BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #575507 przez Mirella
a ja nic nie myślałam, ale potwierdza sie zasada że na staraczkach same ładne babeczki :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #575510 przez Mała
Witam.

Też czytałam, no cóż :dry: To pozostawię jako komentarz

Ferritka umarłam dzisiaj przy caerdio, stwierdzam, że to nie jest to co starsze panie lubią :dry: :S
12 lata 2 miesiąc temu #575516 przez mesy
ferritka napisał:

:lol: Martynka też myslalam że masz jasne włosy, hmmm nie wiem dlaczego. Czasami takie się ma wyobrażenie o dziewczynach, że wyglądają tak czy inaczej :lol: :lol: :blink:

Faktycznie młodo wyglądasz, ale tego to Ci akurat zazdroszczę :blink: zmarszczek póxniej dostaniesz, mnie sie już kurze łapki robią :dry:

że ty niby wyglądasz staro ? ferritka ja z tobą nie wstrzymie normalnie :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu #575517 przez Mirella
a propos, Ferritka pytałaś brata o to ściąganie?
12 lata 2 miesiąc temu #575520 przez pani_p
Martynka jak dziewczyneczka :-) śliczna kobitka :-)

Właśnie wróciłam z zakupów i normalnie nie mam siły... A gdzie tam obiad? Ale nic, zjadłam szproty w pomidorach i moze mi siły powrócą :-D
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575523 przez ferritka
Mała napisał:

Witam.

Ferritka umarłam dzisiaj przy caerdio, stwierdzam, że to nie jest to co starsze panie lubią :dry: :S

Kochana :lol: :lol: jakie starsze panie?? Ty weź się opamiętaj!!! mówie Ci że ja to geriatryczna jestem i lubie tylko ćwiczenia w leżeniu :blush: :blink:

Mirellka, napisałam mu ale mój brat ma dwa biegi : wolny i super wolny. ponowiłam moje pytanie jak nie odpisze to się do niego przejade :)

Mesy :lol: :kiss:

w ogóle wczoraj byłam w h&m bo są fajne koszulki, bluski i galoty za 39,90 :lol: i kurka rurka kupiłam t-shirt L i dupa, chyba A bedzie w nim pociskał, tylko nie wiem czy nie stwierdzi, ze dla niego zbyt wyuzdany :S :blink: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #575529 przez emka
Mo Martynka ja to już roczne dziecko miałam w twoim wieku :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #575533 przez Mała
Ile masz lat Ferritka?
12 lata 2 miesiąc temu #575535 przez sylka
ferritka napisał:

Mała napisał:

Witam.

Kochana :lol: :lol: jakie starsze panie?? Ty weź się opamiętaj!!! mówie Ci że ja to geriatryczna jestem i lubie tylko ćwiczenia w leżeniu :blush: :blink:

O maj got Ferritka :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #575538 przez Mała
sylka napisał:

ferritka napisał:

Mała napisał:

Witam.

O maj got Ferritka :lol:

piła jak nic od samego rana :silly: :lol: :S
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575540 przez emka
Martynka Czemu ja zdjecia nie widzę tylko tekst o monitorach?

Ja też długo młodo wyglądałam, jeszcze rok temu musiałam dowód w lidlu pokazać , jak piwo kupowałam, ale na moje to twarz już mi sie mocno posypała ostatnio. No ale co sie dziwić 32 skończone!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #575543 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
12 lata 2 miesiąc temu #575549 przez nefretete666
ej ja nie widzialam zdjecia nie ma go juz???
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575552 przez sylka
Martynka ja w czerwcu 27 a niektórzy mówią że małolata ze mnie :P

Emka mój maż w tamtym roku tez musiał dowód pokazać a na karku 31 :P
Ubaw niezły miaąłm jak mi opowiadał.

JA dzis o 13.45 do lekarza z młodym idę. Odbieram wynik i szusuję do pediatry po skierowania na badania oa których wspominałą mi Sylwia. Prywatnie to koszt 70 zł ale jak nie da to zrobię na wlasną rękę. Tylko z zyły krew do pobrania :(

Ferri tez foto nie widziałam. Nie załapałam sie :dry:
12 lata 2 miesiąc temu #575560 przez Elmirka85
a ja dziś w końcu okres dostałam!! Aleks mi się rozchorował, od wczoraj gorączka,a jak wstałam na 6 do pracy to zmierzyłam mu i miał 40 stopni!!!!!! przeraziłam się . Wzięłam w pracy urlop na żądanie , bo mój mąż co prawda na L4 po tym wypadku w pracy ale ze złamaną ręką autem nie da rady jeździć. byliśmy u lekarza, zmian żadnych nie widać

mam pytanie do Was bo Wy tu lepiej się znacie. jak chcę schudnąć- tylko na razie nie jak wy wzmocnić mięśnie tylko schudnąć sporo bo przez ostatni rok sporo przytyłam :angry: :angry:
to jaka aktywność fizyczna będzie najlepsza. bo kiedyś czytałam że ogólnie ruch czyli np. skakanie na skakance lub bieganie?? czy to będzie odpowiednie?? bardzo bym chciała schudnąć bo mam skłonność do tycia a niestety lubię dobre jedzenie :dry: :dry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia