BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #900229 przez martyna_z
o nie, dziewczyny niech lato trwa jak najdłużej, domyślam się że już sie doczekać nie możecie, ale teraz ciepło, dni dłuuugie i w ogóle, a jesień taka depresyjna ;p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900237 przez Dave
No wow, jakie poruszenie aż muszę nadrobić :cheer: :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 10 miesiąc temu #900239 przez Gosia 2712
hejka :)
Dave hehe ja tez w szoku bylam ze az tyle postow naskrobaly :P

Ferri jak Ci bufet przeszkada to sie podziel nim :P ja tam z checia przyjmne :P :D a swoja droga to slicznie wygladasz :)

Gosiak trzymam kciukasy :)

Martyna ja tam tez jestem tego zdania ze lato moglo by byc caly czas hehe nie lubie zimy :S

Studentka wspolczuje mdlosci oby szybko przeszly :) malenstow sliczne :)

Sevilla przystojniak Ci rosnie :)

Bidol dzieci masz tak slodkie ze nie umie sie napatrzec :D :D

Heh a mnie chorobsko bierze :S wczoraj nawet goraczke mialam :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 10 miesiąc temu #900247 przez Anabelle
Gosia nie dawaj się choróbsku!! :D

U mnie 4 dni do testowania wg suwaczka a mi mąż jeszcze życie utrudnia :P Denerwuje mnie samą swoją obecnością. Dzisiaj wyszłam do auta to mi dziad drzwi wejściowe zamknął od środka. Musiałam do spożywczego jechać w klapkach po-domkach. Dobrze, że były jakieś drobne w aucie, bo bym nie miała na serek do tarty.Jak wróciłam to drzwi otwarte jak gdyby nigdy nic siedzą z Antkiem i jedzą kolacje. Matko rozszarpię kiedyś tego głupka wielkiego ;)

10 lata 10 miesiąc temu #900258 przez gosiak
Anabel niezłego masz Męża :lol: :dry: a cóż Ty mu zrobiłaś że Ci drzwi zamknął?? :lol:
O widzę że testujesz w ten dzień jak mi wypada;) może też sobie strzele dla zabawy :laugh: powodzenia ;)

Gosia zdrówka :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900270 przez pani_p
Heloł!

Wybaczcie nieobecność, ale najpierw chorobsko Zuzi później moje a teraz mąż... Trzy tyg szpital w domu... Do tego mamcia moja se działkę rekreacyjna wzięła i mnie do roboty goni :-D

Zuzia ma dwa zęby, następne w drodze, śpi w dzień już tylko dwa razy po godzince, gada jak najeta a na dworze zaczepia wszystkich hehe. Mamy wizytę rehabilitacyjna na 30 lipca bo słabą masz cześć barkowa czy jak to się tam nazywa i lekarka uznała, że parę cw jej nie zaszkodzi.

A chwalilam się, że matka ma wychodne i jadę na panieński do Wrocławia? :-D niach, niach :-D

Ferri ale malusi brzusio! Naprawdę ciąża Cie oszczędza hehe chyba że pod koniec wystrzeli :-) tatuaż mówisz? A masz może namiar jakiś na tego gościa albo fb czy stronę żeby prace pooglądać? Tez bym chciała sobie zrobić. Marzę od dawna i ostatnio się zawzielam ze zrobię i szukam.

Studentka buziaki dla Was :-*

Lalka gratuluję :-* jak tylko zobaczyłam nowy awatar to wiedzialam, że się udało :-D

I zapomniałam resztę...

Brzuszki macie śliczne tylko naprawdę malutkie mi się wydają :-D

Dzieciaczki wspaniałe :-) ja nie wiem, ale te nasze dzieciaki wyczekane są cudowne! :-*

Monia i dla Was buziaki :-* Zuzanka słodka śpiąca królewna :-)

Spróbuję wstawić zdj Zuzi ale jak nie zdołam ukryć to usunę i jutro z kompa wstawię :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #900277 przez Anabelle

gosiak napisał: Anabel niezłego masz Męża :lol: :dry: a cóż Ty mu zrobiłaś że Ci drzwi zamknął?? :lol:
O widzę że testujesz w ten dzień jak mi wypada;) może też sobie strzele dla zabawy :laugh: powodzenia ;)

Gosia zdrówka :kiss:

Bo ma ciche dni jakieś, a na dodatek śmiałam poprosić go o pojechanie do sklepu jak dopiero do domu wrócił i mu sie nie chciało. Mistrz

10 lata 10 miesiąc temu #900284 przez vika
MoNiaa Jaka fajna ta Twoja Zuzanka :* no schrupać by ją :kiss: :kiss: :kiss

Studentka Jakie śliczne malenkie Cudo :kiss: :kiss: :kiss: też jakoś tak obstawiam za synusiem :) tak mi jakoś na chłopczyka wygląda :kiss: :kiss: pocieszę Cię mi mdłości około 20 tyg dopiero przeszły ...a z dziewuszkami nie wiedzialam co to są mdłości ciążowe :blink: toż teraz chłopoczysko mnie tak nie oszczędza :S

bidol Oj naprawdę dama Ci rośnie,ze hohoooo ...synuś też uroczy :kiss:

Ferii napisałam Ci na fb. odnośnie mamucich kostek :P no i za radą odstaw Cipsioki i słone rybki :whistle: :whistle: a co do cyców to fakt...chłopaki będą wniebowzięci :woohoo: powinno Cię to pocieszyć :whistle: :whistle:

Sevi ajć ten mój zięciunio jak Go tylko widze .....zaraz jakbym widziala małego chochlika-psotnika :kiss: uroczy :kiss: Ajc a pasują z Tośką jak ulał :laugh:

hahaaa Bella mnie też zastanawia dlaczego mąż wygnał Cię z domu ...cuż-żeś mu zrobila chwal się :lol:

A lato to Wy zostawcie w spokoju...to nic,że prawie co dzień plackiem leże na łożu tak przeżywam te upały ale nich będzie ...niech moje ciałko nabiera ukropu bo od listopada zacznie się siedzenie z dzieciakami w domku :blink: :S :pinch: padła bym z braku wit.D3 bez tego słoneczka :S

Pani WoW co Ty Nam tutaj pokazujesz ??? toż to jakaś modelka małą ...no cud co zdjęcie to śliczniejsza :kiss: a to z mamusią .................urocze dwie modelki :) ...................

a ja sobie siedzę i czekam aż pranie mi się skończy ...w dzień nie chciało mi się prać to teraz będę wojować...ajć muszę pochwalić moją gwiazdeczkę dziś cały dzień bez smoka....jesteśmy na etapie odsmoczkowania ....troszkę marudnie i płaczliwie ale dało się przeżyć ...prawie cały dzień co marudzenie to z mamusią do sypialnie i leżałyśmy sobie tuląc się do siebie ...a w dzień bez smoka zaliczyła 3 godz drzemkę.....śmie twierdzić,że bez smoczka lepiej jej się śpi :woohoo: :woohoo:
no dobra nie zanudzam lete pieluchy wywieszać :lol: przy okazji podotykam se moje cuda .... :woohoo: :whistle:
Dobranoc :silly:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900289 przez ferritka
Vikuś kochana moja, widziałam rady i do wszystkich się zastosuje i popędze do apteki ..soli wcale nie jem, no dobra...3 dni jadłam pakę lejsów solonych no tą dużą telewizyjno-rodzinna :blush: przyznaje się bez bicia ale obiecuje całkowicie wyeliminować sól z posiłków. do tego muszę więcej pić i leżeć- a to mi akurat pasuje sasassasa :evil:
co do bufeta, to mam tylko nadzieje,ze te cyce chowają w sobie jakiś pożywny pokarm , bo jak nie...
poza tym , nie dość że bufet przysłania mi świat to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Pani obie jesteście przesliczne a Zuzanka jak zawsze uśmiechnięta od ucha do ucha :kiss: :kiss:

Bella hahahaha padłam ,ale masz 3 światy z tym Twoim małżem :woohoo: a weź go może wychłostaj porządnie wieczorem ,jak Antoś spać pójdzie może mu fochy przejdą, coooo :P :P ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #900300 przez vika
hahhaaahaaa BU BELLI STARANIA PEŁNĄ PARĄ więc pewnie chlosta męża co rusz a ten bidok już nie ma sily :P tak to jest z tymi facetami jak nie mają to narzekają jak za dużo też żle :P chociaż mi się trafił wyjątkowy egzemplarz ...młodziutki ogier ...ujeżdzał by Non-stop I za chiny nie przyzna się,ze przesadzi,że boli czy puchnie :P :silly: :lol: :laugh:

Ferii pamiętaj jedno...pokarm zawsze jest odpowiedni do wykarmienia maleństwa tylko nie każda to wie i nie każda ma siłę by walczyć z przeciwnościami karmienia !!!!! Wszystko jest w naszej główce !!!! nie ma czegoś takiego jak mało treściwy pokarm .....po prostu nie ma :) Ja poddałam się w 5 msc i teraz bardzo tego żałuje a starszą karmiłam 3 lata...to teraz moja pediatra mnie tak wyprowadzila by dokarmiac i jak zaczęlam dokarmiać Tośka pluła na moje cycki :( do tej pory żałuje bardzo :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #900331 przez Sevilla
Cudne dzieciaczki :)

Vika oj się dopasowali z tym psoceniem. Co do odsmoczkowania, Maks w sumie całe dnie spędza bez smoczka, tylko do spania dostaje w dzień (czasami nie) i na noc.

Bella bidulko, jak On wielki Pan mógł!!! :P

O ile mnie naszły wątpliwości, czy się starać po ostatniej cp, to mój mąż wczoraj stwierdził definitywnie, że on się już nastawił na robienie bobasa i kropka.

A ja mam pytanie z innej beczki, staram się Maksa nauczyć robić na nocnik, o ile od razu po wstaniu udaje się nam zrobić siusiu na nocnik, to kupkę niestety już nie. A największy problem, nie wiem, jak go później wysadzać i co ile próbować??

10 lata 10 miesiąc temu #900352 przez MoNiaaa
Bella moze jakis zly wplyw ksiezyca na chłopów??ja sie z moim poklucilam a wlasciwnie ja sie wydarlam i poszlam spac do innego pokoju no bo jakze smialam go prosic o ponoszenie Zuzki niemajac w tym czasie nic pilnego do zrobienia tzn ani do kibelka mnie nie cisnelo ani kotlety sie nie palily...na dokladke ja nie pozwolilam Julce bajek ogladac (a on zawiazal z nia sojusz jak zawsze gdy ja jestem zla) i pozwolil jej na 2 a ona oczywiscie chciala z wiatrem poplynac i chciala kolejna i w ryk to w tylek jej dal i wtedy to juz byl wrzask nie z tej ziemi i Zuzka sie obudzila no i jak huklam to chyba pol osiedla mnie slyszalo...

pani Zuzia cudowna :) sesja bombowa !!!!!!!!!! zawsze mi sie marzyla taka ale sporo kosztuje a zawsze sa inne wydatki :( i ty swietnie wygladasz :*
gratki za zabki u nas brak :) Zuzia juz siedzi bardzo stabilnie?

feri mi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z karmieniem w 100% zgadzam sie z sevilla przy Julce zabraklo mi sily i wsparcia i nie karmilam a Zuzie ponad pol roku choc na poczatku bylo bardzo ciezko bo malo pokarmu do tego mam jakies sutki gorszego gatunku ale w szpitalu byla super doradca laktacyjna i jej podejscie i zaangazowanie bezcenne dzieki niej karmie :)

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #900369 przez Anabelle
hahaha krejzolki z was :P
mój chłop ponoć obrażony o bałagan w domu, a zamknął mi drzwi bo sie postawiłam i jak powiedział, ze nie przestawi samochodów dostawczych żebym mogła wyjechać naszym to zostawiłam go z Antkiem i poszłam sama sobie poprzestawiać samochody. Jak wróciłam to drzwi były zamknięte a ja w kapciach i ubraniu podomowym. Jeszcze deszcz lał więc jak weszłam do sklepu, a tam na flizach woda z butow to prawie szpagat wywinęłam w holu :lol: :lol: :lol: :lol:
Wróciłam, zrobiłam tarte z owocami i sobie jadłam - dziadowi nie dałam, niech spada. Poszłam spać wieczorem, oczywiście sie do siebie nie odzywalismy, a za moment słysze kroki do kuchni i stukanie widelcem o talerz.
Wstaje, otwieram cicho drzwi, patrze, a ten siedzi z całym talerzem tarty i wcina jak szalony widelcem :lol: :lol: :lol: :lol:
Stoje wiec cicho i czekam aż sie kapnie, że widze, ze je. Po kilku minutach odwraca sie rzucic okiem tv i jak mnie zobaczył z założonymi rękami to buchnął śmiechem, aż się popluł :lol: :lol: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #900380 przez vika
Ferii no to teraz już chyba wiesz gdzie masz tą duuużą palę laysów :whistle: :whistle: :whistle:

hahahaaaa dziewczyny co Wy macie z tymi chlopami :pinch: Mojemu jak na razie kryzys minął i jest taka fajnutka CISZA PRZED BURZĄ ,że aż można się zakochać :silly: :blink: ciekawe jak dlugo :blush:

Sevi hmmmmm moja glista niby
tylko do nocnika a dziś jak założyłam jej nowiuśieńką pieluszkę i taką ładną to pierwsze co zrobiła
po same brzegi :evil: nawet nie zdąrzylam foty cyknąć do kolekcji :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #900416 przez Dave
Woooo znowu ruch.

Dzieciątka tu piękne uwidziałam i wycałowałam.

Burzucholec Ferri też i bufet co to by się nim podzielić ze mna mogła :laugh: :laugh: :laugh:

Anabelle - o chłopie to nawet mi nie mów, z resztą z kwietniówek wiesz że mnie mój wkurza jak nie wiem co.

No i co miałam odpisać ale zapomniałam. A i musze zerknąć na obiad, co by niczego nie przyjarać. Bo wczoraj to mi się ścierka zapalią i nasmrodziła na cały dom.

Więc lecę, a potem do kupy prania bo chce żeby je wyprasować, więc najbliższy czas mam wymarzony :blink: :blink:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka