- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361155 przez Sasetka_88
Nie, nie badał się pod tym względem... Twierdzi,że seks nie jest najważniejszy i,że nie zawsze ma ochotę:/ no to przepraszam bardzo,ale ja nie jestem wiatropylna:/ Ze 2 razy na miesiac jest i to jak nie jest zmęczony po trasie .. Już myślałam,żeby mu jakieś tablety na ochotę kupic,ale czy są takie to nie wiem ..

Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #361159 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Nie no Mirelka wiem o co Ci chodzi, i się zgadzam z Tobą że ja to powinnam wiedziec wcześniej i nie czekać na nie wiadomo co. Ale wiesz o co mi chodzi że wrzuciłam na luz i jakoś tak nie czuje się że to może być to i jakoś takoś się nie martwie i wogóle jest ok, tylko tyle że nie skapłam się że brak @ jest 
I oczywiście zrobie betkę, ale jeszcze poczekam te pare dni, co by znowu taki wynik nie jasny jak ostatnio nie wyszedł. No chyba że on faktycznie pozytyw był (może pamiętacie zdjęcie mojego teściora) a ta @ to faktycznie była spowodowana ciążą i torbielem...
Ja to książkowa nie jestem i wiem że u mnie wszystko może się zdarzyć. Ale poczekajmy jeszcze parę dni.
No ale Vifi to musi robić betkę bo to opcji ja żadnej innej nie widze jak bocian cichaczem w nocy przyniósł
:D
Sasetka może pamiętasz jak ja miesiąc temu jeszcze na mojego emka narzekałam że on od kilku lat tak ma?? to sobie wyobraź że w tym miesiącu to istny ogier był
:D I nawet były dni kiedy udawałam że spie bo miałam już dość, albo modliłam się żeby już skończył bo nie mam sił
:D

I oczywiście zrobie betkę, ale jeszcze poczekam te pare dni, co by znowu taki wynik nie jasny jak ostatnio nie wyszedł. No chyba że on faktycznie pozytyw był (może pamiętacie zdjęcie mojego teściora) a ta @ to faktycznie była spowodowana ciążą i torbielem...
Ja to książkowa nie jestem i wiem że u mnie wszystko może się zdarzyć. Ale poczekajmy jeszcze parę dni.
No ale Vifi to musi robić betkę bo to opcji ja żadnej innej nie widze jak bocian cichaczem w nocy przyniósł

Sasetka może pamiętasz jak ja miesiąc temu jeszcze na mojego emka narzekałam że on od kilku lat tak ma?? to sobie wyobraź że w tym miesiącu to istny ogier był

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361161 przez Sasetka_88
iwonta_kg: Jane, a skąd ja ją wezmę?
JustynaZuzanna: Tak, pamiętam.. Ale u mojego się tego nie da zmienic :/ on tak ma i koniec .. Ja nie wiem jak się uda zaciążyć, jka on mało co ma ochotę .. :/ wkurza mnie to bardzo ..

JustynaZuzanna: Tak, pamiętam.. Ale u mojego się tego nie da zmienic :/ on tak ma i koniec .. Ja nie wiem jak się uda zaciążyć, jka on mało co ma ochotę .. :/ wkurza mnie to bardzo ..
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 11 miesiąc temu #361166 przez mesy
Sasetka po pierwsze bez takiego parcia ....
wcale się twojemu też nie dziwię że nie ma ochoty bo się załamał wynikami ...
Musisz odczekać swoje a an pewno przyjdzie mu ochota tylko go tak nie ciśnij bo np jak ty byś się czuła .. bardzo dziecka pragniecie a tu coś z twojej strony jest nie tak ? też byś w pewnym momencie powiedziała że masz dość ... czas czas i jeszcze raz czas na siłę i hop siup niestety nie zrobicie
wcale się twojemu też nie dziwię że nie ma ochoty bo się załamał wynikami ...
Musisz odczekać swoje a an pewno przyjdzie mu ochota tylko go tak nie ciśnij bo np jak ty byś się czuła .. bardzo dziecka pragniecie a tu coś z twojej strony jest nie tak ? też byś w pewnym momencie powiedziała że masz dość ... czas czas i jeszcze raz czas na siłę i hop siup niestety nie zrobicie
- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361167 przez Sasetka_88
sisina: Na busach na międzynarodówce ..
- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361170 przez Sasetka_88
mesy: Ale on od samego początku nie miał ochoty na seks .. I gdyby nie moja inicjatywa to do tej pory by nic nie było :/
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361175 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka!
Powiem Wam, że już czas na jakieś dobre wieści... no laski dawno tu dwóch kresek nie było!!!
Wifi Zaciskam z całych sił byś miała taki cudny prezent!
Justynka Za ciebie też!
I za Was wszystkie, za naszą czarownicę też
Sasetka Nie przejmuj sie gadaniem... w nerwach sie różne rzeczy gada... CIekawe ile wytrzyma, jak znam ten gatunek to nie za długo
Powiem Wam, że już czas na jakieś dobre wieści... no laski dawno tu dwóch kresek nie było!!!
Wifi Zaciskam z całych sił byś miała taki cudny prezent!
Justynka Za ciebie też!
I za Was wszystkie, za naszą czarownicę też

Sasetka Nie przejmuj sie gadaniem... w nerwach sie różne rzeczy gada... CIekawe ile wytrzyma, jak znam ten gatunek to nie za długo

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361176 przez Sasetka_88
sisina: To co on robi, że ma ochote? Mi ręce już opadają
ja mam ochote codziennie, a on nic
:/

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #361179 przez Mirella
Sasetka no to widziały gały co brały że tak powiem
Myślałaś że z czasem będzie coraz więcej chciał? To jakoś odwrotnie działa z tego co wiem. Zamiast pigułki gwałtu kupować (tak swoją drogą one nie powodują ochoty tylko wymazują pamięć) lepiej pogrzeb w necie jakby tu dietę urozmaicić o jakieś naturalne afrodyzjaki. Albo pokaż mu że Tobie też nie zależy i masz to gdzieś, to czasem działa.
Emka, u mnie to właśnie się @ skończyla, a poza ty ja to się czasem zastanawiam czy dobrze robię...

Emka, u mnie to właśnie się @ skończyla, a poza ty ja to się czasem zastanawiam czy dobrze robię...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- Sasetka_88
-
- Gość
-
12 lata 11 miesiąc temu #361180 przez Sasetka_88
No codziennie:D ja jestem niewyżyta i mnie to denerwuje,że mój jak leży już w łóżku i nic nie zaczyna to mnie chce trafić
to jest chyba obowiązek małżeński .. Dałam mu ultimatum,albo będzie częściej albo przestanę mu gotować .. I dotrzymam słowa, jest uparta ..