- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #610627 przez gosia28
studentka, ferri się pukłam teraz, skleroza mną zawładnęła- jasne że 10 białych tabsów jest, ale fakt, że standardowo to dają jak pisałam i ja tak brałam. A widocznie studentka Twój gin od mniejszych dawek chce zacząć.
Ferri też się nad tym nie raz zastanawiałam bo też mi gin zapodał kiedyś clo mimo, że miałam monitoring naturalnego cyklu i wsio było- więc się pytam po co. A ostatecznie ciąża była bez clo, ale mam znajome, którym pomogło.
Ferri też się nad tym nie raz zastanawiałam bo też mi gin zapodał kiedyś clo mimo, że miałam monitoring naturalnego cyklu i wsio było- więc się pytam po co. A ostatecznie ciąża była bez clo, ale mam znajome, którym pomogło.
Temat został zablokowany.
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610638 przez studentkaae
no, Gosia gin chce zacząć najprawdopodobniej od małych dawek tak jak mówisz i zobaczyć co sie stanie stąd jego sformułowanie delikatnie postymulujemy
nie wiem po co - mam nadzieje, ze wie co robi, bo jak widać bez wspamagaczy pomimo super pęcherzyka w poprzednim cyklu i przytulanek w te dni co trzeba nic nie wyszło, wiec może te one cos pomogą. sie zobaczy.
no Sis, jakos wierzę w tego gina, w niego pierwszego, bo jakoś zaczął sie mna w końcu zajamować ktoś mam wrażenie jak należy, a nie tylko gadanie typu... "eeee, nie no, jeszcze nie długo się Pani stara, jak się nie uda za pół roku to proszę przyjść..." miałam juz dość słuchania tego typu tekstów.
nie wiem po co - mam nadzieje, ze wie co robi, bo jak widać bez wspamagaczy pomimo super pęcherzyka w poprzednim cyklu i przytulanek w te dni co trzeba nic nie wyszło, wiec może te one cos pomogą. sie zobaczy.
no Sis, jakos wierzę w tego gina, w niego pierwszego, bo jakoś zaczął sie mna w końcu zajamować ktoś mam wrażenie jak należy, a nie tylko gadanie typu... "eeee, nie no, jeszcze nie długo się Pani stara, jak się nie uda za pół roku to proszę przyjść..." miałam juz dość słuchania tego typu tekstów.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez studentkaae.
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #610648 przez gosia28
ferritka napisał:
A to też

Studentka a powiedział Ci ile Twój szanowny pęcherzyk graffa mierzy w tym 14 dc? Bo może on sobie faktycznie urosnąć przez parę dni i se pyknąć koło 20 dc.?
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @
ale nie ma co mówić, najpierw wysłał na badania, a nie z dooopy przepisał clo, więc on wie co robi
![]()
Gosia Ty się kochana same nie pukej, ino z emkiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to też

Studentka a powiedział Ci ile Twój szanowny pęcherzyk graffa mierzy w tym 14 dc? Bo może on sobie faktycznie urosnąć przez parę dni i se pyknąć koło 20 dc.?
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610660 przez studentkaae
gosia28 napisał:
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @[/quote]
no dziś mi akurat nie powiedział ile mierzy, ale powiedział, że owulka powinna być na jego ok za jakieś 4 dni, nie wcześniej, wiec jak coś to wtedy sie trzeba starać.
Sis - bliźniaki?? ja zachłanna nie jestem... choć jednego Groszka kciałabym, jednego, malusiego, mojego... plisss
Bo one se rosną tak ze 2 mm dziennie, a pękają zazwyczaj powyżej 21 mm do 26 mm. Z większych to raczej torbielki się robią co się wchłaniają w większości w czasie @[/quote]
no dziś mi akurat nie powiedział ile mierzy, ale powiedział, że owulka powinna być na jego ok za jakieś 4 dni, nie wcześniej, wiec jak coś to wtedy sie trzeba starać.
Sis - bliźniaki?? ja zachłanna nie jestem... choć jednego Groszka kciałabym, jednego, malusiego, mojego... plisss
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez studentkaae.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #610681 przez ferritka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ależ cudny brzusio
napatrzeć sie nie mogę...
doświadczone jesteście bardziej, czy to że jest nisko znaczy że Mati jest już na szybkim wylocie???
może się go doczekam przed wyjazdem
albo mnie się zda, że nisko ,bo Tyś taki szczypioreczek chudziuteńki

doświadczone jesteście bardziej, czy to że jest nisko znaczy że Mati jest już na szybkim wylocie???

Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #610693 przez Mirella
Jak ja mówię, że wydaję zakaz chorowania to dzieci też sie to tyczy, co to ja słyszę że Kamil chory??????????????????
Dave, no no no, brzucholek jak malowany, ale fotkę prysznica to też byś mogła dać
Ferri, żeby nie dostać siedemnastu żelazek to sie listę prezentów robi i każdy sobie wybiera, wtedy się dostaje czego sie chce. I na liście można dopisać że jak komuś nic nie pasuje to prosimy o kasę bo wszystkjo czego potrzebujemy to mamy, a co sobie wymarzyliśmy to sami kupimy.
Dave, no no no, brzucholek jak malowany, ale fotkę prysznica to też byś mogła dać

Ferri, żeby nie dostać siedemnastu żelazek to sie listę prezentów robi i każdy sobie wybiera, wtedy się dostaje czego sie chce. I na liście można dopisać że jak komuś nic nie pasuje to prosimy o kasę bo wszystkjo czego potrzebujemy to mamy, a co sobie wymarzyliśmy to sami kupimy.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa