- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
i znów mamy słoneczny dzień oby ta pogoda utrzymała się jak najdłużej.
Studentka wiem, wiem jak trudno się powstrzymać przed testowaniem, doskonale rozumiem.A jestem z Dolnego Śląska.
Dziwny jest ten świat jedni testują i zaklinają oby nie było dwóch krech a drudzy oddaliby wszystko by tylko na teście ujrzeć te magiczne dwie kreski.Jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia w tym wypadku etapu życia, planów itp.(oczywiście rozumiem obie sytuacje, żeby mnie tu ktoś nie okrzyczał)
Pocieszyłyście mnie dziewczyny

Iwonta kwitniesz w ciąży i zazdroszczę tych widoków, już nie mogę się doczekać mojego urlopu, słońce, piasek pod stopami aj oby do sierpnia.
Mirella właśnie takich szalonych kobitek było mi trzeba:). Jakoś nie mam obok siebie kobiet w mojej sytuacji. Zmieniłam miejsce zamieszkania więc znajomi zostali daleko, w pracy. delikatnie mówiąc, nikt nie cieszyłby się z mojej ciąży bo przecież dla pracodawcy (mojego, mam nadzieję że są inni inaczej myślący) ciąża to same problemy, znalezienie zastępstwa itd. więc i pogadać otwarcie nie można dlatego cieszę się że Was znalazłam.
Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Dziekujemy razem z Kacperkiem za komplementy

Karolina a gdzie nad morze sie wybierasz?
Pani gratuluję poczucia ruchów

O nie! Wlasnie przyjechała jakas firma ogrodnicza i kosza trawę pod moim oknem! Co za hałas

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

I u mnie też pięknie świeci

Dziś dentek

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Wstalm dzis juz o 6 moj Misiek ma urodziny i mysli ze o nich zapomnialam i przed prac bo zaraz uciekam chcialam skonczyc tort:)a on mysli ze to klientce na rocznice slubu:)
gosiak ,gosia28 ,studentkaae ,Dave ,pani_p ,iwonta_kg ,MoNiaaa ,anoda89 ,Mała ,Mirella ,Dziekuje Wam za wsparcie i gratulacje.mam nadziej ze nikogo nie pominelam jesli tak przepraszam.Ale dziekuje wszystkim.
Nie dziwcie sie mi ze tyle nerwow mialam przed usg ale same wiecei ze ja po przejsciach i to koszmarnych i czekalismy w sumie na dzidzie pop probach poronieniach 3lata prawie i zawsze bylo cos nie tak,:(Obydwoje z moim Miskiem nieumiemy okazac tego szczescia i radosci jaka udalo Nam sie wkoncu zobaczyc i teraz wyczekuemy na Naszego Skarba:(Wiadomo ze o poprzednich sie nie da zapomniec bo pamiec zawse w sercu zostnie ale moze pozwoli ukoic bol:)
Nie jedna z Was tez przeszla porazke w zyciu wiec same wiecie jak to jes.
A teraz pozostalo czekac i modlic sie by dalej bylo ok:)i tak musi byc chyba najgorszy okres juz za Nami:)
Po wczorajszym usg dostalm mase telefonow od klietow tez sie o Nasze malestwo martwili:P
- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wybieram się do Chałup, byłam w wielu miejscowościach nad naszym morzem ale w Chałupach się zakochałam, są tam plaże bez inwazji kolonistów (chyba w związku z tym stereotypem o golasach z piosenek Wodeckiego), mam zaprzyjaźniony pensjonat nad samą zatoką po której jak motyle surfują windsurferzy, jest blisko do Trójmiasta a ja uwielbiam zwiedzać, zwłaszcza Gdańsk mnie uwiódł, są malownicze ścieżki rowerowe więc zawsze urlop mija mi tam niesamowicie szybko ale bardzo, bardzo miło.
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Iwonta może chociaż zapach świeżo skoszonej trawy wynagrodzi Ci te hałasy.
Wybieram się do Chałup, byłam w wielu miejscowościach nad naszym morzem ale w Chałupach się zakochałam, są tam plaże bez inwazji kolonistów (chyba w związku z tym stereotypem o golasach z piosenek Wodeckiego), mam zaprzyjaźniony pensjonat nad samą zatoką po której jak motyle surfują windsurferzy, jest blisko do Trójmiasta a ja uwielbiam zwiedzać, zwłaszcza Gdańsk mnie uwiódł, są malownicze ścieżki rowerowe więc zawsze urlop mija mi tam niesamowicie szybko ale bardzo, bardzo miło.
Dokladnie ja uwielbiam ten zapach:P
A co do tej pijanej matki to szkoda slow na kometarz!!!!
Kochane ja wczoraj bylam taka zadowolona ze nawet odrost zrobilam a kupilam nowa nowosc garnier i powiem Wam hmm ogulnie kolor ladny ale nei taki mial byc jak wyszedl,jak zrobie zdiecie podesle:)
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Dziękuję Wam za gratulacje

Przyszły tydzień szykuje się pełen emocji

U mnie pod oknem trwają roboty na parkingu a dodatkowo sąsiedzi raczą mnie bitami... Także też mam kolorowo.
A za mną bardzo ciężka noc

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chciałam wam powiedziec ze jestem w CIĄZY.. dzis ujzałam II kreski niespodziewałam sie tego wogole tego nieplanowałam...
niewiem jak powiedziec mojemu ukochanemu....
normalnie płakałam z 13 minut
nie moge uwierzyć
niewiem co mam robic dalej
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ALE mam wielki problem ...ciesze sie z Fasolki
ale mam problem z praca

zmieniłam prace i teraz czekam na umowe z nowej pracy i jestem w kropce....dostane papiery do wypisania 19 dopiero maja...na 2 lata
ale jak sie dowiedza ze jestem w ciazy to niewiem co bedzie
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A teraz ciesz się Kochana przeciez tak czekalas na ten moment

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
niewiem jak powiedziec ukochanemu !..
10 czerwca mamy rocznice ale niedam rady tyle czekac..
- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
DoMI gratuluję, nie martw się to powód do radości, a co do pracy to nie wiem na ile to możliwe ale może nie mów nic do momentu podpisania umowy przecież nie musiałaś jeszcze wiedzieć, podpisz umowę, pracuj ile się da a potem czekaj na szczęśliwe rozwiązanie.
A ukochany nie zakładaj, że się nie ucieszy z tej nowiny, powiedz i już, przecież razem jesteście za to maleństwo odpowiedzialni, poza tym im dłużnej będziesz to ukrywała tym dłużej będziesz z tym bez jego wsparcia i dłużej będziesz się denerwowała a to Wam nie służy. Głowa do góry!

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
no nareszcie nam styczniowek przybywa

a z praca dokladnie rob tak jak pani mowi nic sie nie przyznawaj ze w ciazy jestes!!
podpiszesz umowe i wtedy zobaczysz czy chcesz popracowac troche czy isc na l4 ja

Domi poprostu zostaw test w widocznym miejscu sams ie domysli