P :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #285412 przez chłopek
moze do mnie nie przyjda bo duzo ludzi mysli ze w tym domu co my mieszkamy nikt nie siedzi
13 lata 3 miesiąc temu #285486 przez Mirella
Boicie się kolędy? No co Wy takie strachliwe? :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #285830 przez gabi28
dziewczyny,uspokójcie mnie..bo zwariuję... nadal @ brak.prowadze kalendarzyk od 2010 roku i tylko raz mialam tak dlugi cykl jak teraz.nie chcę się nakręcać,bo mam wszystkie @ objawy....

zwariuję :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka