BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #1012383 przez Mirella
no dobrze, pojechała na spotkanie, dogadywać sie z Ministerstwem, jeszcze nie jest źle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1012387 przez Madeline
Gosiak Bedzie dobrze. Nie wszystko jest stracone, jest nadzieja. Zobaczysz, ze do swiat bedziesz sie chwalic dwoma kreskami :)

U mnie 24dc. Raz czuje w srodku ze sie udalo. Bo pobolewaja mnie piersi tak jakos dziwnie i mnie swedza. Pare razy zakrecilo mi sie w glowie i pobolewa mnie czasami brzuch, takie ciagniecie. Ale z drugiej strony nie chce sie nakrecac. Czy to mozliwe zebym juz takie rzeczy czula? Czy sobie wkrecam?

10 lata 10 miesiąc temu #1012398 przez aggi
Madeline nie można jednoznacznie stwierdzić bo niby za wcześnie na takie objawy, na @ też takie różne dziwne rzeczy się dzieją.. to mogą być objawy tak naprawdę wszystkiego... czekaj grzecznie do terminu @ :) Ja trzymam kciuki

10 lata 10 miesiąc temu #1012431 przez Wietrzyca
Madeline, jak zaszlam w ciaze to rzeczywiscie bolaly mnie piersi na kilka dni przed planowana data @, ale brzuch mnie bolal dokladnie tak, jak przed @ i z tego powodu myslalalm, ze nici z tego, Dopiero jak zrobilam test za kilka dni, to sie zaskoczylam.
Postaraj sie nie nakrecac przez kilka dni jeszcze :) Wiem, ze to trudne. Tutaj cierpliwosc niestety jest niezbedna. Buziaki :* Trzymamy kciuki.

10 lata 10 miesiąc temu #1012462 przez Madeline
Aggi Wietrzyca Dzięki kochane. Staram się nie nakrecac i obiecuje ze do dnia spodziewanej @ nie zrobię testu. To już we wtorek, lub dopiero we wtorek :D Od paru dni tez pobolewa mnie przy dłuższym chodzeniu lub jak się za długo schylam kręgosłup na dole, to chyba krzyż :P Ale myślę że to nie ma powiązania z ciążą tylko ze zmęczeniem bo ostatnio więcej pracuje i czuje się padnięta jak przychodzę do domu :(

10 lata 10 miesiąc temu #1012463 przez Sevilla
Madeline u mnie takie objawy to standard przed @. W cyklu kiedy zaszłame też takie objawy miałam z jedną różnicą, czułam tak wewnętrznie, że się udało :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1012544 przez Wietrzyca
Sevilla, a ja w ogóle nie miałam wewnętrznego poczucia, że się udało. Wręcz przeciwnie - przez ból podbrzusza byłam przekonana, że nie. Poszłam w góry, wyeksploatowałam się po długich trasach z plecakiem w Bieszczadach, umierałam ze zmęczenia i czekałam na @ :D

10 lata 10 miesiąc temu #1012588 przez Madeline
Wczoraj swedzialy mnie piersi i pobolewaly z boku. Dzis mniej bola, ale za to mialam moment taki ze szczypaly mnie sutki. Wczoraj wydawalo mi sie, ze sa pelniejsze i maz obadal i potwierdzil to. Wiem, wiem i w glowie non stop mam ze to moze byc na @, sle gdzies tam w srodku mi po ciuchu krzyczy ze to to :) Nie nastawiam sie. Poczekam do wtorku, o ile wczesniej nie umre z niecierpliwosci :D Najchetniej to juz bym testowala w niedziele i poniedzialek no i wtorek :P
Podziękowania: lonka168

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1012761 przez nati.olsztyn
Moje Skarby:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pozdrawiam!
Medeline Cierpliwości Kochana!!!:)
Podziękowania: Madeline

10 lata 10 miesiąc temu #1012870 przez Madeline
Hej :)

Nie krzyczcie na mnie ale dzis w 28 dc zrobilam test i wyszedl negatywnie :( Jutro powinnam dostac okres. Jestem zalamana bo nastawilam sie i bylam prawie pewna ze sie udalo. Nadal szczypia mnie sutki, pobolewa mnie brzuch i z tylu plecow mnie boli. Nie wiem co mam myslec? Nie wytrzymalam i zrobilam, nawet cien cienia drugiej kreski nie ma :(

10 lata 10 miesiąc temu #1012883 przez Sevilla
Madeline, najwyżej Mirella wyskoczy z armatą i weź pod uwagę, że starania też są przyjemne :) Lekko namawiam Cię jednak do zakupu termometra owulacyjnego, wtedy pomogę Ci z interpretacją wykresu, to da w 100% wbicie się w dni płodne i owulację.

10 lata 10 miesiąc temu #1012921 przez Wietrzyca
Madeleine, jeśli poziom beta jest niski, to testy go nie złapią. Rób Kochana test po dacie @ i nie stresuj się.

A jak przyjdzie @, to nie łam się, tylko będziesz nam jeszcze opowiadać. Moi znajomi mi zawsze powtarzali, że im mniej spiny w tym temacie, tym lepiej. Jestem dobrej myśli i trzymam kciuki :)

10 lata 10 miesiąc temu #1012945 przez Mirella
Ktoś mnie wzywał? :lol:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1012947 przez Madeline
Dzięki dziewczyny, ale tak jakoś załamana jestem. No nic. Musze się z tym pogodzić. Następny miesiąc jedziemy na totalnego spontana. Kiedy i gdzie chcemy. Bez zegarka w ręku i myślenia cały miesiąc o tym :(

Koleżanka namówiła mnie na fitness i jogę. Także będę miała zajęcie 2 razy w tygodniu i nie będę non stop myśleć o ciąży.

W ramach rekompensaty pokaże Wam mojego skarba, bo nie dawno dostaliśmy zdjęcie z przedszkola :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Ingrid29

10 lata 10 miesiąc temu #1013023 przez Wietrzyca
Jest przystojniak :-)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka