BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #655213 przez studentkaae
jałłłł, ale nowina - Domi - GRATULACJE!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

ciesz się, a nie smutkaj, praca to praca. ostatecznie jak nie ta to inna, a mieć dziecko to największy skarb, żadna praca Ci dziecka nie zastąpi. nic się nie bój i ciesz się tym cudownym stanem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #655220 przez Gosia 2712
Witam :-)
Domi gratuluje:-)
Witam nowa staraczke:-)
Studentka nie wiem czemu ale mam przeczucie ze w najblizszym czasie pokazesz nam dwie kreseczki :-D
Mirelko Duska jest sliczna:-)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #655231 przez studentkaae
Gosiu?? poważnie?? Kochana nawet nie wiesz co ja bym dała za te 2 kreski :) ojjj, oby Twoje (i innych Dziewczynek) przeczucie się sprawdziło :kiss: :kiss: :kiss: :)

narazie @ brak, ale to dopiero 27 dc.

11 lata 11 miesiąc temu #655240 przez Gravity
studentkaae napisał:

Gosiu?? poważnie?? Kochana nawet nie wiesz co ja bym dała za te 2 kreski :) ojjj, oby Twoje (i innych Dziewczynek) przeczucie się sprawdziło :kiss: :kiss: :kiss: :)

narazie @ brak, ale to dopiero 27 dc.

Nie tylko Gosia ja tez tak mysle i czuje ze nam sie niebawem pochwalisz tescikiem:P

Ja dziewczynki zrobilam mojemu niespodzianke torcik i obiadek pyszny i jak w sexi sukience:Pjesli mozna byc z brzuchem sexi moj twierdzi ze tak:P

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 11 miesiąc temu #655242 przez Gosia 2712
Zycze Ci tego z calego serca:-) jakos tak mi sie wydaje ze Ty bedziesz nastepna:-)
Heh my mamy narazie post i nie wiem kiedy sie uda bo moj M. Od czerwca znowu wyjezdza i ciezko bedzie trafic w te dni :-( a tak bym chciala dzidzie:-(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655245 przez studentkaae
Kochane dziękuję Wam bardzo - Wy w te 2 kreseczki moje chyba bardziej wierzycie niż ja :) dziękuję Wam -mogę obiecać Wam jedno - jeśli się uda to Wy pierwsze tutaj teścik zobaczycie, nawet emek będzie po Was :)

Gosiu - a może akurat się uda trafić. trzymam kciuki za Ciebie też :) w końcu musi się nam udać wszystkim :) głowa do góry :kiss: :kiss:

Gravity - fiu, fiu, no to niezłą niespodziankę mężowi zrobiłaś :) urodziny będzie miał super udane :)

11 lata 11 miesiąc temu #655251 przez Dorciaition
DoMi wielkie gratulację. Wspaniała nowina :)

Mirella zapomniałam napisać, że Duśka jest boska. Napatrzeć się na Nią nie mogę.
Kochana, a ja nie przyszłam na staraczki bo dzidzia nie planowana ;)

Pozdrawiam

Alanek[*] :(

11 lata 11 miesiąc temu #655253 przez ferritka
aaaaaaaaaaaa piękna nowa fasolinka :kiss: :kiss: Domi gratki wielkie jak kanion w kolorado dla Ciebie :kiss: pieknych i spokojnych miesięcy :kiss:

Sis no ja też tak czuje i co lepsze Ty teraz na szybko, potem Gosia pstrosia a potem ja!!!
jaaacie ciekawe czy zrobimy tu taką furorę testem jak Lacrijka ( no bo przeczytałam caluuuuuuuuuuusie staraczki i pamiętam że jak Lacrunia pokazała teścior to chyba z tydzień była bańka i party na staraczkach :lol: :lol: )

Pani kochana, a może wysmaruj skronie amolem ( tym o którym śpiewał stary iglesias " amolem amolem amollllllllllllllem - znasz prawda B) tyle Cię bo fakt zawsze się tu miniemy jak na zakopiance :lol:

Gosiak i jak po dentystce? jak spuchniesz to wiesz co robić " okładaj się " ostatnio pomogło :kiss: :kiss: obyś jednak nie spuchnęła i to była ostatnia wizyta na najbliższy czas :kiss: ale w sumie to dobrze, że przegląd masz bo dzieci lubią przyjśc po przeglądzie :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655261 przez Mała
Domi no piękna foteczka, jeszcze raz gratuluję :)

A ja kiedyś chciałam znaleźć teścik Lacry, ale poległam i nie znalazłam :dry:

Już się nie mogę doczekać poniedziałku, ale będzie kreskowo,coś czuję :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #655270 przez ferritka
Mała, mogłaś mówić wcześniej teraz sama nie pamiętam na której str były malinki Cinki ale warto było poszukać :lol: :lol: :lol: :lol: tyle radości :lol: :lol: :lol: :lol:

a która testuje w poniedziałek bo mi uciekło :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655271 przez studentkaae
Ferri - a zapodaj linka, gdzie ten test Lacrijki jest, bo ja też znaleźć nie mogę.

ojjj, a jak będzie ten 20-ty, poniedziałek, rano i... jedna kreskę zobaczę... a tu Was tyle wierzy, że będą 2... ale wtedy będzie kiszka :( nooo, i przecież jeszcze do poniedziałku to mnie @ może nawiedzić...

11 lata 11 miesiąc temu #655275 przez Mała
Studentkaaa oszalałaś,jakby co pocieszymy i będziemy trzymać kciuki za następny cykl, ale to jakby co ;)

Testuje Studentka, Gosiak no i z Gosią 28 nie wiadomo co jak jest, a zaraz potem Ty, chyba nic nie pomyliłam :)

11 lata 11 miesiąc temu #655276 przez ferritka
no właśnie nie pamiętam na której stronie był test...1222 albo 2122 jakoś :S

Sis aaaa to już w poniedziałek przejmujemy avatarek, no i git w to mi graj.. kochana wiesz, że jak nawet jakimś cholernym pechem nie pokażesz nam teraz II to i tak będziemy wciąż Cię kochać i wspierać i nic się nie zmieni, nikogo nie zawiedziesz bo pamiętaj że wszystkie tu cieszymy się z każdego pozytywnego testu, ale też jak pokazuje I to wspieramy i nie opuszczamy :kiss: :kiss: :kiss: ale i tak pokażesz nam II :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655279 przez studentkaae
ech, no kocham Was normalnie Wszystkie :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655285 przez ferritka
a wiecie co jest najlepsze B) że Studentka i gosia już teraz zaskoczą a potem zaraz ja , bo ja grzecznie w kolejce stoje i się nie wychylam B) B) :lol:

22maja ma mnie zalać a ja mam smaki już. Dzisiaj miałam ochote kornflejksy wsypać do zupy ogórkowej a teraz mnie naszło na jajecznice z pieczarami ..normalnie aż ją czuję :blush: :blush: :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka