BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 4 miesiąc temu #44977 przez happymamma
Widziałam, że Mirella tak ładnie grudniowym mamusiom płeć fasolek przepowiedziala-a co obstawiasz u nas-sierpniówek? ;) a tak poważnie najważniejsze żeby zdrowo się rozwijały i rosły :)
Temat został zablokowany.
14 lata 4 miesiąc temu #44992 przez ViFi
Bardzo się cieszę Sylwik :) teraz dbaj o siebie na maxa

Angela82 choć Cię nie znam wróć-z nami kobietami jest raźniej.

Dziś myślałam że się przekręcę takie bóle skrzepy jakby to było poronienie mąż juz nie wiedział jak mi pomóc leżałam z pięściami w brzuchu...

Mirella dziękuję znalazłem Poli na 28dni.pl pomoże mi odczytać mój wykres. :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 4 miesiąc temu #44995 przez Mirella
Gosia, wiesz, rzadko się zdarza żeby jakaś staraczka do nas przyszła i od razu zafasolkowała, właściwie jedyna PM zrobiła to ekspresowo, ale daję Ci słowo że to długo nie trwa, parę cykli i też się przeniesiesz na jakieś mamusie :D

Sylwik a gdzie zdjęcie testu? my lubimy :D no dobra, możesz nie dziękować, my i tak się cieszymy z Twojej fasolki :lol: :kiss:

happymama, no niestety, nie pomogę, ja tylko staraczkom umiem "przepowiedzieć" a i to nie wszystkim....
Masz rację, zdrowe przede wszystkim, reszta to pikuś, albo jak kto woli Pan Pikuś :D
tak po cichutku Ci powiem, że chłopczyka bym u Ciebie obstawiała, ale to nieoficjalnie mówię, oficjalnie się wyprę :P

vifi, no pewnie że Poli pomoże, Poli jest super :D Ale to nie moja zasługa ;)

Dziewczyny, wszystkim Wam dziękuję za miłe słowa pod adresem mojej buszmenki :)
I przy okazji słówko do Asik i Angelliki, nie możecie się swoimi pochwalić? Wiem że spore i mogą meć coś przeciw, ale może da się coś zrobić?
Jak zapomniałam o jakiejś mamie co się o drugie stara, to też niech się pierwszym pochwali :) No Dariankę pamiętam, ale ona chyba w styczniu porządnie do nas zawita znowu.
14 lata 4 miesiąc temu #44997 przez ViFi
Mirella mówisz że szaraczkom przepowiadasz ami kiedy?? :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 4 miesiąc temu #44998 przez Mirella
no ale zafasolkowanym staraczkom.....
14 lata 4 miesiąc temu #44999 przez delfinek83
Jupi :lol:

no to zaczynamy z czystym kontem, zapominamy o niepowodzeniach i do boju staraczki!
Teraz to już może być tylko lepiej :silly:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 4 miesiąc temu #45000 przez Nati
Witam wszystkie staraczki, gratulacje dla tych, którym się udało. Nie znam Angel, ale jestem za tym aby wróciła :) razem raźniej :)

Never judge the book by its cover...
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #45007 przez Asik
heh Mirella znalazłam jedno zdjęcie mojej córci sprzed roku jak bedzie miała jakieś nowsze to je też Wam pokażę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
14 lata 4 miesiąc temu #45016 przez MagdaM
Hej
Mirella sliczna cora!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 4 miesiąc temu #45020 przez bombel779
Mirella Klaudia jest zabójcza! :) Śliczna dziewczynka!! :)

Sylwik serdeczne gratulacje !!! ;) Niezły prezent sobie sprawiłaś na święta :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 4 miesiąc temu #45072 przez gosiak
No Asik córa to podobna do Ciebie równie ładna:) a tak się przestaraszyłam dziewczyny WIFI pisze że miała skrzepy i mówi że to może byc poronienie ...kurde ja też na drugi dzien @ strasznie skrzepy miałam aż się boję że też może.. :( i straszne bóle miałam...a dwa dni mi się ten okres spóźniał.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #45075 przez Asik
Gosia dzieki :D
No skrzepy w trakcie @ to nigdy nic dobrego.ale nie zawsze poronienie.nie smutaj sie kochana :kiss:

14 lata 4 miesiąc temu #45084 przez gosiak
Asiu zamierzam się na dniach zapisać do gina myślisz że on może jeszcze stwierdzić że byłam w ciąży i mogłam poronić przez to że te skrzepy miałam? bo to będzie już po okresie ta wizyta więc czy po takim czasie jeszcze może stwierdzić coś takiego? kurde odganiam te myśli od siebie że jednak może to być to ale nawet sobie tak pomyślałam jak te skrzepy zobaczyłam ze coś nie tak i strasznie to wyglądało jakby kawałki mięsa sorki dziewczyny że takie coś piszę ale...sama nie wiem już co myśleć. :( wizyta u gina chyba jest nieunikniona a może lepiej nie wiedzieć bo chyba bym się załamała na miejscu jak by coś takiego stwierdził... :( :( ale chyba lepiej wiedzieć tym bardziej że się staram o dzidzie a jakby rzeczywiście wyszło że poroniłam to starania chyba na jakiś czas trzeba odłożyć...nie wiem co robić...jak myślicie? wiem że takie pytania to do ginekologa, ale tak wstępnie możecie mi napisać co o tym myślicie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 4 miesiąc temu #45086 przez MagdaM
gosiak ja nie w temacie, ale gin powie Ci co i jak. Niestety skrzepy, tkanki sa przy poronieniu i to duzo gorsze niz przy @ i bol wiekszy, ale to zalezy od wielkosci ciazy... :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 4 miesiąc temu #45088 przez Asik
kurcze Gosia ztego co wiem to jakbys w ciazy była to wzrasta hormon hcg i podobno nawet jak jest poronienie to on suię jescze jakis czas utrzymuje.gin nie da Ci odpowiedzi czy byłaś czy nie bo jesli nawet to za wczesnie na jakiekolwiek zmiany w macicy.mozliwe że to była ciaża biochemiczna.nie stresuj sie i nie zamartwiaj na zapas,widzisz w internecie mozna znależć dużo ciekawych info ale czasami nie warto patrzeć.przeciez jakbys nie przeczytała to poprostu pomyslałabys że to taka mocniejsza i bardziej boląca @ a skrzepy bo się poprostu opózniła.i tak mysla wszystkie kobiety które tego doświadczyły.
co do przeciwskazań w zajście to wydaje mi sie że nie ma zadnych.zreszta gin Ci doskonale wszystko wyjasni :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka