BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #295541 przez mesy
Gosiak no 14 cykl.... a od poniedziałku bo przyjdzie franca będzie 15 :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #295547 przez chłopek
GOSIAK CHCIAŁA BYM ALE CHYBA NIE BĘDZIE DOBRZE
13 lata 3 miesiąc temu #295556 przez gosiak
mesy napisał:

Gosiak no 14 cykl.... a od poniedziałku bo przyjdzie franca będzie 15 :dry:

No to też już sporo...i nie wywołuj wilka z lasu :angry:

Chłopku zawsze i do końca trzeba być dobrej myśli :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #295559 przez Mirella
Gosiak no miałam Mesy palnąć ale Ty będziesz pierwsza!!!!!!! Juz Cię nauczyłam co to pogrzebacz to teraz sobie wyobraź że go pod fajerki wkładam i taki rozżażony do białości przykładam Ci do d.... Jakie ograniczyć zaglądanie?????????????????????? Mózg Ci zamroziło czy co??????????????????? Jeżeli chodzi o ścisłość to ja tu dłużej od Ciebie siedzę, chciałam mieć różnicę między dziećmi dwa latka, a tu co? Duśka trzy zaraz skończy. To może ja też mam stąd pójść????????????????

Mesy, w zasadzie to Cię nie palnę bo mi się nie chce to raz, a dwa to sobie przypominam jak MagdaM miała takie różne humorki i schizy przed @ a potem się okazało że jest w ciąży chociaż się zarzekała że to niemożliwe :P Gosiak pamiętasz? Bo ta cała reszta staraczek to chyba później przyszła ;)

Emka, no jesteś kolejnym przykładem że zafasolkowuje się w "straconym" cyklu :lol: betka jest, buziale łapaj, synkowo mi wyglądasz to synka obstawiam, zaciskam kciuki i czekamy nie bojamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Chlopek trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie, będzie dobrze, musi być

Gorla, prawda jest taka że czy się poroni czy nie to i tak całą ciążę ma się stracha i potem też, masz Oliwkę to już powinnaś to wiedzieć :P
13 lata 3 miesiąc temu #295560 przez mesy
gosiak no nie nie dość że mam już urojenia to jeszcze mam se wkręcać że @ nie przyjdzie ? :laugh: za wiele jak na mnie haha :lol: :lol: wiem że przylezie :angry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295562 przez emka
mesy :kiss: Na pewno jest ci cięzko... kurde ja kilka cykli i już miałam dość, najgorsze jest to ze ten sex już tak fajnie nie smakuje... Kiedys polecałam Wam taką książke "Emma pragnie dziecka" jak masz czas poczytaj sobie jest genialna, prześmieszna :laugh: Moje wszystkie kumpelki ją czytały, a potem po kolei w ciążę pozachodziły, ale to nie jest poradnik :)

Gosiak Nie ograniczaj pliss.. :blush:

Chłopek :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella dzieki :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 miesiąc temu #295564 przez mesy
Gosiak dzięki :lol: uratowałaś mi skórę haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emka
ja czas mam ale ja tam książek nie lubię czytać ale może się skuszę ;) ;) ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu #295566 przez emka
mesy przeczytasz jedną cześć to bedziesz chciała szybko drugą... gwarantuję :)n A druga to juz ostatnia niestety :) :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #295568 przez mesy
emkaa gdzie ja mogę kupić tą książkę ? w empiku ? czy raczej muszę dybać do biblioteki ?
13 lata 3 miesiąc temu #295594 przez gosiak
Mirella jak pisałam tego posta miałam napisać w nawiasie (Mirella palnuj ile wlezie) :blush: a zapomniałam :P No masz racje, chyba rzadna z nas tu nie siedzi tak długo jak Ty, ale Ty przynajmniej wysiadujesz i masz słodką Dusię przy sobie, a ja ino czarnego kota :dry: powinnam być starą panną :dry:

No nic idę coś porobić :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295595 przez Mirella
Mesy no chyba Cię jednak palnę............. Boshhhhhhhhh, jak można książek nie czytać?????????????? dla mnie nie ma życia bez biblioteki, na szczęście mają opcję netową, zamawiam książki a mąż mi odbiera :lol: Dopóki Duśka się nie urodziła jedna książka wystarczała mi na dwa dni, teraz niestety z czasem gorzej ;) ale i tak czytam jak tylko mogę

Gosiak, nie no, tu sporo było dziewczyn co długo czekały na fasolkę, bewipo chociażby, też sporo w kolejce przepuściła. A Angellika? Ona jest chyba z najstarszej ekipy, nawet przerwę sobie zafundowała sporą, ale wróciła, i zobacz jaki Nikoś śliczny. Czasem się dłużej czeka i tyle.
A co do starej panny..... Panną już nie jesteś boś mężatką, a starą jeszcze długo nie będziesz. Bo inaczej ja bym się musiała serio wypisać ze staranek, a jakoś nie mam zamiaru. A wiesz ile ja mam lat???
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295596 przez emka
kurcze przejrzałam kilka sklepów internetowych w tym empik i nie mają jej... Ja miałam z biblioteki....hmm dziwne...

O chyba znalazłam :)
www.granice.pl/ksiazka,emma-pragnie-dziecka,169401#Kupteraz

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295601 przez gosiak
a na allegro też jej nie ma?

Mirella no na pewno po 30 o ile pamiętam a na bank to nie powiem, bo nie wiem, na zdjęciu na 32-33 lata mi wyglądałaś :S

wiem Bewipo to coś 2 lata się starała, a Angelika to faktycznie jeszcze ją czytałam jak był ten stary wątek ze "starymi" staraczkami co Grazia założyła...no ale ja tez już mam starz 20 cykl niedługo :dry: mężowi do rękawa prawie co wieczór smarkam :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295603 przez mesy
Mirella no nigdy nie lubiałam :P jedyna książka jaką przeczytałam cała w życiu to na jagody haha :lol: :lol: :lol: zawsze ściemniałam :P bo o sie brałam do czytania to mi inne myśli po głowie chodziły :P :P

emka no ni w takim razie będę musiała się pogodzić z biblioteką :P

Gosiak
a ja mam psa haha
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295661 przez Lacrijka
Palnąc Gosiaka !! Palnąc Gosiaka !! Palnac Gosiaka !! Za sadzenie pierdolamento !!!!

Emka - ja poczekam z gratkami..Przepraszam..
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka