BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #371663 przez Asik
hello :) :)

a ja jestem na fb , na nk , na dwóch jeszcze innych forach :) i też zem szczęsliwa :)
ale najwiecej to sie tutaj udzielam :D

noo i na rozpoczęcie dzionka coś co Za mną ostatnio chodzi :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #371665 przez mesy
Asik napisał:

hello :) :)

a ja jestem na fb , na nk , na dwóch jeszcze innych forach :) i też zem szczęsliwa :)
ale najwiecej to sie tutaj udzielam :D

noo i na rozpoczęcie dzionka coś co Za mną ostatnio chodzi :D

ja tyż posiadam fb i też jestem szczęśliwa haha widać nie wiele nam do szczęścia potrzeba haha
12 lata 11 miesiąc temu #371667 przez JustynaZuzanna
chyba się źle wysłowiłam, bo widze że odbrałyście to inaczej niż ja chciałąm przekazać.
Chodziło mi o to że staram się nie mieć tego wszystkiego, nie siedzieć na 100 tysiącach różnych portali bo ja nałogowiec jest (przed komputerem - włączony jest od 8 rano do 22) i jak miałam nkl i fb to za dużo tam siedziałam, tak jak teraz czesem za dużo tu siedze :D :D a za mało przed nim pracowałam. Dlatego się śmieje że jestem szczęśliwiec bo mam teraz więcej czasu od kiedy nie mam nkl i fb (i nikt mnie nie denerwuje łańcuszkami, ankietami)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #371670 przez Asik
heheh nooo :) fejsa mam już z 5 lat :) myspace od 2006 roku :) nawet mam zespół który zaczynał od zera , i tak żeśmy się zaprzyjaznili :) wew wloszech ich odwiedziłąm :) gadamy w miarę możliwości często... a teraz już proszzzz we włoszerch znani , zaczynają po europie tourne i mam nadzieję że niedługo cały świat ich pozna :D

Justynkoo ja wiem o co chodziło w Twojej wypowiedzi :) :D :D :D heheh to ja tak inaczej napisałam :D jo żech jest szczęśliwa że mam fejsa i myspace bo własnie tylko tam mogę sie kontakować ze znajomymi z całej europy :D a wielu z nich osobiście poznałam :D hmm no ifejs ma ANGRY BIRDS;yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D :D :D :D :D noo co do NK to zdjęcia tam wrzucam i oglądam od innych :D raz w tyg tam jestem :D a fejsa ma

12 lata 11 miesiąc temu #371673 przez Insomnia
Bo ze wszystkiego trzeba umieć korzystać z rozwagą :lol:
Justyna a ile Ty masz lat że tak zapytam :unsure: jak nie chcesz nie odpowiadaj :blink: taka moja ciekawość :lol: :lol: Podziwiam że jesteś tak zorganizowana, masz tyle zajęć i nie mam pojęcia jak to robisz? Ja chyba totalnie nieogarnięta jestem :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #371676 przez JustynaZuzanna
nooo proszę to Ci się trafiła fajna znajomość :)
Mnie zaczeło drażnić to, że np koleżanki mojej szwagierki mnie zapraszały pomimo że ich nie znam po to tylko żeby mieć więcej znajomych. Raz się młoda na mnie obraziła bo im poodżucałam zaproszenia ;/ Albo zapraszali mnie ludzie, z którymi chodziłam do podstawówki a teraz nawet na ulicy "cześć" nie potrafią powiedzieć, udają że nie znają. To po co mi tacy znajomi?? Lubiłam fb za to, że mogę sobie poogladać zdjęcia paznokci moich koleżanek, mistrzyń w zdobieniach i po wymieniać się z nimi jakimiś info ciekawostkami.

Inso ja gówniarz jesem :D zaraz będę opijała flaszkę na ćwierć wieku i 5rocznicę ślubu jednocześnie. Ja kochana dzień zaczynam od 6 rano. 1,5 treningu, ze 2 godziny siedzenia na allegro i innych portalach z ogłoszeniami (szukam aut, i wystawiam części) później łącze naukę przerywaną z siedzeniem na 3 forach, później jacyś kliencie się trafią na masaże lub kosmetykę. 20sta znowu trening.

Bo ze wszystkiego trzeba umieć korzystać z rozwagą

no właśnie, a jak czułam że coś mnie uzależnia to wolałam to usunąć. Ale powiem Wam że jak usunełam fb i nkl to gdzieś tak się czuje swobodniej, jakby wolniejsza :D wiem że to złudna wolność ale zawsze :D

12 lata 11 miesiąc temu #371678 przez Asik
Insooo :) :) :) helloo :) :) noo moje gratulacjeee kochana :):)

12 lata 11 miesiąc temu #371680 przez Insomnia
Asik heloooo :lol: :lol: a dziękuję dziękuję :kiss: :kiss: Dla Szymka te buziaki he he :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #371683 przez Asik
Już przekazałam :) włąsnie na rękach mi siedzi :D :D noo nie chce zejsc i patrzu o czym piszę :D :D
ale się cieszę :) jak ja miałąm dwie kreski to ze mną Angellika poszła :) ciekawe która sie z Tobą zabierze :D może wysyp bedzie :D :D

12 lata 11 miesiąc temu #371684 przez mesy
Asik napisał:

Już przekazałam :) włąsnie na rękach mi siedzi :D :D noo nie chce zejsc i patrzu o czym piszę :D :D
ale się cieszę :) jak ja miałąm dwie kreski to ze mną Angellika poszła :) ciekawe która sie z Tobą zabierze :D może wysyp bedzie :D :D

inso teraz czeka na mnie a raczej ja ją gonię :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #371686 przez Asik
mesy no taak :) :) :) :) heheh nie tylko Ty ją gonisz :)

Justyna noo fajne chłopaki sa :) Nawet na debiutanckim albumie sa podziekowania dlamnie hehehe

12 lata 11 miesiąc temu #371688 przez Insomnia
Asik bo wiesz... My z Mesy to się nie mogłyśmy zdecydować która pierwsza i się tak bujałyśmy tyle czasu :lol: :lol: a teraz to już musi mnie gonić :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #371689 przez JustynaZuzanna
Asik napisał:

Justyna noo fajne chłopaki sa :) Nawet na debiutanckim albumie sa podziekowania dlamnie hehehe

To się chwal zespołem!!

12 lata 11 miesiąc temu #371693 przez Asik
Inso heheheh :) no to w końcu Ty się pierwsza odważyłąś :D :D

Justyna a prosz bardzo :) nawet mają mnie na wallu wsród bliskich przyjaciół :D

www.myspace.com/denimor

a tu na fejsie

www.facebook.com/DENIMOR

a tutaj mjuzyszyn :D

12 lata 11 miesiąc temu #371694 przez Insomnia
Justyna dopiero teraz zauważyłam że edytowałaś posta :blink: A co trenujesz?
Ja wstaję 4-5 ale snuje się jak cień :lol: :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży