BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #610627 przez gosia28
studentka, ferri się pukłam teraz, skleroza mną zawładnęła- jasne że 10 białych tabsów jest, ale fakt, że standardowo to dają jak pisałam i ja tak brałam. A widocznie studentka Twój gin od mniejszych dawek chce zacząć.

Ferri też się nad tym nie raz zastanawiałam bo też mi gin zapodał kiedyś clo mimo, że miałam monitoring naturalnego cyklu i wsio było- więc się pytam po co. A ostatecznie ciąża była bez clo, ale mam znajome, którym pomogło.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #610634 przez ferritka
ale nie ma co mówić, najpierw wysłał na badania, a nie z dooopy przepisał clo, więc on wie co robi :blink: :blink:

Gosia Ty się kochana same nie pukej, ino z emkiem :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610638 przez studentkaae
no, Gosia gin chce zacząć najprawdopodobniej od małych dawek tak jak mówisz i zobaczyć co sie stanie stąd jego sformułowanie delikatnie postymulujemy

nie wiem po co - mam nadzieje, ze wie co robi, bo jak widać bez wspamagaczy pomimo super pęcherzyka w poprzednim cyklu i przytulanek w te dni co trzeba nic nie wyszło, wiec może te one cos pomogą. sie zobaczy.

no Sis, jakos wierzę w tego gina, w niego pierwszego, bo jakoś zaczął sie mna w końcu zajamować ktoś mam wrażenie jak należy, a nie tylko gadanie typu... "eeee, nie no, jeszcze nie długo się Pani stara, jak się nie uda za pół roku to proszę przyjść..." miałam juz dość słuchania tego typu tekstów.
12 lata 2 miesiąc temu #610648 przez gosia28
ferritka napisał:

ale nie ma co mówić, najpierw wysłał na badania, a nie z dooopy przepisał clo, więc on wie co robi :blink: :blink:

Gosia Ty się kochana same nie pukej, ino z emkiem :silly: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :kiss:

A to też B) :blush:

Studentka a powiedział Ci ile Twój szanowny pęcherzyk graffa mierzy w tym 14 dc? Bo może on sobie faktycznie urosnąć przez parę dni i se pyknąć koło 20 dc.?
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @

Mama Aniołka 25.02.2010

12 lata 2 miesiąc temu #610658 przez ferritka
no właśnie właśnie, dlatego on wie co robi, skoro przepisał clo to ma powód i dobrze... bo ja znam kilka dziewczyn co po clo zaskoczyły slicznie :lol: :lol: :lol:

a wiesz, że po clo zwiększa się szansa na bliźniaki B) B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610660 przez studentkaae
gosia28 napisał:

Studentka a powiedział Ci ile Twój szanowny pęcherzyk graffa mierzy w tym 14 dc? Bo może on sobie faktycznie urosnąć przez parę dni i se pyknąć koło 20 dc.?
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @[/quote]

no dziś mi akurat nie powiedział ile mierzy, ale powiedział, że owulka powinna być na jego ok za jakieś 4 dni, nie wcześniej, wiec jak coś to wtedy sie trzeba starać.

Sis - bliźniaki?? ja zachłanna nie jestem... choć jednego Groszka kciałabym, jednego, malusiego, mojego... plisss
12 lata 2 miesiąc temu #610666 przez Dave
A ja wyplumkana :side: Jejku jaka cudowna błogość :lol: :lol: :side: :side:

A kcecie mojego WIELKIEGO brzucholca :unsure: :unsure: Jakoś dziś na szybko pstryknęłam.
Kcecie czy nie - macie :P :P :P :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 2 miesiąc temu #610672 przez studentkaae
Dave, ale ma Mati ładniutki domeczek :)
12 lata 2 miesiąc temu #610674 przez Mała
Dave jeju jaki szczuplak, śliczny :lol: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #610677 przez gosia28
Dave zazdraszczam, jest cudowny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: też chcę takiego

i jak się prysznic sprawdził?

Mama Aniołka 25.02.2010

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610681 przez ferritka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ależ cudny brzusio :kiss: :kiss: :kiss: napatrzeć sie nie mogę...
doświadczone jesteście bardziej, czy to że jest nisko znaczy że Mati jest już na szybkim wylocie??? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: może się go doczekam przed wyjazdem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo mnie się zda, że nisko ,bo Tyś taki szczypioreczek chudziuteńki :blush: :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #610691 przez Dave
Dzieki:-)
czuje sie juz jak Hefalupm!
wlasnie na Wasze oko to baniaczek jest wysoko czy nisko??? bo ja to nie wiem.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 2 miesiąc temu #610693 przez Mirella
Jak ja mówię, że wydaję zakaz chorowania to dzieci też sie to tyczy, co to ja słyszę że Kamil chory??????????????????

Dave, no no no, brzucholek jak malowany, ale fotkę prysznica to też byś mogła dać :)

Ferri, żeby nie dostać siedemnastu żelazek to sie listę prezentów robi i każdy sobie wybiera, wtedy się dostaje czego sie chce. I na liście można dopisać że jak komuś nic nie pasuje to prosimy o kasę bo wszystkjo czego potrzebujemy to mamy, a co sobie wymarzyliśmy to sami kupimy.
12 lata 2 miesiąc temu #610695 przez Mała
Dave mnie się wydaje, że jeszcze nie jest nisko Położysz rękę pod biustem na płasko?
12 lata 2 miesiąc temu #610702 przez ferritka
według mnie jest niziutenko :blush: :blush: :blush: ale ja się tak znam że ho ho :lol: :lol: taka ze mnie expertka, jak to nasza Mesy mówi "jak z koziej dooopy trąbka" :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka