BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #43415 przez angellika1
dziewczynyyyy gdzie wy jesteście??????????????
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #43416 przez MagdaM
Angelika moze dlatego blada, ze jest jeszcze hormon ledwo wyczuwalny dla testu.
Zreszta niby na drugi dzien powinna byc ciemniejsza, a ja na drugi dzien rano mialam bledsza niz w pierwszym :)
Przeciez widzialas moj test :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #43419 przez sylka
Angelika powtórz koniecznie rano test :) Ja robiłam 1 po południu i także miałam bardzo bladą 2 kreseczkę a nastepnego dnia z samego rana zrobiłam i była już wyrażniejsza. Był to przełom 4/5 tydz. Trzymam kciuki :D :D
14 lata 5 miesiąc temu #43420 przez bombel779
Angelika :D :D :D również po cichutku gratuluję!! ;) :D Niech jutrzejsza krecha będzie gruba i barwna! :) :P Niech rozwieje wszelkie wątpliwości!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 5 miesiąc temu #43421 przez angellika1
MagdaM Twój test był wyraźniejszy niż ten mój,
Sylka według @ to byłby początek 4 tygodnia
ma może ja już fiksuje ale jak nic widze 2 kreske tylko bardzo jasną, nie wytrzymam do jutra za godzine jadę do apteki i kupuie kilka różnych testów zobaczymy co pokażą,
14 lata 5 miesiąc temu #43423 przez Mirella
ha ha ha
jasne, z dziesięć kup
i piwo, bo nie wiem czym będziesz je robiła :P

Angellika no miałaś na mikołajki robić przecież, na mikołajki to już będą dwie porządne krechy, a teraz to widać co widać.

No widać że owocna ta jesień była oj owocna, plaga normalnie fasolek, dziewczyny robić testy, to dobry czas na dwie krechy :D

Jak widać na wyżej załączonych obrazkach :)
14 lata 5 miesiąc temu #43424 przez sylka
Zależy jaką czułość miał test który wykonywałaś. U mnie także bardzo bladziuchna była. Najlepiej poczyaj na opakowaniach i weź testy o różnej czułóści choć przeważnie to 25 mlU/ml.
14 lata 5 miesiąc temu #43425 przez sylka
Fajnie obserwować wysyp nowych fasolek :)
14 lata 5 miesiąc temu #43426 przez angellika1
ten mój to 25mlU/ml wykrywa ciąże po 6 dniach od zapłodnienia czyli tak myślę że od zagnieżdzenia a nie od owulacji a według wyliczen to byłby 4-5 dzień
Zrobiłam zdjęcie zeby Wam pokazać ale USB nie mogę znaleźć a moze kupic twn co kivi robiła elektroniczny może one sa bardziej czułe???
14 lata 5 miesiąc temu #43434 przez sylka
Wszystkie domowe testy maja pżeważnie tą samą czułóść. Może poczekaj do jutra wiem że ciążko ale wtedy będziesz pewniejsza. Zapytaj w aptece jaką czułóść ma test elektroniczny. Ja robiłam 2 razy testem strumieniowym tej samej firmy.
14 lata 5 miesiąc temu #43435 przez Mirella
a może weź wyluzuj?
ja miałam bobo test strumieniowy, teoretycznie miał dwudniową ciążę wykrywać, nie wywalaj bez sensu kasy na elektroniczne, zostaw na śpioszki :)
14 lata 5 miesiąc temu #43439 przez _aga86_
angelika jak jest druga kreseczka tzn., ze jestes w ciazy: blada nie blada, ale jest!!! Co do krwawienia z nosa: to byl moj pierwszy objaw ciazy- testy jeszcze nie byly pozytywne (choc bylam juz w ciazy) a krew z nosa leciala mi przez tydzin i lekarz powiedzial, ze to nic zlego i mam wiecej wypoczywac.

14 lata 5 miesiąc temu #43446 przez alutka1011
U mnie też była blada 2 kreseczka ale jak się pokazała to znaczy że jesteś w ciąży.Teraz tylko się nie denerwuj i dużo wypoczywaj i oczywiście Graaaatuuulacjeeee!
14 lata 5 miesiąc temu #43448 przez angellika1
jade do apteki bo nie wytrzymam tej nerwówki .... a poz tym musze mieć na rano tescik bo zapasy sie skończyły, naprawdę bardzo sie boję uuuuu
14 lata 5 miesiąc temu #43451 przez raczek10
CZEŚC dziewczynki i tez gratulujemy . :laugh: JA jak rok temu na święta robilam test to byla 1 kreseczka ale na 2 dzień zerknełam bo nie wyrzuciłam do kosza i takie oczy zrobiłam była bladziutka kreseczka ,ledwo widoczna ale byla i zrobiłam 2 test i już byla mega krecha :)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży