- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #508895 przez sylka
ja zmniejszam w microosoft picture menager daję rozdzielczośc 300x400 pikseli i mi wchodza. Zdj nie może przekroczyc 150 kb.
Dzieciaczkowo sie zrobiło
We wrześniu z Kuba byłam w szpitalu bo miał zapalenie migdałków które wyszło dopieru po 5 dniach wysokiej gorączki do 40,6 st C, płaczu i niejedzenia. NAwet mleka nie mógł pić tak go bolało a gardło czyste było lekko czerwone a po 5 dobach wysypało mu migdały.
Dzieciaczkowo sie zrobiło

We wrześniu z Kuba byłam w szpitalu bo miał zapalenie migdałków które wyszło dopieru po 5 dniach wysokiej gorączki do 40,6 st C, płaczu i niejedzenia. NAwet mleka nie mógł pić tak go bolało a gardło czyste było lekko czerwone a po 5 dobach wysypało mu migdały.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fredeczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508916 przez fredeczka
No moj maly 2 lata skonczyl 19 listopada jak jutro bedzie taki nieznosny to podrzuce go mojej mamie chyba niech sie pobawi z babcia hihi teraz spi i udaje grzecznego:)
Tez mysle ze to bynt bo wszystko jest odwrotnie jak pytam czy zje to nie nawet ma tak ze 2 dni spal i chodzil w dzien w dresie dzisiaj tez nie dal sie przebrac i spi w dresie az caly mokry jest no i kapac sie nie chce ostatnio a jak juz to tylko niektore czesci ciala myje np same lokcie:)eh smieszny jest mowie wam.
Dobrej nocki ide spac bo juz od 19 to padam
Tez mysle ze to bynt bo wszystko jest odwrotnie jak pytam czy zje to nie nawet ma tak ze 2 dni spal i chodzil w dzien w dresie dzisiaj tez nie dal sie przebrac i spi w dresie az caly mokry jest no i kapac sie nie chce ostatnio a jak juz to tylko niektore czesci ciala myje np same lokcie:)eh smieszny jest mowie wam.
Dobrej nocki ide spac bo juz od 19 to padam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez fredeczka.
- fredeczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- GwenB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Czekamy...
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #508924 przez GwenB
Agusia śliczna dziewczynka 
ja właśnie nie mam bardzo kiepskich wyników, wiele osób ma dużo wyższe, zdaje sobie z tego sprawę, ale też spada mi raczej wolno. No a od prawie 3 lat miałam wszystko pięknie unormowane.. oby tym razem poszło z górki

ja właśnie nie mam bardzo kiepskich wyników, wiele osób ma dużo wyższe, zdaje sobie z tego sprawę, ale też spada mi raczej wolno. No a od prawie 3 lat miałam wszystko pięknie unormowane.. oby tym razem poszło z górki

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 4 miesiąc temu #508928 przez gosia28
Zdjęcia dzieciaków super
zawsze marzyłam o dużej rodzinie- trójka minimum, a jak Bozia da to i więcej, a tu trzeba by się modlić, żeby z jednym się udało 
Mirella faktycznie pojechałaś po bandzie z tymi bocianami

a ja jestem już po wizycie u gina- to taka nieoficjalna wizyta była (mój gin jest dobrym znajomym mojego męża) no i mam mieszane uczucia. Badania ginekologicznego ani usg nie było bo jestem jeszcze w połogu. Sprawdził co mi tam powypisywali w szpitalu, mam się do niego jeszcze zgłosić jak będę mieć wynik histopatologii bo to ważne co tam będzie, na genetyczne nie będzie mnie kierował, na pewno będą wymazy, p/c antyfosfolipinowe, antykoagulant toczniowy ale kazał mi przyjść dopiero po 1 miesiączce. No i tak się zastanowiłam teraz, że przecież ta miesiączka to pewnie jeszcze daleko więc nie za późno będzie? Jakieś takie mieszane uczucia mam do tego wszystkiego...

Mirella faktycznie pojechałaś po bandzie z tymi bocianami

a ja jestem już po wizycie u gina- to taka nieoficjalna wizyta była (mój gin jest dobrym znajomym mojego męża) no i mam mieszane uczucia. Badania ginekologicznego ani usg nie było bo jestem jeszcze w połogu. Sprawdził co mi tam powypisywali w szpitalu, mam się do niego jeszcze zgłosić jak będę mieć wynik histopatologii bo to ważne co tam będzie, na genetyczne nie będzie mnie kierował, na pewno będą wymazy, p/c antyfosfolipinowe, antykoagulant toczniowy ale kazał mi przyjść dopiero po 1 miesiączce. No i tak się zastanowiłam teraz, że przecież ta miesiączka to pewnie jeszcze daleko więc nie za późno będzie? Jakieś takie mieszane uczucia mam do tego wszystkiego...
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #508931 przez Mirella
Dawno tu nikogo nie swatałam, może by tak Kubę z Emilką, jak myślicie?
Fredeczka, nasza pediatra powiedziała że na bunt dwulatka nie ma sposobu, to trzeba przetrwać i tyle, miała rację
Gosia, sami do siebie, w sensie z tego samego nr nie próbowaliśmy, ale przekładaliśmy kartę i ja do męza wysyłałam i wtedy dochodziły, dlatego uznaliśmy że coś z oprogramowaniem
Myślisz że wysłanie samemu do siebie coś odblokuje?
Fredeczka, nasza pediatra powiedziała że na bunt dwulatka nie ma sposobu, to trzeba przetrwać i tyle, miała rację

Gosia, sami do siebie, w sensie z tego samego nr nie próbowaliśmy, ale przekładaliśmy kartę i ja do męza wysyłałam i wtedy dochodziły, dlatego uznaliśmy że coś z oprogramowaniem

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508932 przez Agusia83
Gosiu, z ta 1 miesiaczka nie do konca tak jest...dobrze, ze jeszcze Cie nie badal, bo mmogloby Cie bolec...wiesz, ja urodzilam we wrzesniu i karmilam na zyczenie...a okres dostalam juz na poacztku grudnia..Ty nie bedziesz karmic..moze przyjsc bardzo szybko...mam nadzieje, ze nie sprawilam Ci przykrosci z tym karmieniem
najwazniejsze, ze wiesz dlaczego tak sie stalo...leki juz masz wdrozone? Maz rowniez?
najwazniejsze, ze wiesz dlaczego tak sie stalo...leki juz masz wdrozone? Maz rowniez?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508941 przez sylka
Z @ po porodzie to naprawde przeróżnie bywa. Ja jak Agusia i Mirella karmiłam na rządanie (średnio wychodziło co 2-3 godz) i @ pojawiła się po 8 mies. a karmiłam 13 mies. Wydaje mi się że u Ciebie Gosiu przyjdzie po zakończeniu połogu lub w czasie jego trwania. Ja po porodzie krwawiłam chyba z 2-3 tyg.- już nie pamiętam.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez sylka.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 4 miesiąc temu #508948 przez gosia28
Nie uraziłaś mnie, w porządku 
tylko, że powiedział, że okres powinnam mieć 6 do 8 tygodni po tym wszystkim, a dziewczyny pisały o tych przeciwciałach antyfosfolipinowych, że niby powinny być zrobione jak najszybciej i że do 6 tygodni powinno się je wykonać, no a te liczby mi się nie zgadzają, jeśli mam przyjść do niego po miesiączce.
Leków żadnych nie mamy, póki co te skierowania ma wypisać łącznie z wymazami (ze szpitala ponoć wyszłam już czysta).
No i tak naprawdę histopatologia może wiele nowego wnieść do tej sytuacji. Jutro będę tam dzwonić bo minęło dziś 3 tygodnie.

tylko, że powiedział, że okres powinnam mieć 6 do 8 tygodni po tym wszystkim, a dziewczyny pisały o tych przeciwciałach antyfosfolipinowych, że niby powinny być zrobione jak najszybciej i że do 6 tygodni powinno się je wykonać, no a te liczby mi się nie zgadzają, jeśli mam przyjść do niego po miesiączce.
Leków żadnych nie mamy, póki co te skierowania ma wypisać łącznie z wymazami (ze szpitala ponoć wyszłam już czysta).
No i tak naprawdę histopatologia może wiele nowego wnieść do tej sytuacji. Jutro będę tam dzwonić bo minęło dziś 3 tygodnie.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
-
- Wylogowany