BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #914584 przez gabi28
GOSIAK i ja o Tobie często myślę,wchodzę tutaj z taką malutką nadzieją,że napiszesz dobrą wiadomość i wiem,że tak kiedyś będzie. Zobaczysz. bardzo mocno Cię ściskam.
Podziękowania: gosiak

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #914620 przez Mirella
Gosiak łamiesz zasady, jak można się starać z dala od staraczek??? Tyle tu siedzisz, że już powinnaś wiedzieć, że jednym z warunków jest aktywność na forum. Mam nadzieję, że będziesz u nas częściej, bo nawet nie wiadomo gdzie Cię szukać. Ja tu więcej podglądam niż piszę, ale jesteś jedną z osób przez którą forum nie opuszczę, ciągle czekam :* I miło mi, że na bloga zaglądasz :*

10 lata 10 miesiąc temu #914674 przez gosiak
Jeju dziewczyny bo się poryczę noooo :huh: dziękuję że ciągle macie dla mnie nadzieje :kiss:

Mirella, jestem cały czas, tylko się mało udzielam...ale tak jestem do Was przywiązana że nie jest mi obojętne co u Was...zawsze mówię idę z tąd itp. ale zawsze jest ktoś na którego przyjście dziecia czekam, teraz na Mesy i Ferri, potem jak któraś z bliższych mi"znajomych" zaciąży to zaś będę tu śledzić losy i tak w kółko :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 10 miesiąc temu #914736 przez ferritka
Noo Gosiak kurefka wreszcie, bo juz myslalam ze przepadlas na dobre :blush:
Ja wiem ze Kuba ma czasu jeszcze jak stad do tamtad, ale moze ty czekasz na moja miejscowke :woohoo: No to jeszcze kwilke tylko poczekasz :woohoo:

Missy Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podziwiam I same och I ach przesylam B) gratulacje cudna przesliczna :kiss:
Proznociag brrrr widzialam na tlc kiedys jak to urzywali :unsure: nie zazdroszcze ale no najwazniejsze ze juz po wszystkim z takim slodkim zakonczeniem :kiss:

Monia aa gratulacje podwojne,wiem ze to byla tylko formalnosc bo wy juz jak stare dobre malzenstwo, Zycze Wam duzo milosci zrozumienia, ciepla I cierpliwosci :kiss:

Wooxxa tu Kuba z dzis :blush: A paczcie na suwaka B) zapinkala jak na koksie :woohoo:

Czymcie fingersy jutro Cisne na glukoze :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Podziękowania: Asik, gosiak

10 lata 10 miesiąc temu #914763 przez gosiak
Ferri no piękny apartamentos Kubalki<3

Powiem Ci tak...nawet jak by mi ktoś powiedział że za dwa lata zajdę w ciąże to poczekała bym, mam tak wyćwiczoną cierpliwość że na prawdę...a tak nie wiem na czym stoję, więc czekanie na Twoją miejscówkę to by było jak pstryknięcie palcami ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #914775 przez anoda89
Gosiak i do Ciebie uśmiechnie się szczęscie, zobaczysz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Missyy aleeee cudna, ślicznotka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ferri ojej jaki zgrabny domek ma Kuba :) Bardzo fika? Powodzenia na glukozie ;)

10 lata 10 miesiąc temu #914776 przez madziaska
Gosiaku, i ja tu zaglądam i czekam na Twoje szczęście :) Często o Tobie myślę :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #914783 przez Mirella
No i popacz Gosiak, od razu stare staraczki się zleciały, tu się wszystkie tajniaczką ale kciuki trzymają :) Gosiak, a na jakiś urlopik się nie wybierasz, tak dla wyluzowania?

10 lata 10 miesiąc temu #914784 przez madziaska
Mirellka, na Twoją "wpadkę" też czekam ;) :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #914788 przez Dave
Gosiaku - ja też czekam na Twoje maliny i wierzę, że je zobaczę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Missyy - cudny mały różowy cukiereczek :kiss: :kiss: :kiss:

Feri - fajna chaupka Kubalka, a jakie ma daszki, ochocho :laugh: :laugh: :laugh: dałabyć trochę tych cycorów :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 10 miesiąc temu #914790 przez Asik
Ferri ale chudzinka z Ciebie :) Kuba ma elegancką hawirę :)

Missy .... śliczności kochane , takie do zacałowania :)

GOSIAKU !!!!!!!!!! wchodzę codziennie i czytam i czekam ... wiem że się doczekam :) :* :* ps--- zdjęcia z urlopu cudowne :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 10 miesiąc temu #914791 przez madziaska
Asik, wszystkiego najlepszego dla Szymka :) :) :)
Podziękowania: Asik

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #914792 przez Mirella
Madziaska, ja to chyba już wyautowana :( coś czuję, że nie te lata i nie te jajeczka. Zaczęłam już rozdawać ubranka po Duśce, nie ma co trzymać. Ale nie zarzekam się, jak Bóg da to się ucieszę :)

Szymiasty ma trzy lata już???? Ale jak to, kiedy???? Szymi, buziale łapaj ::kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ferri, Ty to chyba jakieś zdjęcie sprzed miesiąca dałaś, przecie wcale brzucha nie widać ;/
Podziękowania: Asik

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #914826 przez gosia28
Dzień dobry

Anabell dalej kaszle aż mną siepie :angry: jutro idę do kontroli :angry: :angry: :angry:
małpa się rozhulała na całego :unsure:

martyna jesteś teraz na dobrej drodze,ja czuję, że Twoja fasolka jest blisko :)

missy ale masz słodzinkę, też bym nad taką płakała ze szczęścia :) buziaki :kiss:

gosiaku pytałam, pytałam bo tak długo Cię już nie było :unsure: przykro mi, że się nie udało :( :kiss:
ale weź no nie trać nadziei i dawaj częściej znaka co u Ciebie :kiss: wierzę, że i na nas kiedyś przyjdzie pora choćby za te 2 lata :)

Monia fajnie, że uroczystość się udała :)

ferr brzuch masz jakbyś pojadła pierogów z kapustą :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #914829 przez gosiak
Mirelcia byłam, 5 dni ale byłam :lol:

No to się ciesze że staruszki powpadały na staraczki, widać że czytają :P

Dzięki dziewczyny za Wasze kciuki :kiss:

Gosia28 postaram się wpadać częściej ;)

Teraz uciekam troche ogarnąc, bo mam dziś przy poniedziałku nalot...siostra emka z dzieciarami i obawiam się że jeszcze stara torba się z nimi wsadzi :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka