BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #41102 przez Asieńka
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było u Was ale staram się czytać regularnie wszystkie wieści! U mnie @ powinna być 3 dni temu i jeszcze jej nie ma :) Ale nie nastawiam się za bardzo bo stare forumowiczki wiedzą jakie miałam przeboje z @!

Ale wrzuciłam odpowiednio na luz i jutro zrobie test.
Jak nie wyjdzie tym razem to teraz ten cykl zaczynam z CLO i mam nadzieje że to przyniesie upragniony prezent pod choinkę :)

3mam kciuki za wszystkie starające się i śle KUPĘ :) buziaków
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #41104 przez sylka
3mam kciuki żeby się udało :)
14 lata 5 miesiąc temu #41265 przez nikusia1988
Cześć dziewczynki :) Baaaaaardzo przepraszam że się nie odzywalam ale w sobotę z samego rana pojechałam do moich dziadków pomagać w przygotowaniu do imprezki bo mieli w niedzielę rocznicę 50-lecia ślubu :D i dopiero dzisiaj wróciłam więc dlatego też nie miałam tam czasu robić testów :) ale jutro rano zrobię napewno bo dalej nie mam okresu... chyba że dalej będzie 1 kreseczka to wtedy nie będę wiedziała jak to rozumieć bo dzisiaj jest 41 dzień i dalej nie ma więc pokaże się tak jak kiedyś w 44 dniu albo może to wczesna ciąża i jeszcze nie pokaże 2 kreseczek... nie wiem... ale jutro rano napiszę jak zrobię teścik :)
14 lata 5 miesiąc temu #41271 przez bewipo
Czekamy nikusia :) Zawsze możesz zrobić betę z krwi, szybciej pokaże niż taki domowy test. Trzymam kciuki :)
14 lata 5 miesiąc temu #41272 przez nikusia1988
oj gdybym ja co miesiąc robiła badania to bym chyba zbankrutowała :) więc pozostanę przy testach :D
14 lata 5 miesiąc temu #41275 przez MagdaM
Asieńka obys tak musiala "uzyc" CLO jak ja :)
Nikusia trzymam mocno!! :)

A mnie boli brzuch jak na @ i oczywiscie swiruje... Pozatym dopadla mnie wkonu okropna ciazowa przypadlosc bleeee :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #41371 przez Agusia83
Czesc dziewczyny, mam pytanko, czy mialyscie na poczatku ciazy, taki poranny goszki posmak w ustach? Dzieki za odpowiedzi!
14 lata 5 miesiąc temu #41372 przez MagdaM
Gorzki?? Hmm nie. Ostatnio mam czasem jak krew odczucie no i zaczelo mnie suszyc :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #41375 przez Agusia83
Czesc Magda, fajnie, ze jestes juz tak wczesnie:) ja od kilku dni mam zgage, przewaznie wieczorem, do tego ciagle mi sie odbija, straaaaasznie bola mnie piersi, tak, ze nie moge spac na brzuchu, no i od wczoraj mam gorzkawy posmak, rano jak sie budze....do okresu jeszcze 10 dni, tak wiec czekam na rozwoj wypadkow.....
14 lata 5 miesiąc temu #41376 przez MagdaM
Hej :)
Wstalam bo mi zimno ale oczy sie same zamykaja :laugh:
Z tego co napisalas to moge powiedziec skad ja to znam :laugh:
Tyle tylko ze Ty masz 10 dni do okresu a to chyba za wczesnie na objawy...
Ja pierwsze zaczelam miec od ok 5 tygodnia, no sennosc od 4tc a wczesniej tylko wkrecanie i niestety ono potrafi czlowieka stlamsic...
Takze na spokojnie, trzymam kciuki mocno oby to bylo TO :) :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #41377 przez Agusia83
Pewnie masz racje, sama sie w tym wszystkim nakrecam....bardzo chce dzidziusia i psychika czasem plata figle...no, ale czekam do nastepnego piatku. Pewnie dostane okres.....ale nadzieje trzeba miec:)....jeszcze raz, dzieki za tak szybka odpowiedz!
14 lata 5 miesiąc temu #41378 przez nikusia1988
No i nie wiem... 1 kreska :-( A okresu jak nie było tak nie ma :)
14 lata 5 miesiąc temu #41379 przez MagdaM
Rozumiem Cie doskonale!! I powiem Ci to co mnie powtarzala Mirella :laugh: Wyyyyluzuj :laugh:
Ja tez czekalam z miesiaca na miesiac, z miesiaca na miesiac mialam objawy ktore jak sie okazalo sama sobie wkrecalam, robilam testy co miesiac 2!! Raz nawet bete i nic kicha.
Az wkoncu powiedzialam, ze luz, bo teraz nie mozemy zajsc, z mezem sie posprzeczalismy, ja nic nie wkrecalam. Odrzucilo mnie od slodkiego zrobilam z glupia test i... sie poryczalam :laugh: :laugh:
Trzymam mocno!! Warto wyluzowac ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #41380 przez MagdaM
nikusia a zawsze mialas regularny okres?? hmmm nie masz stresu?? Nie schudlas, nie przytylas, nie wrocilas z podrozy, nie chorujesz??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #41381 przez Agusia83
Ja tez sie na pewno porycze.... :)
...nikusia a ile spoznia Ci sie okres? Masz 45 dzien cyklu? Hmmm...jesli test wyszedl tak brzydko, to moze lepiej pojdz do lekarza, pewnie przepisze cos na przyspieszenie okresu....Wiem, ze to co pisze, nie jest ciekawa opcja, ale moze po tym ureguluje Ci sie okres i dzieki temu bedziesz miala wieksze szanse na trafienie w dni plodne:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia