BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #654578 przez karolina G
Dzień dobry

i znów mamy słoneczny dzień oby ta pogoda utrzymała się jak najdłużej.
Studentka wiem, wiem jak trudno się powstrzymać przed testowaniem, doskonale rozumiem.A jestem z Dolnego Śląska.
Dziwny jest ten świat jedni testują i zaklinają oby nie było dwóch krech a drudzy oddaliby wszystko by tylko na teście ujrzeć te magiczne dwie kreski.Jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia w tym wypadku etapu życia, planów itp.(oczywiście rozumiem obie sytuacje, żeby mnie tu ktoś nie okrzyczał)
Pocieszyłyście mnie dziewczyny :kiss: bo pobolewa mnie jak na okres tylko bardziej i wcześniej niż zwykle więc może się uda.
Iwonta kwitniesz w ciąży i zazdroszczę tych widoków, już nie mogę się doczekać mojego urlopu, słońce, piasek pod stopami aj oby do sierpnia.
Mirella właśnie takich szalonych kobitek było mi trzeba:). Jakoś nie mam obok siebie kobiet w mojej sytuacji. Zmieniłam miejsce zamieszkania więc znajomi zostali daleko, w pracy. delikatnie mówiąc, nikt nie cieszyłby się z mojej ciąży bo przecież dla pracodawcy (mojego, mam nadzieję że są inni inaczej myślący) ciąża to same problemy, znalezienie zastępstwa itd. więc i pogadać otwarcie nie można dlatego cieszę się że Was znalazłam.
Miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #654590 przez anoda89
Dzień dobry :) Kolejny piękny dzień się zapowiada :) :)

11 lata 11 miesiąc temu #654599 przez iwonta_kg
Dzień dobry :-)

Dziekujemy razem z Kacperkiem za komplementy :-) obudził mnie dzisiaj mocnym kopniakiem ;-)

Karolina a gdzie nad morze sie wybierasz?

Pani gratuluję poczucia ruchów :-)

O nie! Wlasnie przyjechała jakas firma ogrodnicza i kosza trawę pod moim oknem! Co za hałas :angry: wrrr...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #654603 przez gosiak
Witam :)
I u mnie też pięknie świeci :) jestem śpiochem, no ale dziś musiałam szybciej wstać i powiem Wam że przy takiej pogodzie to nie żal mi wstawać :blush:

Dziś dentek :( wyobrażacie sobie że Pani dziś jeszcze będzie mi robić zęba co miesiąc temu zaczęla co tak opuchłam :unsure: :( maszakra i nie wiem jak to się skończy bo niby korzeń słaby i krótki, dziś ma zapaść decyzja czy da się go kończyć kanałowo czy do wyrwania :( a tego się boję bo nie jest to ząb z tyłu i przy szerszym uśmichu będę szczerbata wieć implant(na którego mnie nie stać) albo koronka wchodzi w giere B) frog frog jak to ferri pisze :cheer:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #654611 przez Gravity
Witam
Wstalm dzis juz o 6 moj Misiek ma urodziny i mysli ze o nich zapomnialam i przed prac bo zaraz uciekam chcialam skonczyc tort:)a on mysli ze to klientce na rocznice slubu:)
gosiak ,gosia28 ,studentkaae ,Dave ,pani_p ,iwonta_kg ,MoNiaaa ,anoda89 ,Mała ,Mirella ,Dziekuje Wam za wsparcie i gratulacje.mam nadziej ze nikogo nie pominelam jesli tak przepraszam.Ale dziekuje wszystkim.
Nie dziwcie sie mi ze tyle nerwow mialam przed usg ale same wiecei ze ja po przejsciach i to koszmarnych i czekalismy w sumie na dzidzie pop probach poronieniach 3lata prawie i zawsze bylo cos nie tak,:(Obydwoje z moim Miskiem nieumiemy okazac tego szczescia i radosci jaka udalo Nam sie wkoncu zobaczyc i teraz wyczekuemy na Naszego Skarba:(Wiadomo ze o poprzednich sie nie da zapomniec bo pamiec zawse w sercu zostnie ale moze pozwoli ukoic bol:)
Nie jedna z Was tez przeszla porazke w zyciu wiec same wiecie jak to jes.
A teraz pozostalo czekac i modlic sie by dalej bylo ok:)i tak musi byc chyba najgorszy okres juz za Nami:)

Po wczorajszym usg dostalm mase telefonow od klietow tez sie o Nasze malestwo martwili:P

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 11 miesiąc temu #654613 przez karolina G
Iwonta może chociaż zapach świeżo skoszonej trawy wynagrodzi Ci te hałasy.
Wybieram się do Chałup, byłam w wielu miejscowościach nad naszym morzem ale w Chałupach się zakochałam, są tam plaże bez inwazji kolonistów (chyba w związku z tym stereotypem o golasach z piosenek Wodeckiego), mam zaprzyjaźniony pensjonat nad samą zatoką po której jak motyle surfują windsurferzy, jest blisko do Trójmiasta a ja uwielbiam zwiedzać, zwłaszcza Gdańsk mnie uwiódł, są malownicze ścieżki rowerowe więc zawsze urlop mija mi tam niesamowicie szybko ale bardzo, bardzo miło.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #654617 przez Gravity
karolina G napisał:

Iwonta może chociaż zapach świeżo skoszonej trawy wynagrodzi Ci te hałasy.
Wybieram się do Chałup, byłam w wielu miejscowościach nad naszym morzem ale w Chałupach się zakochałam, są tam plaże bez inwazji kolonistów (chyba w związku z tym stereotypem o golasach z piosenek Wodeckiego), mam zaprzyjaźniony pensjonat nad samą zatoką po której jak motyle surfują windsurferzy, jest blisko do Trójmiasta a ja uwielbiam zwiedzać, zwłaszcza Gdańsk mnie uwiódł, są malownicze ścieżki rowerowe więc zawsze urlop mija mi tam niesamowicie szybko ale bardzo, bardzo miło.

Dokladnie ja uwielbiam ten zapach:P

A co do tej pijanej matki to szkoda slow na kometarz!!!!

Kochane ja wczoraj bylam taka zadowolona ze nawet odrost zrobilam a kupilam nowa nowosc garnier i powiem Wam hmm ogulnie kolor ladny ale nei taki mial byc jak wyszedl,jak zrobie zdiecie podesle:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 11 miesiąc temu #654630 przez pani_p
Dzień dobry :kiss:

Dziękuję Wam za gratulacje :) mam nadzieję, że to nie był z mojej strony falstart :laugh:

Przyszły tydzień szykuje się pełen emocji ;)

U mnie pod oknem trwają roboty na parkingu a dodatkowo sąsiedzi raczą mnie bitami... Także też mam kolorowo.

A za mną bardzo ciężka noc :( głowa bolała mnie cały dzień więc koło 16 wzięłam paracetamol- przeszło. Tylko co z tego jak na wieczór wróciło ze zdwojoną siłą... Niestety o 1 w nocy musiałam wziąć drugą bo myslalam, że eksploduje... Niestety nie przeszło do końca i jeszcze czuję pulsowanie. Masakra. Mam nadzieję, że nie zaszkodze malenstwu...

11 lata 11 miesiąc temu #654635 przez DoMI*
Czesc KOchane
Chciałam wam powiedziec ze jestem w CIĄZY.. dzis ujzałam II kreski niespodziewałam sie tego wogole tego nieplanowałam...
niewiem jak powiedziec mojemu ukochanemu....
normalnie płakałam z 13 minut
nie moge uwierzyć
niewiem co mam robic dalej

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu #654643 przez pani_p
Domi Oooo! To wspaniale! :-) nic tylko się cieszyć :-) ile jesteś po terminie @? Ja szlam do lekarza tydz później jak zobaczyłam dwie krechy ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #654649 przez DoMI*
jakies 3-4 dni po @ jestem.. normalnie niewiem co mam myslec jestem wszkoku totalnym....
ALE mam wielki problem ...ciesze sie z Fasolki
ale mam problem z praca :( az płakac sie chce
zmieniłam prace i teraz czekam na umowe z nowej pracy i jestem w kropce....dostane papiery do wypisania 19 dopiero maja...na 2 lata
ale jak sie dowiedza ze jestem w ciazy to niewiem co bedzie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu #654654 przez pani_p
Hmmm moja koleżanka miała podobną sytuację i po prostu przyznała się po podpisaniu umowy. Jednak poszła od razu ma l4 i juz nie chce tam wracac. Ja sama nie wiem jakbym się zachowała w takiej sytuacji. Na pewno któraś z dziewczyn doradzi Ci coś mądrego ;)

A teraz ciesz się Kochana przeciez tak czekalas na ten moment :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #654656 przez DoMI*
normalnie nieumiem sie powstrzymac od płaczu !!!!
niewiem jak powiedziec ukochanemu !..
10 czerwca mamy rocznice ale niedam rady tyle czekac..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #654659 przez karolina G
Pani doskonale rozumiem Twoje cierpienie, ja też miewam migrenowe bóle głowy, ostatnio też przez trzy dni cierpiałam ale nie chciałam brać tabletek by nie zaszkodzić ewentualnej fasolce. Jednak czasem trudno poradzić sobie z bólem.

DoMI gratuluję, nie martw się to powód do radości, a co do pracy to nie wiem na ile to możliwe ale może nie mów nic do momentu podpisania umowy przecież nie musiałaś jeszcze wiedzieć, podpisz umowę, pracuj ile się da a potem czekaj na szczęśliwe rozwiązanie.
A ukochany nie zakładaj, że się nie ucieszy z tej nowiny, powiedz i już, przecież razem jesteście za to maleństwo odpowiedzialni, poza tym im dłużnej będziesz to ukrywała tym dłużej będziesz z tym bez jego wsparcia i dłużej będziesz się denerwowała a to Wam nie służy. Głowa do góry! :)

11 lata 11 miesiąc temu #654662 przez MoNiaaa
Domi super!!!!!!!!!!!!gratulecje!!!!!!widziwz i tobie sie udalo! nie smutaj bo przeciez czekalas na fasolke i pokazuj nam tesciora!!
no nareszcie nam styczniowek przybywa :)

a z praca dokladnie rob tak jak pani mowi nic sie nie przyznawaj ze w ciazy jestes!!
podpiszesz umowe i wtedy zobaczysz czy chcesz popracowac troche czy isc na l4 ja
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Domi poprostu zostaw test w widocznym miejscu sams ie domysli :)

http

]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka