BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #900738 przez Anabelle

Sevilla napisał: Ada kciuki trzymam mocno!!!!

Ja odwrotnie czasami wolałabym sama wyjechać, zostawić go z całym domowym burdelem.

ooo i to jest myśl! :laugh: :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900767 przez Dave
Co do cycuchw, bo widzę że temat główny - moje to aktualnie KATASTROFA!!!

A jak czytam o Waszych, co Wam alfabetu brakuje, to normalnie kufa mać ja pier****

Przy Majce ciutke się zwiąkszyły, po karmieniu zrobiły się jak rodzynki. Teraz przy Mateonie to miałam piękne baloniki, ale teraz.... pożal się boże - MENISK WKLĘSŁY!!
Ratuję się stanikami push up, no i jakoś to wygląda, ale jak zasłona opadnie to bida z nędzą :huh: :dry:
A przed ciążami to była taka sportówa B, więc też bez szaleństw.

Gosia - to fajnie jak się naprawiło;)
U mnie mąż pracuje i wyjeżdża fakt tylko na 2-3-4 dni, ale jak wraca to się firmą zajmuje i całym i dniami się mijamy. Nie jest pomocny i jak już jest to mam wrażenie że mi przeszkadza. Totalnie się od siebie odzwyczailiśmy.

Ada - krosujemy paluchy i czekamy na II krechy ;)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 10 miesiąc temu #900779 przez Gosia 2712
Ferri z mila checia sie zamienia :D :P

Dave ja przez 11 dni sciagalam pokarm i widze roznice w moich UU a co dopiero po dwoch ciazach tak jak ty mialas :S Moj M. przyjezdzal raz w miesiacu na ok 5dni i mialam to samo poprostu mi przeszkadzal i denerwowal :S dla tego go na chama sciaglam do Pl bo tez sie oddalilismy od siebie...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 10 miesiąc temu #900791 przez Anabelle
Mój mąż podobnie, z reguły wyjeżdża na 2-3-4-5 dni. Zdarza się, że bywa tylko w weekendy lub późnymi wieczoram - lub w nocy. Bardziej mnie denerwuje wtedy. Antek śpi tak samo lekko jak ja. Nagły ostry dźwięk go wybudza,a ten wlezie w nocy, szura butami, je coś - pac talerz i sztućce do zlewu. A tłucze się tym widelcem po talerzu, że aż mnie budzi. No i kręci się na tym fotelu jakby miał owsiki - fotel skrzypi. W łóżku też - układa się sto lat, wyowija pościelą, to sobie chrząknie, to sobie kaszlnie, to ziewnie... albo te jego głębokie wdechy i wydechy ktore mnie budzą bo on sie dotlenia. Masakra :P
A tak to sobie trwamy razem z Antkiem, jak jestem śpiąca to idziemy razem spać :P Nikt nam nie przeszkadza :P

Ale sobie ponarzekałam, jak nigdy :P
O dobrych stronach męża nie napiszę, bo jak ma focha to niech sie wypcha :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900792 przez Dave
No lekko nie jest. jakoś się tak pod górkę zrobiło ostatnio...

edit:
No ja nie wiem co te chłopy takie fochliwe są. Mój też jak takiego zapoda bez powodu to mnie krew zalewa. I normalnie działa to na mnie jak płachta na byka.

10 lata 10 miesiąc temu #900796 przez Gosia 2712
To widze ze moj nie jest wyjatkiem :S ostatnio od rana lazil ofochany i nie wiedzialam na co :S nawet sie nie odzywal a jak sie zapytalam to stwierdzil ze "ma ciche dni" heheh - buchlam wtedy smiechem :P a po paru godzinach mu przeszlo :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900809 przez vika
Ada i ja mocno kciukam :) :) :)

hahahaaa no to macie z tymi facetami...my z moim zdielimy se po razie i jest spokój :whistle: :whistle: :whistle: a tak na serio to on na mnie ja na niego i po chwili rozmawiamy jak gdyby nigdy nic :S hmmm ale jakoś tak lepiej jak te " ciche dni " Gosiu rozwalił mnie tekst Twojego męża :laugh: no padłam jak przeczytałam a może On jakiś PMS przechodzi bidulek jeden :lol: :lol: :silly:

Bella hahaaaaa dobra jesteś .....ja tam bez swojego jednego dnia nie mogę wytrzymać ....jak wyjechal na 3 dni na turnieje do Wisły byłam na niego tak ofochana,żę przez cały pobyt tylko pisałam jemu swoje wyrzuty :side: :S i odwaliłam mały nr.... coś Mu wypisałam CZERWONYM flamastrem na niedzielnej koszulce :whistle: :whistle: :whistle: oj podle to było ale mściwe :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #900812 przez Gosia 2712
Vika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #900818 przez Mirella

10 lata 9 miesiąc temu #900825 przez Sevilla

Co do mężów, ja nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj aferę nie z tej ziemi. Wróciłam do domu, wzięłam Maksiora na spacer, zrobiłam obiad, doczekałam się po tygodniu aż mąż wyniesie niepotrzebną szafkę z kuchni, a pod szafką syf, że płakać się chciało. Poprosiłam go grzecznie by wziął Maksika, bym mogła chatkę posprzątać. Na co on, że musi kumpla odwieść i prysnął. 2h później patrzę kumpel nadal z moim na podwórku, piwsko piją. No rzesz, myślałam, że go rozerwę. Nakładłam mu do głowy, pewnie i tak ma to w dupie.

10 lata 9 miesiąc temu #900834 przez Dave
Ah te facety

A z przyjaciolkami..... ja nie mam takowej...

10 lata 9 miesiąc temu #900836 przez Dave
A tak w ogole to dzien dobry:-)
Szkoda tylko ze za oknem deszczysko I raczej kupa a nie pogoda. Coz lato w PL.

10 lata 9 miesiąc temu #900841 przez MoNiaaa

ada jak tescior ???
mi sie snilo ze w ciazy jestem :blush: to moze na twoja??

http

]

10 lata 9 miesiąc temu #900855 przez vika

10 lata 9 miesiąc temu #900876 przez Sevilla
hahaha nie mogę ... to mój księciunio, latał wczoraj w zasikanych galotach po dworze, bo jesteśmy na etapie uczenia robienia na nocnik i próbuje mojemu rocznemu dziecku uświadomić, że mokre galoty to nic fajnego, zwłaszcza, że 5 minut wcześniej sadzałam go na nocnik, to wstał, pokazał, że nie ma i poleciał w długą ...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka