BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #655343 przez Mirella
No Ferri, szacun za przeczytanie całych staraczek bo to nie w kij dmuchał tyle stron, ja też przeczytałam całe, no ale na bierząco :lol: Acha, 22 maja, to moje dziecko ma urodziny, i ja nie chcę tego dnia słyszeć że tu coś kogoś zalało, jasne???? Duśka sobie wirtualne rodzeństwo życzy, skoro w realu jakoś krucho, to się postarajcie :lol:

Dorcia, a byś Lenkę chociaz pokazała jak już przyszłaś.

Gosia, no wiem że Duśka piękna, wiem wiem :lol: no w końcu do tatusia podobna :lol:

No fakt, bliźniaki Lacry wykrakałam, jakoś mnie za to nie zabiła ;) ale z płcią nie trafiłam, kiepska czarownica ze mnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #655348 przez studentkaae
bromergon to sie dostaje jak prolaktyna wysoka wychodzi - tyle wiem tylko w tym temacie i chyba na receptę jest.

11 lata 11 miesiąc temu #655352 przez ferritka
Mirellka piekna data zatem;D
ano miałam czytania na pare wieczorów ale warto było, bo wiem że każda każda starsza staraczka zachodziła jak odpuściła :lol: :lol:

mi też wywróż bliźniaki a ja sobie płeć sama zwizualizuje i mi się spełni, wierzę w to ;D i w Twoje moce czarodziejskie :kiss: :kiss:

ee Mała to ja na wywołanie @ nie kce , bo mnie zaleje i tyle narobie z tego. To ja staremu te selezjany kupie co to tu wspominałyście kiedyś, tylko jak to szło dokładnie, żebym mu nie kupiła jakiegoś kurde steryda :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655356 przez studentkaae
ferritka napisał:

Mirellka piekna data zatem;D
ano miałam czytania na pare wieczorów ale warto było, bo wiem że każda każda starsza staraczka zachodziła jak odpuściła :lol: :lol:

mi też wywróż bliźniaki a ja sobie płeć sama zwizualizuje i mi się spełni, wierzę w to ;D i w Twoje moce czarodziejskie :kiss: :kiss:

ee Mała to ja na wywołanie @ nie kce , bo mnie zaleje i tyle narobie z tego. To ja staremu te selezjany kupie co to tu wspominałyście kiedyś, tylko jak to szło dokładnie, żebym mu nie kupiła jakiegoś kurde steryda :S :S

hahaha, Sis - to jest Salfazin :) nooo, żebyś mi szwagra nie podtruła przez przypadek jakimś inszym czymś ;)

11 lata 11 miesiąc temu #655359 przez Mirella
Ferri, zesikam się ze śmiechu jak Cię będę czytać :lol: :lol: :lol: a to się chyba salfazin nazywa, ale pewności nie mam, ja swojemu nic nie kupuję, co będzie to będzie.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655366 przez Mała
Mirellka wzięłaś się do roboty :S :unsure: coś mi umknęło

A ja mam małego sąsiada, 3500g, nadsłuchuję płaczu noworodkowego, ale grzeczne dziecię albo ja głucha :dry: ale ubranka się suszą :) Przy cyklach 3-6 miesięcznych, cudem się dziewczynie udało :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655376 przez ferritka
salfazin -salezjan chyba by się pani w aptece kapnęła, brzmi podobnie B) a ja mojemu profilaktycznie kupie niech je -nie zaszkodzą mu więc zrobie mu terapię. A czy kwas foliowy mogę mu podawać? w sumie to mi nie szkodzi i nie daje efektu ale może jak Starego podkuruje to się w końcu wstrzeli. :lol: :lol: :lol:

Mirellka, czy Ty nam tu między słowami nie mówisz czasami że blizny zabliźnione, rękawki zakasane i staranka starankami oficjalnie nazwane, że tak mówisz co ma być to będzie :S :S B) czad, bo to znaczy, że jak nasza Czarownica zaskoczy to w swojej ciązowej sklerozie zapomni boćki na rydzach trzymać i bedą się groszki i fasolki wysypywać z kieszeni :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

* ciullll, sprostowanie, miało być trzymać na wodzach albo w ryzach a mi wyszły rydze bo mnie te pieczarki chodzą po głowie :blush: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655380 przez Mirella
Nie no, spokojnie, nie podskakujcie tak na tych fotelach, będzie w przyszłości znaczy się, ja jeszcze nie, a mąż mnie straszy że na operację jednak się w sierpniu zdecyduje, to ja chyba tę jego operację przeczekam i zobaczymy co dalej ;)

11 lata 11 miesiąc temu #655382 przez ferritka
a ja bym cisła na męża przed operacją...profilaktycznie :lol: :lol: :blush: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655383 przez Elmirka85
studentka Twoje bóle okresowe o niczym nie świadczą. Moja koleżanka z pracy tydzień temu na nocy w środę co chwilkę chodziła do WC bo ją brzuch @ bolał i myślała że już ma okres a dziś mi zaDZWONIŁA że jest w ciąży. cieszę się z jej szczęścia ale boje się jak to teraz w pracy będzie. byłyśmy we 4 w dziale a wszystkie oprócz mnie zaciążyły- ona ostatnia. od czerwca też na L4 pójdzie a ja zostanę sama i mi kogoś zielonego dadzą :angry: :angry: :angry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #655389 przez Mirella
Ferri gdyby to miało być pierwsze dziecko to też bym cisła, a teraz to wiesz, ja po operacji, on przed, a Duśką zająć się trzeba, a początek ciązy nie musi być łatwy, jakoś tego nie widzę.

Zobaczcie jakiej wywrotowej muzyki z Duśką słucham, i ona to śpiewa :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu #655398 przez ferritka
hola hola ja kochanieńka umiem liczyć do 6 i Ty już nie wypominaj Twojej operacji boś dawno już 6 tygodniową rekonwalescencję ( czy jak to się piszę :angry: ) przeszła :woohoo: :woohoo: a potem Twój bedzie po operacji i znowu 6 tyg - a wiemy że facet to jak ma grype to prawie jakby miał umierać a jak bedzie po szpitalu to całą wiecznośc będzie cierpiał i nie bedzie się dał tyknąć to Ty nie możesz czekać ,a Duska to duża i rezolutna dziewczynka i zajmie się sama jak bedzie taka potrzeba...no czy wytoczyłam dobre argumenty za ? :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #655399 przez studentkaae
Mirella - noo, to byle do sierpnia, mąż wróci jak nowy i do dzieła :) dasz nam przykład dobry to i my zaskoczymy jak nasza mentorka nam tu 2 krechy pokaże i się zapatrzymy :)

Elmirka - no tak, @ bóle to mogą wszystko oznaczać, ale ja z moim czarnowidztwem widzę @ a nie ciążę, ale narazie wyłączam myślenie, co ma być to i tak będzie. ojoj, no to u Ciebie w pracy jakieś płodne fluidy widzę sie pojawiły - to jeszcze Ty do kompletu musisz zafasolkować i w pracy będzie... zielono najwyżej, a co tam :)

11 lata 11 miesiąc temu #655401 przez Mała
Mirellka Ty to za dużo kombinujesz , wiesz :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #655411 przez Lacrijka
A co Wy w moich starych testach grzebacie ??? hęę ??

Fercia, daj adres na priva to Ci wyśle Salfazin i to co po eMku moim zostało.. Zobaczysz czy stary bedzie chciał wdupiac :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka