BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 4 miesiąc temu #45089 przez gosiak
No ja sobie tak tłumacze że to po prostu przez opóźnienie i chyba wolę tak myśleć tylko czuję że jestem egoistką bo ta myśl a jeśli jednak? i to takie głupie uczucie, w internecie nie chce czytać na ten temat bo się tylko będę domyślać pogrążać i zamatrwiać...a to tylko gorzej na mnie wpłynie...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 4 miesiąc temu #45104 przez Nati
Gosiu na pewno wszystko się wyjaśni, ja myślę, że nie będzie tak źle :* główka do góry :*
Fajnie, że tutaj przyszłam :) mam nadzieję, że w końcu nam się uda zafasolkować :):*

Never judge the book by its cover...
14 lata 4 miesiąc temu #45105 przez gosiak
Nati super że tu przyszłaś:) Na pewno Nam się w końcu uda a jak będziemy się razem wspierać i na wzajem kibicować to już na pewno ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #45106 przez Asik
Nati :D :D :D :D :D :D :D
noo super że jesteś :)jeszcze troche naszych staraczek trzeba tutaj zaprosić :D

To forum działa cuda :) a Mirella jest niezastąpiona :D
:D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 4 miesiąc temu #45110 przez Mirella
śliczna i zabójcza to prawda :D uuuwielbiam ją :lol:

Madziu, fajnie że zajrzałaś do nas :)

Asik, no normalnie jak wystawisz córkę w konkursie miss polonia albo gdzieś, to jak nigdy tego nie robię tak wyślę smsa :) Ty odważna jesteś że z domu wypuściłaś, no no...

Nati, witaj i rozgość się, fajnie że dołączyłaś :)

Gosia, nie zamartwiaj się tak strasznie, z tego co pamiętam to i przy zwykłym okresie mogą się skrzepy pojawiać, kurde jak bym tak miała myślec że co drugi miesiąc byłam w ciąży, brrrrr I co tu ma egoizm do rzeczy? Idź do gina, pogadaj, niech Cię zbada, ale nie licz na jakiś cud z jego strony, pewnie Ci powie że mogło tak być ale nie musiało, i że statystycznie to się dość często zdarza niestety.
A teraz nosek do góry i optymistycznie w przyszłość :D

Wiecie że już długo siedzę na forum, prawda? I powiem Wam, że chociaż z jednej strony jest naprawdę super, to czasem myślę ze dobrze że nie było forum jak ja byłam w ciązy, że nie wiedziałam o większości zagrożen, tylko sobie żyłam w błogiej nieświadomości, w większości przypadków naiwnie myśląc że widocznie tak musi być.... teraz wiem ile zagrożen i niebezpieczeństw czyha na kobietę w ciąży, na ile rzeczy trzeba zwrócić uwagę, i powiem Wam, że za drugim razem taka spokojna nie bedę, o nie... niestety ;(
Jako dowód skrajnej głupoty mogę się przyznać, że był taki dzień że Klaudia się wcale nie ruszała, nic a nic, przez wieeeeleeee godzin.... Właściwie od rana do późnego wieczora, i jakoś mi do głowy nie przyszło że powinnam natychmiast do szpitala jechać.... za to jak się wieczorem rozkopała... :D

No tylko nie myślcie sobie że ciąża to czas zamartwiania się, nic z tych rzeczy, to jest tak naprawdę najpiękniejszy czas kiedy mozna cieszyć się dzieckiem, być z nim w niesamowicie bliskim kontakcie, a nie idą za tym żadne obowiązki, czysta niczym niezmącona radość :D takich ciąż Wam życzę :lol:
14 lata 4 miesiąc temu #45119 przez gosiak
Mirella masz rację skrzepy się zdarzają przy zwykłym okresie, ale wiesz odkąd się staramy to tak pierwszy raz takie skrzepy miałam no i wiesz pierwsza myśl...wiadomo, a potem jeszcze post WiFi przeczytałam i dla tego do Was napisałam o moich obawach i rzeczywiście czasem człowiek się w tym necie naczyta a potem różne myśli przychodzą :huh:

a co do Twojej obecności na forum to po ilości wpisów widać ze dość długo siedzisz:) i się cieszę że nadal tu jesteś i dajesz cenne rady wszystkim staraczkom, które zawsze mają tysiące pytań, różne obawy i liczą na wsparcie i dobre słowo...tak więc internet ma i zalety i wady. :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #45122 przez Nati
Dziękuję za miłe przyjęcie :) domyślam się, że ciąża to wspaniałe uczucie, ahhh ja też już bym chciała :)

Asik Twoja córa ma 19 lat? hehe zaledwie 3 lata ode mnie młodsza ;) teraz jestem na 1szym roku studiów mgr ;)

Gosia jeśli się martwisz bardzo to idź do lekarza i pogadaj z nim. Ja swoją drogą mam wizytę kontrolną w styczniu, mam zamiar poradzić się jeśli chodzi o starania o dzidziusia :)

Mirella Twoja córcia wygląda jak aniołek i diabełek w jednym :D śliczności :) swoją drogą przez ostatnie 2 lata opiekowałam się chłopcem Szymkiem (zaczęłam jak miał 3 latka a skończyłam jak miał 5 - podczas 2 lat studiów licencjackich, bo po 1szym roku dziennych przenieśli nas na zaoczne. A studiuję pedagogikę - licencjat - wczesnoszkolna edukacja zintegrowana z pedagogiką przedszkolną i logopedią - specjalność nauczycielska, a teraz na mgr pedagogika szkolna z terapią pedagogiczną ;) )

Never judge the book by its cover...
14 lata 4 miesiąc temu #45126 przez gosiak
No Nati pójdę bo i tak miałam się zapisać i właśnie się troszkę przebadać i tez kilka pytań zadać odnośnie przygotowań do ciąży czekam tylko aż @ sobie na dobre pójdzie i się zapisuję. No właśnie my się na razie możemy domyślać że ciąża to wspaniałe uczucie ehhh...ja to tak się doczekać nie mogę ze kiedyś nawet sobie poduszkę pod sweter wsadziłam żeby zobaczyć jak będę wyglądać tylko proszę nie nabijajcie się ze mnie, ale niestety odbija mi czasami:) :lol: :lol: hahaah mój mąż miał bynajmniej ze mnie ubaw, a tak poważnie to ciąża to naprawde musi być czymś cudownym ta bliskość z dzidziusiem, bicie jego serduszka, kopniaczki i ogólnie... ach trzeba to przeżyć żeby poczuć na razie to się domyślać tylko mogę.. :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #45129 przez Mirella
Bo ona ma urodę po tatusiu i mojego diabła w oczach :) a na forum siedzę praktycznie od początku, nie uwierzycie, ale były takie czasy, że dziennie pojawiały się dwa - trzy nowe wpisy :)
Internet ma generalnie więcej zalet, inaczej bym go dawno z domu wykopala :)
Wiecie niby człowiek wie o wszystkich zagrożeniach, przyjajmniej głównych, ale to co innego wiedzieć teoretycznie, a co innego przeczytać ze coś spotkało którąś z naszych dziewczyn.
Gosia, no przy staraniach o dzidzię to się ma różne dziwne myśli i różne objawy dziwnie interpretuje, przyzwyczajaj się :) Bo to znaczy ze mieścisz się w normie, a normą jest że się udaje :lol:

dziewczyny przyznajcie, już macie tego tekstu dosyć, prawda?
14 lata 4 miesiąc temu #45131 przez MagdaM
Mirella tak z ciekawosci podczytuje czasami...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #45132 przez Asik
Nati napisała:

Asik Twoja córa ma 19 lat? hehe zaledwie 3 lata ode mnie młodsza ;) teraz jestem na 1szym roku studiów mgr ;)

no w lutym dokładnie bedie miała 19 :) jak na razie to jeszcze 18 :D

aaa no i apel wystosowałam żeby inne laseczki sie tutaj przeniosły :D

14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #45135 przez Asik
MagdaM :kiss:

14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #45136 przez Marta M
Dzieki Asik, Gosiak za namowy co do przeniesienia na to forum!! Czeka mnie duzo czytania, bo strasznie duzo nowych osob...dobrze ze juz kilka znam :D
Witam wszystkie starajace :)
14 lata 4 miesiąc temu #45137 przez MagdaM
Asik :kiss: patrze na Twoj suwaczek i rycze...
Kiedys moze bedzie lepiej....
Narazie Wam nie smece, le trzymam mocno kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 4 miesiąc temu #45138 przez Asik
Nooo Marta :) suuper że dołączyłaś :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama