BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575198 przez ferritka
ja się tak na Cinki zapatrzyłam, że będę też miała bliźniaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #575199 przez Lacrijka
I u mnie są i u eMka.. ale u nas to jest efekt kuracji hormonalnej.. więc to nie tak że super plodni jesteśmy :dry: Oby zdrowe były, takie pędzone na hormonach :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #575201 przez Lacrijka
ferritka napisał:

ja się tak na Cinki zapatrzyłam, że będę też miała bliźniaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Życze Ci tego z calego serducha..zajebiste uczucie :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #575202 przez madziaska
Lacra, będą zdrowe i śliczne :)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575203 przez Lacrijka
Dziękuje dziewczynki za gratki :kiss: :kiss: :kiss: Idę eMa "pocieszyc" i pokaze mu ze cinki sa fajne hihi
12 lata 2 miesiąc temu #575204 przez ferritka
Lacrijka napisał:

I u mnie są i u eMka.. ale u nas to jest efekt kuracji hormonalnej.. więc to nie tak że super plodni jesteśmy :dry: Oby zdrowe były, takie pędzone na hormonach :kiss: :kiss: :kiss:

:blink: to Cinki po tych hormonach mają takie długie nózie jak kejt mos i naomi kambel :lol: :lol: :lol: :lol: oooj nie odgonicie się od adoratorów :lol:
są zdrowe i bedą śliczniutkie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #575222 przez nefretete666
Będa zdrowe i piekne nie zamartwiaj sie mamuska ciesz sie z małych princesek:)A widać dobra kuracja skoro udało sie podwójnie:)
12 lata 2 miesiąc temu #575233 przez Ingrid29
Lacra śliczniusie pipusie :cheer: :kiss:

Moja koleżanka we wrześniu 2012 urodziła dwie córeczki- są śliczne i grzeczne. Mogłabym mieć takie bliźniaczki. Bo Artek szaleje za trzech. A później małe będą mogły ze sobą się bawić i będzie super

A zdrowe są na bank :) Imiona, które wybraliście są śliczne.
12 lata 2 miesiąc temu #575262 przez pani_p
Witam się czwartkowo :-)

Cinki są fantastyczne! Fakt, ciężko mi ogarnąć te zdj usg, ale po przyjrzeniu się wszystko ładnie widać:-D

Miłego dnia :-*
12 lata 2 miesiąc temu #575337 przez iwonta_kg
Pani zapisałaś się już na wizytę??

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 2 miesiąc temu #575350 przez pani_p
Do mojego nie musze sie zapisywac, po prostu ide i sie rejestruje :-) wybieram się we wtorek.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575364 przez ferritka
dzień dobry :)

po porannej prasówce, stwierdzam, że niestety miałam racje co do osoby, która próbowała nam tu wmówić, że jest dojrzałą kobietą...
niestety, bo szybko okazało się, że dziecko było planem na wyrwanie się z domu, pomysłem na zabawę w dorosłość.
Kiedy proza życia zapukała do niedojrzałych mózgownic padły słowa, które dyskredytują daną osobę całkowicie w moich oczach - bo zachowuje się teraz jak rozkapryszona smarkula, która tupiąc nóżką wykrzykuje, ze zabiera swoje zabawki, że dorosłość wcale nie jest fajne, i że w sumie nie chce tego dziecka.
wiem, że to nie moja sprawa, i wiem ,że mówiłam że tych bzdur nie będę czytać - ale jakoś tak mnie podkusiło :dry: i żałuję.

Pani, a sikniesz jeszcze dla mocniejszej krechy, czy bete zrobisz na dniach ?? :blink: :side: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #575365 przez gosiak
Lacruś, buźkami się obróciły, ale przynajmniej pokazały co mają między nóżkami i teraz już możesz kiecuszki kupować :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575406 przez pani_p
Jutro będzie sik :-) bo dzis to chyba za wczesnie na widoczne wzmocnienie?
Ferritka zaciekawilas mnie i ide poczytać tez.

Hmmm no ewidentnie dziewczyna nie przemyślała tego kroku. Troche za bardzo przyspieszyli tepa.
12 lata 2 miesiąc temu #575418 przez nefretete666
a mozecie dac mi linka?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży