- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- martyna_z
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141

Dave hehe ja tez w szoku bylam ze az tyle postow naskrobaly

Ferri jak Ci bufet przeszkada to sie podziel nim

Gosiak trzymam kciukasy

Martyna ja tam tez jestem tego zdania ze lato moglo by byc caly czas hehe nie lubie zimy

Studentka wspolczuje mdlosci oby szybko przeszly

Sevilla przystojniak Ci rosnie

Bidol dzieci masz tak slodkie ze nie umie sie napatrzec

Heh a mnie chorobsko bierze

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

U mnie 4 dni do testowania wg suwaczka a mi mąż jeszcze życie utrudnia

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

O widzę że testujesz w ten dzień jak mi wypada;) może też sobie strzele dla zabawy

Gosia zdrówka

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Wybaczcie nieobecność, ale najpierw chorobsko Zuzi później moje a teraz mąż... Trzy tyg szpital w domu... Do tego mamcia moja se działkę rekreacyjna wzięła i mnie do roboty goni :-D
Zuzia ma dwa zęby, następne w drodze, śpi w dzień już tylko dwa razy po godzince, gada jak najeta a na dworze zaczepia wszystkich hehe. Mamy wizytę rehabilitacyjna na 30 lipca bo słabą masz cześć barkowa czy jak to się tam nazywa i lekarka uznała, że parę cw jej nie zaszkodzi.
A chwalilam się, że matka ma wychodne i jadę na panieński do Wrocławia? :-D niach, niach :-D
Ferri ale malusi brzusio! Naprawdę ciąża Cie oszczędza hehe chyba że pod koniec wystrzeli

Studentka buziaki dla Was :-*
Lalka gratuluję :-* jak tylko zobaczyłam nowy awatar to wiedzialam, że się udało :-D
I zapomniałam resztę...
Brzuszki macie śliczne tylko naprawdę malutkie mi się wydają :-D
Dzieciaczki wspaniałe

Monia i dla Was buziaki :-* Zuzanka słodka śpiąca królewna

Spróbuję wstawić zdj Zuzi ale jak nie zdołam ukryć to usunę i jutro z kompa wstawię

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gosiak napisał: Anabel niezłego masz Męża
![]()
a cóż Ty mu zrobiłaś że Ci drzwi zamknął??
O widzę że testujesz w ten dzień jak mi wypada;) może też sobie strzele dla zabawypowodzenia
Gosia zdrówka
Bo ma ciche dni jakieś, a na dodatek śmiałam poprosić go o pojechanie do sklepu jak dopiero do domu wrócił i mu sie nie chciało. Mistrz
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

Studentka Jakie śliczne malenkie Cudo

bidol Oj naprawdę dama Ci rośnie,ze hohoooo ...synuś też uroczy

Ferii napisałam Ci na fb. odnośnie mamucich kostek

Sevi ajć ten mój zięciunio jak Go tylko widze .....zaraz jakbym widziala małego chochlika-psotnika

hahaaa Bella mnie też zastanawia dlaczego mąż wygnał Cię z domu ...cuż-żeś mu zrobila chwal się

A lato to Wy zostawcie w spokoju...to nic,że prawie co dzień plackiem leże na łożu tak przeżywam te upały ale nich będzie ...niech moje ciałko nabiera ukropu bo od listopada zacznie się siedzenie z dzieciakami w domku

Pani WoW co Ty Nam tutaj pokazujesz ??? toż to jakaś modelka małą ...no cud co zdjęcie to śliczniejsza

a ja sobie siedzę i czekam aż pranie mi się skończy ...w dzień nie chciało mi się prać to teraz będę wojować...ajć muszę pochwalić moją gwiazdeczkę dziś cały dzień bez smoka....jesteśmy na etapie odsmoczkowania ....troszkę marudnie i płaczliwie ale dało się przeżyć ...prawie cały dzień co marudzenie to z mamusią do sypialnie i leżałyśmy sobie tuląc się do siebie ...a w dzień bez smoka zaliczyła 3 godz drzemkę.....śmie twierdzić,że bez smoczka lepiej jej się śpi

no dobra nie zanudzam lete pieluchy wywieszać

Dobranoc

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

co do bufeta, to mam tylko nadzieje,ze te cyce chowają w sobie jakiś pożywny pokarm , bo jak nie...
poza tym , nie dość że bufet przysłania mi świat to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani obie jesteście przesliczne a Zuzanka jak zawsze uśmiechnięta od ucha do ucha

Bella hahahaha padłam ,ale masz 3 światy z tym Twoim małżem

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ferii pamiętaj jedno...pokarm zawsze jest odpowiedni do wykarmienia maleństwa tylko nie każda to wie i nie każda ma siłę by walczyć z przeciwnościami karmienia !!!!! Wszystko jest w naszej główce !!!! nie ma czegoś takiego jak mało treściwy pokarm .....po prostu nie ma

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Vika oj się dopasowali z tym psoceniem. Co do odsmoczkowania, Maks w sumie całe dnie spędza bez smoczka, tylko do spania dostaje w dzień (czasami nie) i na noc.
Bella bidulko, jak On wielki Pan mógł!!!

O ile mnie naszły wątpliwości, czy się starać po ostatniej cp, to mój mąż wczoraj stwierdził definitywnie, że on się już nastawił na robienie bobasa i kropka.
A ja mam pytanie z innej beczki, staram się Maksa nauczyć robić na nocnik, o ile od razu po wstaniu udaje się nam zrobić siusiu na nocnik, to kupkę niestety już nie. A największy problem, nie wiem, jak go później wysadzać i co ile próbować??
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
pani Zuzia cudowna

gratki za zabki u nas brak

feri mi
z karmieniem w 100% zgadzam sie z sevilla przy Julce zabraklo mi sily i wsparcia i nie karmilam a Zuzie ponad pol roku choc na poczatku bylo bardzo ciezko bo malo pokarmu do tego mam jakies sutki gorszego gatunku ale w szpitalu byla super doradca laktacyjna i jej podejscie i zaangazowanie bezcenne dzieki niej karmie

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mój chłop ponoć obrażony o bałagan w domu, a zamknął mi drzwi bo sie postawiłam i jak powiedział, ze nie przestawi samochodów dostawczych żebym mogła wyjechać naszym to zostawiłam go z Antkiem i poszłam sama sobie poprzestawiać samochody. Jak wróciłam to drzwi były zamknięte a ja w kapciach i ubraniu podomowym. Jeszcze deszcz lał więc jak weszłam do sklepu, a tam na flizach woda z butow to prawie szpagat wywinęłam w holu

Wróciłam, zrobiłam tarte z owocami i sobie jadłam - dziadowi nie dałam, niech spada. Poszłam spać wieczorem, oczywiście sie do siebie nie odzywalismy, a za moment słysze kroki do kuchni i stukanie widelcem o talerz.
Wstaje, otwieram cicho drzwi, patrze, a ten siedzi z całym talerzem tarty i wcina jak szalony widelcem

Stoje wiec cicho i czekam aż sie kapnie, że widze, ze je. Po kilku minutach odwraca sie rzucic okiem tv i jak mnie zobaczył z założonymi rękami to buchnął śmiechem, aż się popluł

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

hahahaaaa dziewczyny co Wy macie z tymi chlopami

Sevi hmmmmm moja glista niby

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Dzieciątka tu piękne uwidziałam i wycałowałam.
Burzucholec Ferri też i bufet co to by się nim podzielić ze mna mogła

Anabelle - o chłopie to nawet mi nie mów, z resztą z kwietniówek wiesz że mnie mój wkurza jak nie wiem co.
No i co miałam odpisać ale zapomniałam. A i musze zerknąć na obiad, co by niczego nie przyjarać. Bo wczoraj to mi się ścierka zapalią i nasmrodziła na cały dom.
Więc lecę, a potem do kupy prania bo chce żeby je wyprasować, więc najbliższy czas mam wymarzony