BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #313245 przez gorla
Mirellaja już nie mam problemu ze stanikami ;) na te orzeszki to byle gdzie dostane, ale w ciąży to był problem i dokładnie takie nosiłam jak ten biały, tyle, że nie był do karmienia, po porodzie zakupiłam dopiero

Setny raz oglądałam "Testosteron" :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #313259 przez ViFi

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 2 miesiąc temu #313285 przez agnesssa
Mirella szczyt seksapilu nie jest, ale ten co teraz noszę jest jeszcze gorszy więc nie jest źle :silly: Musze popatrzeć, czy mają gdzieś sklep w mojej okolicy, bo na oko nie kupię, ale dziękuję za podpowiedz :kiss: :kiss:

Gorla jak też jak już włączyłam przez przypadek to musiałam obejrzeć do koca :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #313307 przez gorla
Hejka :)

Chyba @ dostane za 3-4 dni , bo boli podbrzusze od wczoraj i smiesznie i bulgocze koło kości ogonowej :lol: buhahaha. tempka spadła o 0,1 st. :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #313312 przez mesy
gorla majówce też tak bulgotało :P :P :P i @ jej nie przyszedł :lol: :lol: :lol:

Kurde a ja chora jestem od wczoraj mnie tak męczy że już nie wiem gdzie nos wsadzić :(
13 lata 2 miesiąc temu #313320 przez gorla
mesy ;) pamiętam , ale sie nienastawiam.Cycki mnie nie bolą. Czekam na @ , tak w piatek powinniem być. Moja Oliwia tez znów!!!! ma katar i pokasłuje :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: wymiękam no
13 lata 2 miesiąc temu #313328 przez mesy
gorla masz po prostu smarkaty typ dziecka :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to chora byłam chyba z rok temu ...
ciebie cyc nie boli a mnie bolą :angry: coś mi się wydaje że ten cykl będę miała mega krótki jak nigdy :angry:
13 lata 2 miesiąc temu #313331 przez gorla
mesy jak bedzie jak mówisz to jednak bedziesz musiała sie wspomóc ;)
13 lata 2 miesiąc temu #313332 przez mesy
gorla poczekam jeszcze jeden cykl :P :P :P
zawsze na początku roku mam takie porypane .. więc wolę poczekać niż się szprycować takimi tabsami :P ale chyba pierwszy raz mi się zdarzyła tak szybko owu ...
13 lata 2 miesiąc temu #313439 przez Majowka
Jeny Gorla :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Jeszcze wczoraj mialam feeling co do Ciebie :laugh: Mimo ze trzymam za kazda!
Przeciez to bulgotanie kolo kosci ogonowej to nie jest normalne! :laugh: Ale nie wkrecajmy sie! Czekamy :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #313440 przez Marta M
Martusia moja imienniczka jest juz z nami :) Suuuper :) Piekna jest, a tu moja Majcia:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #313441 przez gorla
Majówko raczej nie jest normalne chyba że mam brzuch i jelita w tyłku ;) a wczoraj miałam tak wzdete podbrzusze, myślałam że pęknę :ohmy:

Martuś cudna fota, Oliwka tez ma taka, a jak Majusi idzie siuśkanie?? :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #313447 przez mesy
Marta Majka superaśna :lol: :lol: ale ma słodką minkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

gorla w twoim przypadku wszystko jest możliwe haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #313463 przez gorla
mesy raczej wszystko jest gdzie trza ;) co jedynie przez moja chudość nie muszę zastawiac sie co boli bo widac co spuchniete.. jak szukałam pracy brat proponował żebym zatrudniła się na uniwerku medycznym jako egzemplarz pokazowy :angry: :angry:

Coraz bardziej sądze ze te napady dusznosci i kołotanie to przez nerwice.. wczoraj się wygłupiałam z małzem i zamkneła sie w sypialni i nie mogłam otworzyć :ohmy: :ohmy: zaczeło mnie dusic jak pomyslałam ze jestem uwieziona :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: od kiedy mam astme to mam takie napady leku :angry:
13 lata 2 miesiąc temu #313466 przez mesy
gorla współczuję ci tych duszności :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: się tyle nie nerwuj :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia